Läs den officiella beskrivningen

Vi vägleda eleverna att engagera deras inre motivation, självständighet och självförtroende som gör det möjligt för dem att nå sin fulla potential och att bli konkurrenskraftiga inifrån.

Föränderliga tider behöver flexibla och anpassningsbara åtgärder som är mottagliga för de växande behoven i samhället. De befintliga modellerna av den vanliga undervisningen i Indien ofta anses föråldrad, stel och i otakt med en snabbt föränderlig värld. Många områden och ämnen studie fortfarande verkar ännu outnyttjad. Konventionella institut kan bara göra så mycket för att gå längre än den gamla rote-baserade system för memorering som gör eleverna inte kan tänka annorlunda eller utmärka sig i flera färdigheter.

Detta har möjligen leda till den enorma klyftan mellan förväntningar på samhället och utbildningens kvalitet som bibringas.

Den IFIM anser att för att hålla jämna steg med en ständigt föränderliga globala ethos våra barn behöver en utbildning som hästskötare dem till självständiga och kunniga människor som är behöriga att ta på världen och alla dess utmaningar med kompetens och förtroende.

Mission och Vision

Mission - Vårda holistisk, socialt ansvarstagande och kontinuerligt användbara proffs.

Vision - Att vara den mest eftertraktade destination för kvalitetsledning utbildning i Indien.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Anslutna till Karnataka State Law University och erkänts av Bar Council of India, BBA, LL. B. Kursen är en kombination av att studera juridik och företagsekonomi. ... [+]

Anslutna till Karnataka State Law University och erkänts av Bar Council of India, BBA, LL. B. Kursen är en kombination av att studera juridik och företagsekonomi. Kursen har utformats speciellt med tanke på utrusta sina studenter med en förståelse för de rättsliga och förvaltningsprinciper så att de får en klar fördel i sin yrkeskarriär.

IFIM Law College erbjuder utbildning i världsklass genom att vårda mänskliga värden och etik, samt genom att förmedla kunskaper, som betonar på livskunskap. De College Vårdar och stöder ett unikt system av utbildnings strukturerade kursplaner i Karnataka State Law University, som kombinerar grundsatserna för akademisk kvalitet och professionalism. Kollegiet är stolt över sitt avundsvärda akademiska atmosfär som garanterar högsta lärande-resurs stöd för att uppnå optimala studieresultat. Det sprider god utbildning till eleverna att utveckla sin personlighet, att förbättra livskvaliteten och göra dem värdiga medborgare. Undervisningen-läroprocess är tillverkad av hög ordning med ett team av högt kvalificerade, erfarna och engagerade lärare. Dessutom är elevcentrerad pedagogik utövas med tonvikt på IT i undervisningen-inlärningsprocessen. Bridge kurser, kompensations klasser och avhjälpande coachning utgör vår distinkta extra omsorg för den akademiska utvecklingen av våra studenter. ... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska