Read the Official Description

Den ICTCM är en akupunktur college i Dublin, Irland och ger deltids professionella Akupunktur kurser och TCM utbildning i sin egen högskola och kliniska lokaler nära 3Arena (Point Depot) i Dublin 3.

Våra forskarutbildning inkluderar en Master of kinesisk medicin examen, doktorsexamen i kinesisk medicin och forskarutbildning certifikat och kurser Diploma i akupunktur, kinesisk örtmedicin och medicinsk Qigong.

Den ICTCM erbjuder nu en unik möjlighet att studera Akupunktur TCM i Irland, och efter bara fem år deltid studier (varav de flesta är klar i Irland), få ​​en internationellt erkänd magisterexamen i kinesisk medicin som följer av Guangzhou University of kinesisk medicin ( GUCM) och erkänt av den kinesiska utbildningsdepartementet.

Vi är fortfarande emot ansökningar för 2016 om:

Licentiat akupunktur TCM - deltid grundnivå Akupunktur TCM utbildning (oktober 2016). Detta ger fullständig utbildning akupunktur - inklusive verksamhetsförlagd utbildning, som används i systemet i traditionell kinesisk medicin.

Vi tar nu emot ansökningar för 2017 om:

Masterprogram i kinesisk medicin (hösten 2017) Doktorsexamen i kinesisk medicin (hösten 2017)

Ansökningsförfarandena och ansökningsblanketter finns att ladda ner på nätet.

Kinesiska Anknytning

Kollegiet har haft en formell anknytning till Guangzhou University of kinesisk medicin (GUCM) sedan 2002. GUCM tilldelats en gästprofessur på ICTCM direktör Tom Shanahan 2004. När han introducerade Akupunktur TCM till Irland i början av 1980, hade mycket få människor hört talas om akupunktur, TCM eller kinesiska örtmedicin. Numera har många människor aktivt väljer Alternativ medicin antingen som ett komplement till Väst Medicinsk behandling eller som ett medel för behandling av sjukdomar som inte har svarat bra på andra former av läkemedel.

Akupunktur och TCM ligger i framkant av sådana alternativa metoder för hälsa och sjukdom, med fokus som de gör, inte bara på att behandla och bota nuvarande sjukdom utan också på förebyggande av sjukdomar och hälsoförbättring.

Prof Shanahan har skrivit ett antal korta artiklar om akupunktur / TCM i alla dess aspekter, och vi har nu lanserat den första artikeln i serien på denna webbplats.

Kvalificerade Utövare av akupunktur och TCM i Irland Akademiker i ICTCM automatiskt berättigade till medlemskap i PRTCM, yrkesregistret i traditionell kinesisk medicin.

Grundades 1983, är PRTCM den första och äldsta professionella organ som företräder och reglera yrket akupunktur och TCM i Irland - inklusive akupunktur, kinesisk örtmedicin och medicinsk Qigong.

Registret upprätthåller en online katalog av kvalificerade utövare av akupunktur TCM, örtmedicin och medicinsk qigong, och ger information om traditionell kinesisk medicin på sin webbplats.

Programs taught in:
Engelska
Irish College of Traditional Chinese Medicine
Address
ICTCM House, Merchants Road Dublin 3
Dublin, County Dublin, Irland
Webbplats
Telefon
+353 1 855 9000