Läs den officiella beskrivningen

Varför välja oss

Du kanske har många val inför dig, men innan du bestämmer var du ska gå för att slutföra din grundutbildning, forskarutbildning eller yrkesmässiga kvalifikationer, här är några av anledningarna till varför du bör välja Independent College Dublin:

Eftersom vi är fast beslutna att akademisk excellens

Vi är fast beslutna att ge alla våra elever med en givande, professionell och karriär-fokuserad utbildning av högsta kvalitet. Våra lärare är fast beslutna att upprätthålla akademisk excellens inte bara genom bra undervisning utan genom personligt, individuellt stöd.

Eftersom vår undervisning är oöverträffad

Våra föreläsare och handledare är bland de mest respekterade akademiker inom sina områden. Klasserna är små så att alla kan bidra till debatt och diskussion och ingen blir kvar.

Eftersom våra resultat är några av de bästa i landet

Studenter vid Independent College Dublin har uppnått några enastående resultat. Till exempel har vår Law Society FE1 Prep kursen blivit den största och mest framgångsrika i Irland, som producerar 28 individuella första placerade priser och vinnare av Overend Scholar för högsta betyg under de senaste 5 åren (2009/2010/2011/2012/2013) .

Eftersom vi är i hjärtat av en pulserande stadskärna

Oberoende College Dublin har ett perfekt läge för studentlivet i Dublin: Vi är mitt i centrum av staden, omgiven av kulturella, akademiska och fritidsattraktioner. Den college campus har 22 föreläsningssalar över 28.000 kvm fötter undervisningsutrymme.

Eftersom detta är en idealisk inlärningsmiljö

Våra föreläsningssalar är specialbyggda för att erbjuda det bästa i komfort, stil och teknik: de är alla luftkonditionerade och har trådlöst höghastighetsinternet och nätverk tillgång tillsammans med den senaste presentationen och videokonferensutrustning.

Eftersom din examen kommer att vara internationellt erkända

Oberoende College Dublin program valideras till högsta standard både nationellt och internationellt. Din nya kvalifikationer står för akademisk prestation, utan även en djupare förståelse av ditt ämne i praktiken och detta värderas högt inom ditt område.

Eftersom du kommer att njuta av din tid här

Oavsett ämne och kvalifikationer du väljer lovar vi att du kommer att ha en intressant och tankeväckande erfarenhet av lärande där du kommer att se fram emot varje klass. Din studentlivet kommer att berikas inte bara av college och kursen, men med nya vänner, kollegor och en underbar stad.

Business fakulteten vid Independent College Dublin

Business fakulteten vid Independent College Dublin är tillägnad tillhandahållandet av högsta kvalitet utbildning för att ge studenterna möjlighet att möta de utmaningar som den snabbt föränderliga och allt mer globaliserade värld affärer. Eleverna erbjuds ett växande utbud av ackrediterade utvecklingsprogram Grundutbildning, Forskarutbildning och Continuing Professional som är utformade för att möta nuvarande och framtida akademiska och karriär behoven hos dagens företag professionell.

Dessa program är utformade för att ge flexibel tillgång till studenter och till professionella affärsmän som vill etablera en fast grund i affärsstudier områden, eller som vill förbättra sina karriärmöjligheter och specifika affärs färdigheter genom att komma åt mest up-to-date teori och öva på sina utvalda affärsområden.

Våra affärs kurser i stort sett erbjuds på våra välutrustade lokaler i centrum av Dublin, i en levande, vänligt, progressiv och kosmopolitisk miljö. Förutom en hög akademisk standard och relevans, lägger vi stor vikt på elevernas välbefinnande, och säkerställa på ett personligt plan att alla som studerar hos oss får maximalt värde från lärandet.

Ett antal av våra program jämföras med professionella ackrediterings och undantagskrav och vår Masters ram för kvalifikationer ger möjlighet att få iscensatt forskarutbildning i en takt som lämpar sig för varje enskild elev.

Medan vårt lärande och undervisning betonar vikten av att förstå teorin Företagsekonomiska institutionen som disciplin, våra affärskurser bygga detta med betydande användning av handlingscentrerad erfarenhetsbaserat lärande, "verkliga livet" fallstudier, laget inlärningsprojekt och individuella "live "forskningsprojekt anpassade till individuell karriärutveckling.

Programmen inom Business fakulteten kompletteras av en rad andra skräddarsydda program som är utformade för att tillgodose behoven hos särskilda affärs- och kommersiella sektorer SMF, och andra i den privata eller den offentliga sektorn. Vi diskuterar gärna vissa områden av special bestämmelse direkt med driftsättning kunder.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

Independent College Dublin

Den LL.B examen är ett treårigt grundkursen i studien av irländsk lag. Kursen är en nivå 8 examen som är godkänd av den ärade Society of kungens värdshusen för dem som vi ... [+]

Den LL.B examen är ett treårigt grundkursen i studien av irländsk lag. Kursen är en nivå 8 examen som är godkänd av den ärade Society of kungens värdshusen för dem som vill bedriva fortsatta studier och en karriär som advokat. Det är också godkänd av Law Society of Ireland för dem som vill till vidare studier och en karriär som advokat.

Denna juristexamen kommer att vara av intresse för dem som har en stark känsla för rättvisa, som besitter ett ifrågasättande sinne och njuta identifiera och tillämpa lösningar på problem. Den LL.B examen vid Independent College Dublin förmåner från godkännande och starkt stöd av Bristol Law School vid University of the West of England, Bristol en av de ledande advokat skolor i Storbritannien. Kursen levereras av ett team av entusiastiska och erfarna lärare. Dessutom, vilken typ av klasstorlekar uppmuntrar en interaktiv och diskursiva strategi för studiet av lagen.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Independent College Dublin

Den LL.B examen i juridik med Accounting är en 4 år examen kombinerar de två disciplinerna lag och redovisning. Graden kommer att innebära studier av kärnmoduler som kräv ... [+]

Den LL.B examen i juridik med Accounting är en 4 år examen kombinerar de två disciplinerna lag och redovisning. Graden kommer att innebära studier av kärnmoduler som krävs av en juristexamen och de som behövs för studier av redovisning. Kvalificeringen ger en utmärkt träning för den juridiska och företag professionell.

Graden på Independent College Dublin förmåner från godkännande och starkt stöd av Bristol Law School vid University of the West of England, Bristol en av de ledande advokat skolor i Storbritannien. Kursen levereras av ett team av entusiastiska och erfarna lärare. Dessutom, vilken typ av klasstorlekar uppmuntrar en interaktiv och diskursiva strategi för studiet av lagen.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

LLM

Independent College Dublin

Det Jur kand Jämförande medielagen är den första och enda kurs i sitt slag som ska erbjudas i Republiken Irland. Det är ett specialiserat program som undersöker reglering ... [+]

Det Jur kand Jämförande medielagen är den första och enda kurs i sitt slag som ska erbjudas i Republiken Irland. Det är ett specialiserat program som undersöker regleringen av medierna i Irland och internationellt. I synnerhet, irländska och internationella utvecklingen som rör begränsningar av media som sträcker sig från de lagar om personlig integritet, förtal, förakt av domstolen och informationsfrihet undersöks på djupet. Den lagreglering av medierna i Irland och i hela Europeiska unionen analyseras också. Denna kurs är perfekt för dem som har intresse av de juridiska och etiska frågor kring yttrandefrihet i hela världen.

Genom sitt samarbete med Independent News & Media har kollegiet tillgång till de allra bästa utövarna i detta område oavsett om de är jurister praktiserande medielag eller redaktörer eller journalister som brottas med dessa juridiska frågor på en daglig basis. Tillsammans med akademins erfarna och entusiastiska lärarlag ger Jur kand en unik möjlighet för studenter att lära sig om de teoretiska aspekterna av lag och hur det fungerar i praktiken. ... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska