Trinity College Dublin

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, som grundades 1592, är en av världens ledande universitet och är konsekvent rankad i topp 1% av institutioner över hela världen. För över 400 år, har denna historiska universitets varit världsledande inom högkvalitativa, internationellt erkänd utbildning. Med en global rykte för kvalitet, Trinity främjar kreativitet och nytänkande hos eleverna.
Universitetet sammanför en levande internationella samfundet nästan 17.000 studenter och 2,860 anställda. Universitetets fantastiska campus historiska byggnader och kullerstensvägar ställs mot sin state-of-the-art faciliteter och världsberömda kompetenscentrum där spetsforskning sker. Med 24 akademiska skolor, Trinity erbjuder kurser i discipliner, från språk och litteratur till nanovetenskap och medicinsk teknik.

Studentliv Universitetet sammanför ett mångsidigt, nyfiken och stödjande gemenskap av studenter och lärare i hjärtat av staden. De verkligt tillgängliga och dedicerade professorer uppmuntra eleverna att aktivt delta i College liv och staden utanför campus grindarna. Studentlivet på Trinity handlar om mycket mer än utbildning: med över 200 idrottsföreningar och samhällen som sträcker sig från friidrott till tennis, diskuterar att investera, och drama till science fiction, finns det något som passar alla intresse.

Treenigheten är en av världens enda universitet för att ge alla studenter med en personlig handledare - en särskild fakultetsmedlem som kan erbjuda akademisk, personlig och professionell vägledning under hela fyraårig examen program. Ett brett utbud av tjänster för studerande, inklusive lärande utveckling och stöd, inbördes mentorskap, rådgivning och yrkesrådgivning, ser till att alla elever får det stöd de behöver för att lyckas i Trinity och utanför.

Universitetet är en av endast tjugotvå "Best Buy" offentliga skolor i världen (Fiske Guide till högskolor 2015).

Trinity har strategiska relationer med några av de mest prestigefyllda universiteten i världen, inklusive Fudan University, Peking University och Tsinghua University i Kina; Indian Institute of Management i Bangalore, Indien; Brown University och University of Notre Dame i USA.

Business, Innovation & Entreprenörskap Trinity Business School rankas som en av Top 30 Business Schools i världen (Eduniversal 2015/16) och har varit banbrytande banbrytande forskning, undervisning och lärande i ledning och entreprenörskap för nästan ett sekel. Trinity själv har producerat fler entreprenörer än något annat universitet i Europa, vilket genererar 180 företag, som producerar 192 företagare och höja $ 2,166 miljoner under de senaste tio åren (Pitchbook Universitet Rapport 2016-2017), så är den idealiska platsen för studenter att genomföra sin civilekonomexamen .

Trinity Business School har nyligen lanserat en innovativ ny affärs kurs för studenter, Bachelor i Business Studies Degree. Detta är ett unikt program, utformat för studenter som vill fokusera på verksamheten från början av sin examen. Innovation, entreprenörskap och upplevelsebaserat lärande är hörnstenarna i denna dynamiska nya programmet. Programmet lägger tyngdpunkten på blended learning, där akademisk kompetens möter branscherfarenhet. Eleverna får första hand praktisk affärsmannaskap i hela programmet genom att utföra praktik, utveckling av en start-up eller ta en ledande roll i en av Trinity verksamhet studentföreningar. Studenterna har också möjlighet att studera utomlands vid ett av våra högst rankade partnerinstitutioner. För ytterligare information besök: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Lediga Trinity avundsvärt läge placerar universitetet i hjärtat av navet i den globala verksamhet - Irlands Silicon Valley - där studenter rekryteras för praktikplatser, sommarjobb och forskarkarriärer från arbetsgivare som ser till Trinity som en viktig leverantör av högkvalitativa akademiker. Efter ett framgångsrikt slutförande av en grundnivå eller forskarutbildning vid Trinity har eleverna möjlighet att bo i Irland för att arbeta för ett år på den tredje nivån Graduate Scheme. Trinity Career Service rankades 2: ai Europa (ISB 2015) med 95% av Trinity utexaminerade i arbete eller vidare studier inom 6 månader efter avslutade studier. Den europeiska huvudkontor företag som Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, Linkedin och Facebook, är Dublin en idealisk plats för studenter och akademiker intresserade av att arbeta i dessa världsledande företag.

Dublin Trinity livliga 47-acre campus är en oas i hjärtat av Dublin, en levande och trygg europeisk huvudstad. Universitetets läge i centrum erbjuder studenter en unik möjlighet att blanda en strikt akademiska program med en enastående utbud av kulturella, sociala och yrkesmässiga erfarenheter. En uppsjö av museer, teatrar, gallerier, kaféer, restauranger och historiska turistattraktioner ligger precis på Trinity tröskel.

Trinity betyg

• I världens topp 100 och antalet ett universitet i Irland. 1 • Ett antal av våra specifika ämnesrankning har i världens topp 50 och 100 som stärker vår världsledande ställning. 2 • Vi har visat särskilt starka inom områdena internationella studentrepresentation, lärare representation och forsknings citeringar per fakultet medlem. 3 världsledande forskning i hjärtat av en Trinity utbildning • Forskning ledd undervisning är en av de utmärkande faktorer av Trinity utbildning. • Trinity forskare vinner konkurrensutsatt forskningsfinansiering på europeisk och global nivå med betydande internationellt erkännande. • Irland är den näst mest framgångsrika nation i Europeiska unionen att locka forskning och finansiering för att stödja nya spännande framsteg och upptäckter, som i sin tur effekter globala förändringar. Nästan 50% av dessa medel har tilldelats Trinity. • Åtta av tio 2016 forskningsgenombrott i Irland är förknippade med Trinity College enligt Silicon republiken. 4

Innovation och entreprenörskap • Vi är rankat som nummer 1 i Europa för att producera företagare och är den enda europeiska universitet för att presentera i världen topp 50. 5 • Trinity främjar kreativitet och nytänkande hos eleverna. • Trinity har åtagit sig att skapa en miljö som gör det möjligt för innovation och företagande i hela universitetet. Trinity har etablerat ett antal initiativ som innovation och entreprenörskap Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPad och Launchlabs att bygga och stödja ett samhälle som ger ekonomiska, sociala och kulturella värden.

Anställbarhet och Career Service • 95% av Trinity utexaminerade är i arbete eller vidare studier inom 6 månader efter avslutade studier. • Trinity Career Service är rankat 2 i Europa6. Trinity eleverna kan förvänta sig högsta kvalitet av stöd när de driver sina efter college utsikter. • Bortom Trinity erfarenhet, ger en Trinity utbildning en väg att bli en världsledande examen. • Bästa internationella arbetsgivare aktivt rikta Trinity akademiker. • Platsen är en stor fördel när det gäller att planera en karriär efter Trinity. Dublin är hem till den europeiska huvudkontoret för många världsledande internationella företag. • Investeringar i akademisk excellens • Trinity har tilldelats miljoner € 16 till en internationell rekryteringskampanj för att fylla 40 nya Ussher assistenter inlägg över flera discipliner. Möjligheterna sträcker sig från vetenskap, teknik och medicin till konst och humaniora. • Trinity fortsätter att locka globala talanger från utlandet för att stärka universitetets globala utsikterna och anslutningar i utbildning och forskning. 40% av vår fakultet är internationell.

Bilaga

1 Trinity är i topp 1% av universitet, med alla prestigefyllda kamrater såsom Cambridge, Oxford och St Andrews. QS ranking 2016/17. 2 World Top 50 exempel är engelska språket och litteratur, moderna språk, statsvetenskap och omvårdnad och i världen Top 100 exempel inkluderar Biological Sciences, apotek och farmakologi, kemi och materialvetenskap, historia, Law & rättsvetenskap, sociologi, socialpolitik & Administrering. 3 Prestanda har varit exceptionellt i specifika kärnindikatorer, outranking andra prestigefyllda kamrater: • internationell fakultet representation (98), Cambridge (97,6) och Kings College London (97,6) • internationell studentrepresentation (85,9), Harvard (70) och Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity har genererat 180 företag, producerade 192 företagare och uppvuxen $ 2.166.000 under de senaste tio åren (Pitchbook Universitet Report 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Law LLM » Se Health MSc » Se Health Diplom » Se MSc:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:


Jur i immaterialrätt och informationsteknik lag

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

LL.M. (Intellectual Property and Information Technology Law) levereras under ett läsår. Det syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av nationell, europeisk och internationell immateriell äganderätt och informationstekniklagstiftning. Studenter på detta program granskas i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne som godkänts av doktorsdirektören och relaterat till immateriell äganderätt och / eller informationsteknisk lag. [+]

Immateriell äganderätt och informationsteknik har blivit betydande och växande rättsområden både på europeisk och internationell nivå. Med detta i åtanke introducerade Law School nyligen en ny LL.M. inom immaterialrätt och informationsteknik lag. Detta masterprogram, som är populärt hos både EU-studenter och icke-EU-studenter, ger kandidater med en kunskapsbas och en rad kärnverktyg att använda i sin framtida forskning eller i sin praxis som advokater för immateriell äganderätt och informationsteknik.

LL.M. (Intellectual Property and Information Technology Law) levereras under ett läsår. Det syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av nationell, europeisk och internationell immateriell äganderätt och informationstekniklagstiftning. Studenter på detta program granskas i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne som godkänts av doktorsdirektören och relaterat till immateriell äganderätt och / eller informationsteknisk lag.... [-]


Jur Internationell och europeisk affärsrätt

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

LL.M (International and European Business Law) levereras under ett läsår. Det syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av nationell, europeisk och internationell affärsrätt. Studenter på detta program examineras i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne som godkänts av doktorsdirektören och relateras till någon aspekt av internationell och / eller europeisk affärsrätt. [+]

LL.M (International and European Business Law) är utformad för kandidater som vill specialisera sig i affärsrätten i syfte att förfölja sina forskningsintressen på detta område eller för att förbereda sig för att arbeta i upptagna internationella handelsföretag eller juridisk praxis över hela världen. Detta program gör det möjligt för eleverna att få ovärderlig specialistkunskap från expertprofessorer. De kommer att utveckla färdigheter för att kritiskt analysera samspelet mellan lag och social förändring i en mängd olika sammanhang inom internationell och affärsrätt och genomföra effektiv och målinriktad forskning i rättspraxis, lagstiftning och akademisk juridisk kommentar inom områdena internationell och affärsrätt vid en nivå lämplig för kandidatexamen... [-]


Jur Internationell och jämförande lag

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

LL.M. (International and Comparative Law) levereras under ett läsår. Det syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av internationell rätt och jämförande lag. Studenter på detta program granskas i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne som godkänts av doktorsdirektören och relaterat till en del av den internationella och jämförande lagen. [+]

Med den ökade globaliseringen under de senaste tjugo åren och ännu tidigare med ökningen av den internationella människorättsrörelsens framträdande har det varit en drivkraft för studenter av alla nationaliteter att studera juridiska områden med ett brett internationellt och jämförande fokus. Detta program kommer att göra det möjligt för studenter att engagera sig i jämförande juridisk forskning med hjälp av mogen komparativ lagsmetodik och utveckla flexibilitet, anpassningsförmåga och oberoende för att engagera sig produktivt med en förändring, social, kulturell och internationell miljö.

LL.M. (International and Comparative Law) levereras under ett läsår. Det syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av internationell rätt och jämförande lag. Studenter på detta program granskas i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne som godkänts av doktorsdirektören och relaterat till en del av den internationella och jämförande lagen.... [-]


Master i lagar (LL.M.)

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

LL.M-graden levereras under ett läsår och syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av nationell, europeisk och internationell rätt. Studenter på detta program granskas i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne godkänt av doktorsdirektören och relaterat till en del av lagen. [+]

Vårt flagship LL.M-program ger studenterna möjlighet till en doktorandstudie där de kan välja moduler från en omfattande modullista som täcker de olika juridiska grenarna. Studenter kan fokusera på offentlig rätt eller privaträtt moduler eller kan välja ett urval av båda. Detta program kommer att ge studenterna möjlighet att utveckla kompetens att använda lämpliga juridiska teorier, doktriner och koncept för att identifiera, formulera, analysera och lösa juridiska problem inom de nationella och internationella sammanhang och identifiera, utvärdera och syntetisera rättsvetenskapliga teorier och begrepp på en nivå som är lämplig för Masters akademiker .

LL.M-graden levereras under ett läsår och syftar till att främja kritisk analys av och reflektion över olika aspekter av nationell, europeisk och internationell rätt. Studenter på detta program granskas i sex moduler och kommer också att slutföra en forskningsavhandling om ett ämne godkänt av doktorsdirektören och relaterat till en del av lagen.... [-]


Videoklipp

TCD

Kontakt

Trinity College Dublin

Adress, rad 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
Hemsida http://www.tcd.ie/
Telefonnummer +353 1 896 1000