Tel Aviv University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Belägna i Israel, kulturella, ekonomiska och industriella centrum, ärTel Aviv University största universitet i Israel och den största judiska universitetet i världen. Det är ett stort centrum för undervisning och forskning, som består av nio fakulteter, 106 avdelningar och 90 forskningsinstitut. Dess ursprung går tillbaka till 1956, då tre små utbildningsenheter - The Tel Aviv School of Law and Economics, ett institut för naturvetenskap, och ett Institute of Jewish Studies - gick samman till universitetet i Tel Aviv.


Till en början knuten till Tel Aviv kommunen beviljades universitetet självständighet 1963, och dess campus i bostadsområdet avsnitt Ramat Aviv bildades samma år.

&nbsp

Tel Aviv University erbjuder ett omfattande utbud av studieprogram inom konsten och vetenskapen, inom sitt fakulteterna Engineering, exakta vetenskaper, biovetenskap, medicin, humaniora, juridik, samhällsvetenskap, konst och Management. Den ursprungliga 170-acre campus har utökats till att omfatta ytterligare 50 tunnland tarmkanalen, som nu utvecklas.

&nbsp

Universitetet har också akademisk tillsyn över Centrum för teknisk Design i Holon, det nya akademiska högskolan i Tel Aviv-Yaffo, och Tel Aviv Engineering College.

&nbsp

&nbsp

Inriktad på sociala aspekter

&nbsp

Förutom sina grundläggande forskning och utbildning, bidrar Tel Aviv University sin expertis till välfärden i samhället i stort, har en del i alla delar av nationella liv, samt adresser regionala och internationella frågor. Fakultetsmedlemmar tjänstgöra i Knesset och regeringen, i myndigheter, och i professionella organisationer och offentliga organ. Studenter uppmuntras lärare utsatta barn, frivillig service till äldre och stöd till samhället genom ett brett spektrum av sociala engagemang program, såsom TAU's omfattande Pris-Brodie initiativet i Jaffa.

&nbsp

Tel Aviv University är ledande med att fånga upp forskare och studenter som kom i massiv siffror från det forna Sovjetunionen.

&nbsp

&nbsp

En roll i fredsprocessen

&nbsp

Mellanösterns historia, strategiska studier, och sökandet efter fred är centrala frågor för Tel Aviv University forskare. Institutet för diplomati och regionalt samarbete, som grundades av Peres Center for Peace, det Armand Hammer fond för ekonomiskt samarbete i Mellanöstern, Moshe Dayan Center for Middle Eastern och afrikansk historia, Jaffee Center for Strategic Studies, den Tami Steinmetz Center för fredsforskning och Morris E. Curiel Center for International Studies respekteras informationskällor för statliga och privata institutioner, press och allmänheten. University forskare sätter sin expertis för att arbeta för fredsprocessen, som deltar i israeliska delegationer till fredssamtalen, och i gemensamma projekt med kollegor från grannländerna.

&nbsp


Vårda Jewish Studies

&nbsp

Tel Aviv University's Chaim Rosenberg School for Jewish Studies bedriver forskning i Bibeln, Talmud, hebreiska språket och litteraturen, judisk filosofi och historia av det judiska folket. Det finns forskning centra för den judiska median, Diaspora studier, sionistiska historien, och antisemitism forskning och kurser i judisk lag. Wiener Library, ett av världens största samlingar av Förintelsen och antisemitism, erbjuder ett omfattande lager av forskningsmaterialet.

&nbsp

&nbsp

Nå ut Overseas

&nbsp

Tel Aviv University har starka band med judiska samhällen i utlandet, som erbjuder program för judiska studier till lärare och studenter från USA, Frankrike, Brasilien, Argentina och Mexiko. TAU är också involverad i judiska särskild utbildning, forskning och undervisning i världen.

&nbsp

Skolan för utländska studenter ger unga människor från andra länder möjlighet att studera vid Tel Aviv University i ett år, en termin eller en sommar. Programmet är på engelska, innehåller ett brett utbud av kurser och erbjuder även möjligheten att bo och studera på kibbutz.

&nbsp

Andra studien möjligheter för studenter från utlandet är en Masterprogram i Middle Eastern Studies, en Masterprogram i biblisk arkeologi, Sommarnattens lag Program medsponsor Temple University Law School och TAU Buchmann juridiska fakulteten; det Sackler School of Medicine New York State / American Program, ett fyraårigt MD program ges på engelska, Medical Electives Program; Wharton-Recanati-INSEAD-York Project in Management, International Executive MBA Pro gram av fakulteten Management tillsammans med Kellogg School, Northwestern University, den internationella MBA-programmet, och High-Tech Management School.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

LLM

Internationell LLM

Campusstudier Heltid 10 månader September 2017 Israel Tel Aviv

Den internationella LL.M. programmet vid Tel Aviv University lockar framstående juridikstudenter att studera och samarbeta med Israels elit juridisk akademi, studenter och jurister. [+]

Internationell LLM Den internationella LL.M. programmet vid Tel Aviv University lockar framstående juridikstudenter att studera och samarbeta med Israels elit juridisk akademi, studenter och jurister. Genom ett brett utbud av klasser undervisas av världsberömda professorer, internationella studenter har möjlighet att studera för sin avancerade akademiska juristexamen vid Israels ledande juridiska fakulteten. Den rigorösa akademiska läroplanen bygger på innovativa metoder för rättsteori som ger juriststudenter med insikter för juridiska praxis och analytiska färdigheter för avancerad akademisk forskning. Klasserna kommer att utforska samtida utmaningar för lagen som följer av globaliseringen, de israeliska rättsliga och sociala system, komplexiteten i Mellanöstern, samt tekniska och entreprenöriella dynamiken i "Start-up Nation". Jur kandidater kommer att vara berättigade att ansöka om villkorat tillträde till forskarutbildningen vid Juridiska fakulteten, efter det framgångsrika slutförandet av Jur.kand examen. Betydande stipendier kommer att erbjudas lovande kandidater efter behov och akademiska meriter, och i syfte att främja mångfald. Programkrav, Undervisning & ekonomiskt stöd Sökande skall ha genomgått en första examen i juridik i juli 2015 för att vara behöriga att ingå i den internationella Jur.kand programmet. Ansök online Ett ansökningsformulär Avskrifter för din första juristexamen * CV eller meritförteckning Avsiktsförklaring ** Två rekommendationsbrev TOEFL eller IELTS resultat *** * Första juristexamen avskrifter: Avskrifter måste ange kurser och kvaliteter från din första examen i juridik. Ytterligare examina får lämnas in för granskning, men kommer inte att användas för att beräkna lägsta medeltalet krävs (israeliska motsvarigheten till 80). ** Avsiktsförklaring: Vi är intresserade av dina tidigare erfarenheter och framtida ambitioner. Tala om för oss... [-]