Read the Official Description

Om OsgoodePD

Osgoode Professional Development är världsledande inom lagstadgad lärarutbildning. En del av Osgoode Hall Law School, en av de äldsta och bästa juridiska skolorna i Kanada, erbjuder vi kredit- och icke-kreditprogram för kanadensiska och internationella advokater, paralegals, yrkesverksamma och företag och organisationer.

Våra fortsatta juridiska utbildningsprogram sträcker sig från en timmes informationsmöten till konferenser och korta kurser undervisas genom att utöva advokater och en rad experter inom andra discipliner. För en fördjupad studie av ett visst juridiskt ämne eller för att skärpa dina färdigheter, överväga ett av OsgoodePDs certifikatprogram för advokater eller yrkesverksamma. Du kan också anpassa ditt eget gruppprogram för att leverera den djupgående praktiska träning som dina anställda eller team behöver.

OsgoodePDs flaggskepps akademiska program inkluderar en kursbaserad professionell LLM-grad med 14 olika specialiseringar som lärs på campus eller genom distansutbildning av Osgoodes prisbelönta professorer, seniorer, domare och politiker. LLM och Canadian Law Law LLM-programmen är utformade speciellt för internationellt utbildade advokater. Om en examen inte är ditt mål kan du välja mellan ett urval av LLM-kurser som varje år erbjuds som enskilda kurser.

De flesta av våra kurser och program erbjuds på plats och genom bekvämligheten av distansutbildning med webbsändning och videostreaming. OsgoodePD är också nöjd med att erbjuda Program On Demand, ett urval av tidigare erbjudna och exklusiva on-demand-kurser tillgängliga när ditt schema tillåter.

Oavsett vilken din lärande resa, kommer den att stödjas av OsgoodePDs oöverträffade engagemang för kvalitet, tillgänglighet och kundservice. Osgoode Professional Development i hjärtat av T Torontos affärscentrum vid Yonge och Dundas Streets, några steg från stadens tunnelbanelinje, finansdistrikt och statskontor.

Bekräftelse av ursprungsbefolkningar och traditionella områden

York University erkänner att många inhemska nationer har långvariga relationer med de territorier där våra campus är belägna före etableringen av York University. Vi erkänner vår närvaro på de traditionella områdena Mississaugas of New Credit, Huron-Wendat, Haudenosaunee Confederacy och Métis Nation of Ontario.

Gör historia med oss

Osgoode har format framtiden för juridisk utbildning sedan 1889.

Som Canadas största och mest mångsidiga lagstadg har Osgoode fått ett globalt rykte för att locka begåvade studenter och högskolefakultet.

Vi förbereder morgondagens ledare genom vårt oöverträffade utbud av kurser och innovativt tillvägagångssätt för undervisning som integrerar juridisk teori och erfarenhetslärande. Vår passion för samhällsengagemang, en oöverträffad studentupplevelse, samhälls service, tanke ledande stipendium och tillgänglighet i alla dess många former är vad som definierar våra värderingar och vårt engagemang för att bryta ny grund i juridisk utbildning.

Skapa din framtid och skapa historia med oss.

Vårt ledarskap

Innovation i juridisk utbildning

Innovation är vårt kännetecken. Med utgångspunkt i vår redan starka grund, strävar vi ständigt efter att utveckla nya kurser, program och andra initiativ som främjar Osgoode överlägsen juridisk utbildning.

Att forma den offentliga debatten

Osgoodes tankeledare driver gränser och har inflytande i akademiskt stipendium, nationellt och internationellt beslutsfattande, inhemsk och internationell rättspraxis, lagreform och offentlig debatt.

Mångfald och integration

Osgoode är ett mångsidigt och stödjande samhälle som tar allvarligt sin professionella och etiska skyldighet att tjäna allmänheten.

Rättvisa och gemenskap

En betydande del av Osgoodes engagemang för samhällsengagemang stöder rätten till rättvisa, oavsett om det är Osgoode Public Interest Requirement (OPIR), Osgoode s 19 kliniska och intensiva program och vår fakultets många forskningsbidrag till rättvisaområdet.

Vår historia

Vid öppnandet av Osgoode Hall Law School 1889 uttryckte rektor William Reeve sitt hopp: "... att vi alla, både lärare och studenter, böjer våra energier för att lyckas med den nya lagskolan."

I över 125 år har Osgoode uppdrag varit att sträva efter akademisk och professionell excellens och rättvisa genom lag. Vi har lett några av de viktigaste innovationerna i kanadensisk juridisk utbildning. Besök Osgoode History webbplats för att lära dig mer.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Detta program är främst utformat för akademiker av juridik examen från utanför Kanada som är intresserade av att utexaminera juridiska studier i Kanada. ... [+]

Winter 2018 Applications - Stängt

Ansökningarna är nu stängda för intag av certifikatet i Foundations for Graduate Legal Studies i Winter 2018.

Detta program är utformat för att ge dig den grund du behöver för en framgångsrik juridisk studie. Studenter i detta program

studera grunden för kanadensisk offentlig och privaträtt i en interaktiv klassinställninglära och öva gemensam rätt juridiska, analytiska och skriftliga färdigheter genom att bygga från enkla till mer komplexa problem och dokument, med möjlighet till liten grupp och individuell feedback och handledninglägga grunden för framgångsrik prestation i LLM-kurser och i din framtida juridiska karriärVem är det här programmet för?... [-]
Kanada Toronto
September 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Du borde ta detta program om du redan har din NCA-bedömning eller dina bedömningsresultat väntar och du planerar att skriva dina NCA-tentor de närmaste 12 månaderna (någo ... [+]

Planerar du att sätta dina NCA-tentor? OsgoodePD kan hjälpa dig att förbereda.Online NCA Exam Prep

Utformad för internationellt utbildade advokater som har sin NCA-bedömning eller planerar att skriva sina NCA-tentor de närmaste 12 månaderna.

OsgoodePDs NCA Exam Prep Program är speciellt utformad för internationellt kvalificerade advokater och jurister som planerar att skriva någon eller alla National Committee on Accreditation s fem obligatoriska undersökningar:

Foundations of Canadian LawKanadensisk konstitutionell lagKanadensisk förvaltningsrättKanadensisk brottslagstiftningProfessionellt ansvarVem är det här programmet för?

Du borde ta detta program om du redan har din NCA-bedömning eller dina bedömningsresultat väntar och du planerar att skriva dina NCA-tentor de närmaste 12 månaderna (någon av de kommande tre NCA-provningarna).... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Heltid
12 månader
Online
Läs mer på svenska

LLM

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Den professionella LLM i arbetsrelations- och anställningsrätt ger studenterna möjlighet att få en djupare förståelse av teorin, principerna och principerna som ligger ti ... [+]

Programöversikt

Osgoodes tvååriga deltid Professional LLM i arbetsrelations- och anställningsrätt ger studenterna möjlighet att få en djupare förståelse av teorin, principerna och principerna som ligger till grund för arbets- och anställningsrätten. Studenterna kommer att utveckla färdigheterna att på en avancerad nivå överväga de sociala, ekonomiska och politiska krafterna som bildar detta dynamiska fält idag.

Vem är specialiseringen för?

Lag utexaminerade med juridisk arbetserfarenhet inom arbets- och sysselsättningsområdet.

Professionella utan juridik examen som har utmärkta akademiska uppgifter och betydande och seniorrelaterad yrkeserfarenhet.

Specialiseringsstruktur... [-]
Kanada Toronto
August 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Denna heltidsspecialisering på ett år är utformat för att ge jurister och yrkesverksamma från hela världen avancerad utbildning i internationell affärsrätt. ... [+]

Programöversikt

Denna heltidsspecialisering på ett år är utformat för att ge jurister och yrkesverksamma från hela världen avancerad utbildning i internationell affärsrätt. Den prisbelönta fakulteten lär den senaste utvecklingen inom internationell handelsrätt, internationell finansiering, internationella affärer, beskattning av gränsöverskridande transaktioner och andra relaterade ämnen. Specialiseringen ger studenterna kunskaper i kritiska, centrala internationella affärsrättsliga kurser samtidigt som du får möjlighet att driva dina akademiska intressen genom valfria ämnen.

Vem är denna specialisering för?

Lagstudenter, helst med juridisk erfarenhet, relaterad yrkeserfarenhet eller ett visat intresse för internationell affärsrätt.... [-]

Kanada Toronto
August 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Detta spännande program ger grundutbildning i kanadensisk gemensam lag till internationellt utbildade advokater och jurister. Oavsett om du har en gemensam eller civil ci ... [+]

Programöversikt

Den LLM i kanadensisk gemensam lag ger möjlighet att ta kärnkurser i kanadensiska gemensamma lag ämnen som lärs på forskarnivå tillsammans med ett brett utbud av valfria alternativ. Kärnkurserna är speciellt utformade för att uppfylla kraven i Federation of Law Societies av Kanadas nationella kommitté för ackreditering (NCA). Studerande i den kanadensiska Common Law specialiseringsutbyte av både akademiskt och karriärstöd för att hjälpa till i deras övergång till den kanadensiska juridiska marknaden.

Obs! Att fullfölja Professional LLM i kanadensisk gemensam lag ger dig inte automatiskt rätt att utöva lag i Kanada eller att bli upptagen till advokatbyrån i en kanadensisk provins eller territorium. Kontakta NCA eller ditt provinsiella / territoriella lagsamhälle för mer information.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Kunskap om skattelagstiftningen är väsentlig för alla affärsmiljöer, och studien av denna juridiska specialisering är intellektuellt fascinerande. Den professionella LLM ... [+]

Programöversikt

Kunskap om skattelagstiftningen är väsentlig för alla affärsmiljöer, och studien av denna juridiska specialisering är intellektuellt fascinerande. Den professionella LLM i skattelagen ger studenterna möjlighet att få en djupare förståelse för politik, principer och intern logik i skattelagar i Kanada och internationellt. Den täcker alla aspekter av skattelagstiftningen från de mest grundläggande reglerna för traditionella personliga skatteplaneringsprinciper till den nuvarande utvecklingen i den sofistikerade utformningen av finansiella instrument. Kurser lärs av ett brett spektrum av högkvalificerade forskare och utövare, som alla är ledare inom sina praktikområden.... [-]

Kanada Toronto
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Options for Internationally Trained Lawyers

Address
1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Kanada
Webbplats