Läs den officiella beskrivningen

Riga Graduate School of Law (RGSL) grundades 1998. Idag är det en högskoleutbildning som erbjuder bachelor, mastere och doktorand tvärvetenskapliga studier i juridik, näringsliv, ekonomi, politik, internationella relationer och diplomati. RGSL erbjuder juridisk utbildning på engelska till studenter från hela världen. Att studera på RGSL erbjuder en unik blandning av det globala och det lokala i den meningen att kvaliteten på undervisningen ligger på topp internationell nivå medan uppmärksamhet och vård som ges till studenter är väldigt lokal och individuell.
RGSL ligger i hjärtat av Rigas jugendstilområde, mitt i Östersjöområdet, och syftar till att ge en stark akademisk utbildning inom ramen för en ständigt föränderlig och sammanlänkt verklig värld.
De två bachelorprogrammen, som lanserades 2010, fokuserar på juridik och näringsliv eller juridik och diplomati. Magisterprogrammen fokuserar på juridik och ekonomi, europeisk och internationell rätt, med specialiserade examensbevis i folkrätten och mänskliga rättigheter, gränsöverskridande handelsrätt och EU: s lag och politik. På samma sätt täcker doktorsprogrammet, som lanserades 2013 och erbjuds i partnerskap med Köpenhamns universitet, ämnen inom flera discipliner och kombinerar forskning, instruktion och andra praktiska aktiviteter för att avsluta doktorandforskningen.
RGSL-fakulteten representerar akademisk excellens, men också praktisk erfarenhet. Våra boende- och gästfakultetsmedlemmar är både akademiker och utövare drogs från ledande akademiska institutioner över hela världen, från EU och andra internationella institutioner, samt från stora advokatbyråer och internationella företag.
RGSL har blivit ett viktigt centrum för värd för evenemang som främjar akademisk och forskningsdiskurs inom områdena rättsstatsprincipen, demokratin och mänskliga rättigheter.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

Riga Graduate School Of Law

Programmet riktar sig till studenter som avser att arbeta i utrikesdepartementet i sina hemländer såväl som i internationella organisationer. En balanserad förståelse av ... [+]

Profil

Banor

Struktur

Open Days

[-]
Lettland Riga
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Riga Graduate School Of Law

Profil Struktur Banor Språk: Engelska Open Days ... [+]

Profil

Struktur Banor

Språk: Engelska

Open Days

[-]
Lettland Riga
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Riga Graduate School of Law