University of Malta

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Malta

University of Malta är den högsta läroanstalt i Malta. Det är offentligt finansierad och är öppen för alla som har de nödvändiga kvalifikationerna. Medveten om sitt offentliga roll, strävar universitetet att tillhandahålla relevant och aktuell kurser som kan möta behoven i landet.

De högsta styrande organ vid universitetet är rådet och senaten. Under de senaste åren har universitetet sett över sina strukturer för att vara i linje med Bolognaprocessen och det europeiska området för högre utbildning.

Det finns några 11.000 studenter inklusive över 600 internationella studenter från 80 olika länder, efter heltid eller deltid examen och diplom kurser, många av dem kör på modulära eller kreditsystemet. Universitetet är värd regelbundet ett stort antal Erasmus och andra utbytesstudenter. En grundläggande Foundation Studies Kurs möjliggör internationella gymnasieelever som har avlagt gymnasial eller gymnasieutbildning utomlands men som inte har de nödvändiga förkunskapskrav, att kvalificera sig för tillträde till en grundexamen kurs vid universitetet i Malta.

Valletta Campus och International Collaborative program

Även om huvudcampus ligger i Msida, har University of Malta två andra satellit campus i Valletta och Gozo. Valletta campus är inrymt i den gamla universitetshuset som går tillbaka till grundandet av Collegium Melitense 1592. Idag tjänar Valletta Campus som en prestigefylld miljö för hosting av internationella konferenser, seminarier, korta kurser och sommarskolor. Det är också platsen för universitetets internationella Collaborative program (ICP).

Masters 'Utbildningsprogram

ICP erbjuder, ett år, tre terminer, International Masters Program på en dubbel examen eller samarbete basis. Dessa program syftar till att uppnå en bred diskussion kulturella synpunkter, nätverk och erfarenheter som ger studenter med globala perspektiv. The Masters grader som ingår i ICP är ackrediterade av University of Malta och i händelse av dubbla examina också genom att delta universitet eller högskolor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD:er » Se Magisterexamen » Se MA:er » Se MSc:er »

Videoklipp

International Collaborative Programmes

MA in Transcultural Counselling

MSc in Conflict Resolution Analysis

MA in Integrated Marketing Communication

MA in Ocean Governance

Kontakt

University of Malta

Adress, rad 1 Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta
Glen, Malta
Hemsida http://www.um.edu.mt/
Telefonnummer +356 2340 2340