University Of Zurich - Faculty of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Zürich

Universitetet i Zürich (Uzh) med sina 26.000 inskrivna studenter är Schweiz största universitet. Grundades år 1833, var Uzh Europas första universitet som ska fastställas av ett demokratiskt politiskt system; idag är Uzh en av de främsta universiteten i den tyskspråkiga världen. Gjord av sju fakulteter omfattar cirka 100 olika ämnesområden, erbjuder universitetet ett brett utbud av kandidat-, magister- och forskarutbildning. Dessutom Uzh fortlöpande utbildningsprogram erbjuder utmärkta möjligheter till lärande.

Juridiska fakulteten Tack vare sin mångåriga erfarenhet av Jur.kand program ger sina studenter en akademisk utbildning på högsta nivå. Juridiska fakulteten erbjuder inte bara det bredaste utbudet av olika inriktningar i Schweiz men också utmärker sig med sin enastående nätverk av välrenommerade professorer från hela världen som föreläser de många program och kurser.

Jur.kand International Business Law vid universitetet i Zürich Den LL.M. International Business Law vid universitetet i Zürich erbjuder en praxis relaterade forskarutbildningskurs på högsta nivå. Du har möjlighet att välja att studera ett av följande områden av specialisering i djupet: 1. International Banking och finanslagen (erbjuds på engelska på heltid bas och i tyska på deltid bas) 2. International Business Transactions and Technology Transfer (endast erbjuds på tyska) 3. Internationella rättstvister och skiljeförfarande (endast erbjuds på tyska) 4. Mergers & Acquisitions och bolagsrätt (endast erbjuds på tyska) 5. International Sports Law (erbjuds på engelska på heltid bas och i tyska på en deltid bas) -> Inriktningen sektionen kan också vara närvarande som ett certifikat (CAS) kurs.

Med sina noggrant utvalda specialområden, den LL.M. International Business Law uppfyller de juridiska behov i en globaliserad affärsvärld och det ...

  • Kan genomföras på heltid eller arbetsrelaterad - utmärker sig med sin långa erfarenhet - kännetecknas av sin utmärkta nätverk av internationellt kända föreläsare - erbjuder det bredaste sortimentet av specialisering i Schweiz - är internationellt orienterad med resor till USA, Kina och EU - erbjuder sina deltagare utmärkt stöd under studietiden - uppmuntrar diskussion och diskurs - stöder utbyte bland studenter och lärare genom intensiva helger i seminarie hotell - ger deltagarna personlig handledning under utbildningen har tillgång till erbjudanden vid universitetet i Zürich - vinst från utbudet i Europa Institut vid universitetet i Zürich.

Plats Schweiz har mycket att erbjuda i form av kulturell mångfald, språk, fantastiska naturscenerier och, naturligtvis, dess folk. Det finns cirka 8,1 miljoner människor som bor i Schweiz och landet har fyra officiella språk: tyska, franska, italienska och rätoromanska.

Schweiz har haft ekonomisk stabilitet under de senaste decennierna. Trots Schweiz brist på naturresurser och det faktum att den schweiziska ekonomin är starkt beroende av export, är BNP per invånare är högre än i de flesta andra industriländer. Den schweiziska befolkningen på det hela taget har en hög levnadsstandard och Schweiz har ett gott rykte för hög kvalitet inom många sektorer, inklusive hälsa, industri, kollektivtrafik, utbildning, etc.

I Global Competitiveness Report släpptes av World Economic Forum i 2015/2016 Schweiz toppar den totala rankningen. "Brainforce" är också högt värderat i Schweiz och detta återspeglas av Schweiz ledande position på den "europeiska innovations Union Scoreboard 2016".

Studentliv Studera i Zürich innebär att leva i Schweiz livliga och spännande kulturella huvudstad. Långt mer än ett företag och finans centrum är Zürich även känd som "lilla storstad". Detta beror på att Zurich erbjuder alla fördelar med stadslivet och samtidigt attraktiva rekreationsanläggningar på sin tröskel med sin bedövande vackra sjön och närliggande bergen.

Platser

Zurich

University of Zurich - Faculty of Law

Address
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Zurich, zurich, Schweiz
Telefon
+41 44 634 22 36