Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Universitetet i Lausanne (UNIL) består av sju fakulteter:

  • Teologiska fakulteten och religionsvetenskap;
  • Fakulteten för konst och skola franska som främmande språk
  • Samhällsvetenskapliga fakulteten;

Rangerat som nummer femt i Europa när det gäller betydelse av publikationer är forskning ett nyckelämne för Lausanne universitet.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

University of Lausanne

Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT) som erbjuds av skattepolitiska centrum vid universitetet i Lausanne (UNIL), Schweiz är inriktat på dem som vi ... [+]

Välkommen till Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT)

Skattepolitiska centrumet, ett gemensamt initiativ mellan Företagsekonomiska fakulteten | HEC Lausanne och Juridiska fakulteten, civilingenjör och offentlig förvaltning erbjuder masterprogrammet för internationell beskattning (MASIT). Målet med MASIT är att ge högkvalitativ utbildning i skattelagen.

Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT) som erbjuds av Lausanne Universitet (UNIL), Schweiz riktar sig till dem som önskar utöva skattelagstiftning inom en lag eller konsultföretag, en bank, som ett internt råd av ett företag Eller med skatteförvaltningen.

Eftersom MASIT är utformad för dem som övar utomlands eller i Schweiz, erbjuder den både en internationell skatt och schweizisk skatteplan som kan genomföras på deltid (1,5 år) eller på heltid (1 år).... [-]

Schweiz Lausanne
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Master of Advanced Studies in International Taxation

Faculty of Business and Economics
Address
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, Schweiz
Webbplats
Telefon
+41 21 692 33 00