Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Edinburgh Law School

Känd för vår internationella och tvärvetenskapliga utsikter har vi varit i centrum för juridisk utbildning och forskning i mer än 300 år.

1707 markerade grunden för Juridiska fakulteten, nu känd som Edinburgh Law School, som ligger i historiska Old College i hjärtat av Edinburgh, minuter från både domstolarna och Skottlands parlament.

Genom att studera vid Edinburgh Law School kommer du att bli en livlig, aktiv gemenskap av världsledande forskare, jurister och studenter i alla skeden av sin utbildning.

ranking

När du väljer var du ska studera, kan ett universitet med starkt rykte vara ganska högt på din prioritetslista och Edinburghs namn är en som har stor påverkan över hela världen.

  • 14: e i Times Higher Education World University Rankings for Law.
  • 25: e i världen och 6: e i Storbritannien för lag i 2018 QS World University Rankings enligt ämne: Law.
  • 4: e i Storbritannien för forskningskraft, baserat på kvaliteten och bredden av vår forskning (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Staden

Skottlands huvudstad är en vacker historisk stad som regelbundet röstats som en av de mest önskvärda ställena att bo i världen. Stor nog att erbjuda någonting för alla, men små nog att känna sig som hemma, Edinburgh är en modern, sofistikerad och vacker europeisk stad med ett mångkulturellt, multikulturellt samhälle.

  • Universitetets campus är rankad som den 2: e vackraste i Storbritannien (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh är rankat i de 20 bästa studentstäderna i världen, 2: a i Storbritannien (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh rankades 2: a i världen för livskvalitet (Deutsche Bank, 2017).
  • Edinburgh utnämndes till den tredje säkraste staden i världen enligt en undersökning som genomfördes av Post Office Travel Insurance 2015.

Vi stöder dig för att nå dina karriärmål

Alla våra studenter har tillgång till en specialist advokatrådgivare som kan erbjuda skräddarsydda support för din karriärplanering och utveckling.

Vi bygger också användbara färdigheter i vår undervisning och bedömning, uppmuntrar våra elevernas skriftliga och presentationskunskaper och kommunikations- och analytiska förmågor samt utvecklar din kunskap i ditt valda område.

Du kommer att ingå i ett imponerande nätverk

Som doktorand vid Edinburgh Law School lär du dig direkt från akademiker vars arbete påverkar politik och övning, både här i Storbritannien och hela världen.

Du studerar tillsammans med studenter som kommer från ett exceptionellt land och professionell eller akademisk bakgrund, och vars perspektiv bara kommer att berika klassdiskussioner.

Naturligtvis handlar inte din tid med oss ​​om studier. Universitetet har ett stort utbud av studentföreningar att gå med eller du kan engagera dig med lagstadgets egna studentledade forskarutbildningar för att hjälpa dig att skapa vänskap utanför klassen.

Student samhällen

Edinburgh Law Postgraduate Hub arrangerar sociala evenemang för att hjälpa Law Schools forskarstuderande att lära känna varandra.

Edinburgh Law Connections är en alumni community speciellt för LLM eller MSc kandidater. Gruppen organiserar regelbundna nätverkshändelser med tidigare studenter.

Vi erbjuder massor av val

Oavsett om du funderar på en doktorsexamen eller ett undervisat program hittar du en exceptionell bredd av ämnen som erbjuds här, från straffrätt till handelsrätt eller från immateriell äganderätt till internationell bankreglering.

Du kan studera hos oss här i Edinburgh eller långt borta tack vare våra Online Learning-program.

Platser

edinburgh

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX edinburgh, skottland, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium