Läs den officiella beskrivningen

Manchester Met har ett stolt arv från 1824. Vi är också ett av de största universiteten i Storbritannien med över 38 000 studenter.

Vi rankas bland världens 200 bästa universitet under 50 år enligt Times Higher Education Young University Rankings 2019, vilket är ett mått på vårt åtagande att leverera och stödja forskning och undervisning av hög kvalitet.

Faciliteter

Vi har utmärkta faciliteter inklusive över 4 000 studentdatorer samt ett på campusbibliotek som är öppet dygnet runt under terminperioden. Vi har också ett investeringsprogram på £ 400 miljoner som planeras för att förbättra våra undervisnings- och forskningsanläggningar, byggnader och allmänna utrymmen.

Forskning

85% av vår forskning har "världsledande" eller "internationellt utmärkt" påverkan enligt Research Excellence Framework (REF) 2014-21 och vår Business School har prestigefyllda AACSB- och AMBA-ackrediteringar, vilket placerar den bland en elitgrupp affärsskolor världen över .

Studentstöd

Vi har mycket erfaren personal som erbjuder karriärrådgivning och gratis lektioner i engelskspråk och vi har också ett dedikerat internationellt kontor för att se till att internationella studenter får allt stöd de behöver för att lyckas.

Nyckelfakta

  • Studentupplevelse: Vi har över 3 500 internationella studenter från mer än 140 länder
  • Utmärkt läge: Manchester är Storbritanniens bästa stad att bo i (* Global Liveability Survey 2018
  • Prisvärdhet: Vi har en rad stipendier för internationella studenter upp till 5 000 pund
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

Manchester Metropolitan University

Vår LLM i juridisk praxis med LPC samlar de grundläggande färdigheterna och kunskapen för att utbilda dig som en advokat och juristforskningskompetens på mastersnivå som ... [+]

Kombinera din advokatträning med en LLM. Få specialiserad juridisk kunskap och stick ut på en konkurrenskraftig jobbmarknad.

Översikt

Vår LLM i juridisk praxis med LPC samlar de grundläggande färdigheterna och kunskapen för att utbilda dig som en advokat och juristforskningskompetens på mastersnivå som kan hjälpa dig att sticka dig ut på en konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Redo för arbete

LPC-elementet är utformat för att förbereda dig för livet som advokat. Det är praktiskt, interaktivt och levererat av erfarna jurister som förstår vad som krävs för att lyckas på arbetsplatsen. När du studerar kommer du att lära dig att tänka och bete dig som en advokat.... [-]

Storbritannien manchester
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

International students: Introducing our University

Location address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, england, M15 6BH GB
Social Media