Swansea University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Ett världsklass universitet

Swansea University är ett forskningsledat universitet som har gjort skillnad sedan 1920. Universitetsgemenskapen trivs på prospektering och upptäckt, och erbjuder rätt balans mellan utmärkt undervisning och forskning, matchad av en avundsvärd livskvalitet.

Universitetet har haft en period av enorm tillväxt och vi har uppnått vår ambition att vara en topp trettio forskningsuniversitet, som stiger upp ledningsbordet för forskningskompetens från 2014 till 26 i Storbritannien från 52: e 2008.

Dessutom är ett ambitiöst Campus Development Program väl på gång - ett av de största kunskapsekonomiska projekten i Storbritannien och inom de fem största i Europa.

Det innebär skapandet av Bay Campus, en helt ny £ 450 miljoner utveckling på den östra sidan av staden, tillsammans med omvandlingen av vår befintliga Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturella campus med dubbla campus ger ett globalt perspektiv och möjligheter att skaffa färdigheter som håller livet kvar.

Sannt mot synen av dess industriella grundare 1920 kommer Swansea University att:

 • Tillhandahålla en miljö av spetsforskning, med forskning som är världsledande, globalt samarbete och internationellt erkända;
 • Leverera en enastående student erfarenhet, med forskning-ledda och praktik driven undervisning av högsta kvalitet som ger globala akademiker utbildade och utrustade för framstående personlig och professionell framgång;
 • Använda sin forskning styrka, samarbete med industrin och global räckvidd, för att driva den ekonomiska tillväxten, främja välstånd, berika samhället och kulturlivet i Wales och bidrar till hälsa, fritid och medborgarnas välbefinnande.

En fyrkant för banbrytande samarbeten

Swansea University uppnådde sin ambition att bli en Storbritanniens topp 30 forskningsinstitution inom ramen för 2014 års forskningskompetens.

Vår REF-ranking av 26: e var det "största språket bland forskningsintensiva institutioner", enligt Times Higher Education. Nu när universitetet närmar sig sitt hundraåriga år 2020 har vi nya mål. De ska:

 • Bli ett brittisk topp 30-rankat universitet sen 2018
 • Fortsätt våra ambitiösa expansionsplaner
 • Utöka vår globala räckvidd och
 • Flytta dig närmare att bli en av världens 200 största universitet.

I REF 2014 sattes kvaliteten på Swanseas forskning på nivå med eller utexponerade sex Russell-gruppuniversiteter. Vi rankades också 22: e för inverkan av den forskningen.

Vi tror på ...

Lika möjligheter

Swansea University syftar till att tillhandahålla en inkluderande och stödjande arbets- och inlärningsmiljö, som är fri från orättvis diskriminering och gör det möjligt för personal och studenter att uppfylla sin personliga potential.

Universitetets jämställdhetsgrupp stöder aktivt personal och studenter för att identifiera och undanröja eventuella hinder och säkerställa att universitetet erbjuder lika möjligheter till all personal och studenter, oavsett ras, kön, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, religion och tro, kön omplacering, graviditet och moderskapsstatus eller äktenskaps- och civil partnerskapsstatus.

Löpande projekt för jämställdhet är bland annat Athena SWAN, arbetsplatsens jämställdhetsindex, Race Charter Mark, och Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Ytterligare information finns på Equal Opportunities webbsidor.

Värdighet på jobbet och studie

Dignity at Work och Study Policy främjar värdigheten för alla studenter och personal vid universitetet genom att eliminera alla former av offensivt beteende och skapa en arbets- och inlärningsmiljö som är fri från trakasserier och aggression. Medlemmar av universitetet ska behandlas med värdighet och respekt och skyddas mot trakasserier och hot mot jobbet och studier.

Stödja det walisiska språket

Vi är engagerade i att aktivt stödja, främja och berika walisisk kultur och det walisiska språket.

Som en del av vår vision strävar vi efter att förbättra vår studentupplevelse genom ökade möjligheter att studera genom Welsh och förbättrad utnyttjande av bestämmelsen.

Vi kommer också att öka möjligheterna för alla universitetsmedlemmar som kan, för att använda det walisiska språket och så stärka universitetets image i Wales som en tvåspråkig institution.

Berika andras liv

Discovery är en volontärledd, välgörenhetsorganisation som syftar till att berika livet för människor i Swansea. Organisationen förutser en gemenskap där människor behandlas som jämställda och inte diskrimineras eller missgynnas av samhället.

Discovery syftar till att

 • Berika människors liv i Swansea så att de kan uppfylla sin potential som bemyndigade individer och som medlemmar i grupper och samhällen.
 • Erbjuder nya erfarenheter och möjligheter genom ett brett spektrum av studentledda aktiviteter i samhället som leder till ökad ömsesidig förståelse och jämlikhet.
 • Stödja studenter aktivt för att vara medveten om sin personliga utveckling och inverkan på dem själva och andras liv genom deras engagemang i samhällsbaserade aktiviteter.

Ett hälsosamt universitet

Swansea har utsetts till en av Världshälsoorganisationens "sunda städer" och går med i ett elitband av städer som arbetar tillsammans för att förbättra lokalbefolkningernas hälsa. På samma sätt har Swansea University utsetts till ett hälsosamt universitet och har etablerat ett hälsosamt nätverk på campus med ansvar för att förbättra hälsa och välbefinnande i universitetssamhället.

Internationella studenter

Swansea University är erkänt som World Top 200 University for International Students och vi välkomnar ansökningar från internationella studenter från hela världen.

Vi uppmuntrar våra internationella studenter att göra ansökningar via vårt onlineapplikationssystem. För mer information om hur du gör en grundutbildning eller en doktorandansökan till Studerande på Swansea University, besök våra ansökningssidor.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se LLM » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc » Se BScs - Kandidatexamen » Se MA:er » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

LLM

LLM I Internationell Handels- Och Maritim Rätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swansea + 1 fler

Det breda utbudet av LLM-grader som erbjuds av Hillary Rodham Clinton School of Law ger studenterna fördelen av val och specialitet. För studenten som vill specialisera sig inom flera juridiska områden erbjuder skolan LLM i internationell handels- och maritim rätt. Denna LLM ger studenter möjlighet att utveckla och visa kunskaper och förståelse, egenskaper, färdigheter och andra egenskaper inom både handels- och maritim rätt genom att välja specialiserade moduler från båda områdena. [+]

Det breda utbudet av LLM-grader som erbjuds av Hillary Rodham Clinton School of Law ger studenterna fördelen av val och specialitet. För studenten som vill specialisera sig på flera juridiska områden erbjuder skolan LLM i internationell handels- och maritim rätt. Denna LLM ger studenter möjlighet att utveckla och visa kunskaper och förståelse, egenskaper, färdigheter och andra egenskaper inom både handels- och maritim rätt genom att välja specialiserade moduler från båda områdena.

Nyckelfunktioner

Varför driva din LLM på Swansea

En blomstrande akademisk miljö förknippad med excellens inom undervisning och forskning, vilket ger en exceptionell studentupplevelse, vilket framgår av våra PTES-resultat.En professionell men vänlig miljö med pastoralt stöd och gratis engelska språkkurser som lockar studenter från hela världen.Föreläsningar levererade av utestående akademiker i framkant av stipendiet inom deras kompetensområden, som de kombinerar med skicklig och innovativ undervisning.Undantag från yrkeskvalificerade tentor från Institute of Chartered Shipbrokers och Chartered Insurance Institute. Om du framgångsrikt slutför den internationella kommersiella skiljemodulen kommer du att bli berättigad att ansöka om undantag från krav 2 på utbildningsnivå för CIArb-medlemskap så att du kan ansöka om att bli tilldelad nivån på institutets medlem eller MCIArb.Extra-curricular aktiviteter som mooting och sommarskolor utomlands.Våra anställbarhetsinitiativ och nära förbindelser med rättspraxis bär frukt eftersom Swansea LLM-alumner är särskilt väl placerade på arbetsmarknaden över hela världen.För mer information se LLM Broschyr (pdf)Beskrivning... [-]

LLM I Internationell Handelsrätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swansea + 1 fler

LLM: s inriktning i internationell handelsrätt är de rättsliga och praktiska utmaningar som uppstår genom de olika internationella affärstransaktionerna. Det ger möjlighet till en intensiv men integrerad utbildning inom olika områden av handelsrätten. Kursen syftar till att utveckla en fördjupad och specialkunskap om internationell handelsrätt i syfte att förbättra kandidaternas anställbarhet. [+]

LLM: s inriktning i internationell handelsrätt är de rättsliga och praktiska utmaningar som uppstår genom de olika internationella affärstransaktionerna. Det ger möjlighet till en intensiv men integrerad utbildning inom olika områden av handelsrätten. Kursen syftar till att utveckla en fördjupad och specialkunskap om internationell handelsrätt i syfte att förbättra kandidaternas anställbarhet.

Nyckelfunktioner

Varför driva din LLM på Swansea

En blomstrande akademisk miljö förknippad med excellens inom undervisning och forskning, vilket ger en exceptionell studentupplevelse, vilket framgår av våra PTES-resultat.En professionell men vänlig miljö med pastoralt stöd och gratis engelska språkkurser som lockar studenter från hela världen.Föreläsningar levererade av utestående akademiker i framkant av stipendiet inom deras kompetensområden, som de kombinerar med skicklig och innovativ undervisning.Undantag från yrkeskvalificerade tentor från Institute of Chartered Shipbrokers och Chartered Insurance Institute. Om du framgångsrikt slutför den internationella kommersiella skiljemodulen kommer du att bli berättigad att ansöka om undantag från krav 2 på utbildningsnivå för CIArb-medlemskap så att du kan ansöka om att bli tilldelad nivån på institutets medlem eller MCIArb.Extra-curricular aktiviteter som mooting och sommarskolor utomlands.Våra anställbarhetsinitiativ och nära förbindelser med rättspraxis bär frukt eftersom Swansea LLM-alumner är särskilt väl placerade på arbetsmarknaden över hela världen.För mer information se LLM Broschyr (pdf)Beskrivning... [-]

LLM I Internationell Maritim Rätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2018 Storbritannien Swansea + 1 fler

Havet utgör två tredjedelar av hela världen och är av grundläggande betydelse för mänsklig aktivitet, upprätthållande av livet, tillhandahållande av kommersiella och navigationsvägar och en betydande del av våra naturresurser. Med hänsyn till behovet av att reglera ett så brett spektrum av havrelaterade transaktioner har denna specialiserade LLM utvecklats för att ge studenterna en sund och relevant information och förståelse av olika aspekter av maritim rätt, från de olika kontrakten för godsbefordran till sjöförsäkring, internationell handel och havsrätt. [+]

Havet utgör två tredjedelar av hela världen och är av grundläggande betydelse för mänsklig aktivitet, upprätthållande av livet, tillhandahållande av kommersiella och navigationsvägar och en betydande del av våra naturresurser.

Med hänsyn till behovet av att reglera ett så brett spektrum av havrelaterade transaktioner har denna specialiserade LLM utvecklats för att ge studenterna en sund och relevant information och förståelse av olika aspekter av maritim rätt, från de olika kontrakten för godsbefordran till sjöförsäkring, internationell handel och havsrätt.

Nyckelfunktioner

Varför driva din LLM på Swansea

En blomstrande akademisk miljö förknippad med excellens inom undervisning och forskning, vilket ger en exceptionell studentupplevelse, vilket framgår av våra PTES-resultat.En professionell men vänlig miljö med pastoralt stöd och gratis engelska språkkurser som lockar studenter från hela världen.Föreläsningar levererade av utestående akademiker i framkant av stipendiet inom deras kompetensområden, som de kombinerar med skicklig och innovativ undervisning.Undantag från yrkeskvalificerade tentor från Institute of Chartered Shipbrokers och Chartered Insurance Institute. Om du framgångsrikt slutför den internationella kommersiella skiljemodulen kommer du att bli berättigad att ansöka om undantag från krav 2 på utbildningsnivå för CIArb-medlemskap så att du kan ansöka om att bli tilldelad nivån på institutets medlem eller MCIArb.Extra-curricular aktiviteter som mooting och sommarskolor utomlands.Våra anställbarhetsinitiativ och nära förbindelser med rättspraxis bär frukt eftersom Swansea LLM-alumner är särskilt väl placerade på arbetsmarknaden över hela världen.För mer information se LLM Broschyr (pdf)Beskrivning... [-]

Videoklipp

Swansea University - Making Waves

Kontakt

Adress, rad 1 Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Storbritannien