The University of Law Undergraduate Programmes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Juridiska högskolan har campus i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester och Nottingham, liksom våra GDL- och LPC-kurser undervisas i University of Exeter, University of Reading och University of Liverpool, och vår LPC-kurs undervisas också vid University of East Anglia från september 2019. Tidigare College of Law, vi beviljades universitetsstatus i november 2012. Vår Business School drivs av University of Law campus i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds och Manchester.

Det som verkligen skiljer oss från andra universitet är vår tro på att våra studenter ska lära sig i ett realistiskt, professionellt och nutidigt sammanhang. Vi fokuserar på träningsbaserad träning och ger eleverna tillgång till vår omfattande karriärservice och jobb lediga databas så snart de accepterar en plats hos oss. Genom våra pro bono-program kan jurister stärka sina färdigheter genom att arbeta på verkliga fall innan de examinerar.


Flera campus i hela Storbritannien:

Med campus baserade på åtta av Storbritanniens mest levande och intressanta städer erbjuder universitetet för juridik ett varierat val av platser att studera i. Alla ligger nära blomstrande kommersiella centra, advokatbyråer och transportförbindelser. Vi erbjuder även olika kurser online.

För kurser i polis och kriminologi: du kan välja mellan upp till åtta campus i åtta städer i hela Storbritannien. Vi har också vår unika växlingsfacilitet * som tillåter studenter på grundnivå att välja att studera på en, två eller flera campus för att prova livet i olika städer under sina studier (* T


Innovativ undervisning:

Vi är specialiserade på att undervisa och fokusera vår energi på att utveckla innovativa, mycket effektiva undervisnings- och inlärningsmetoder som utrusta studenter för sin professionella karriär. Vi har mer än 250 kvalificerade och erfarna advokater, advokater och domare som våra handledare, så att vi kan hjälpa dig att utveckla de praktiska färdigheter som kan göra stor skillnad när du startar din karriär i rätten.


Karriär och anställbarhet:

Vi har en av de största juridiska karriärerna och anställbarhetstjänsterna i Storbritannien, med ett team på över 30 experter.

Juridiska Högskolans dedikerade anställbarhetstjänst ger studenterna tillgång till arbetslivserfarenhet och pro bono möjligheter och lediga platser så snart de accepterar sin plats. Resultatet är utmärkt användbarhetsstatistik:

· 92% av våra heltidsanställda brittiska LLB-studenter som utexaminerade år 2017 tryggade sysselsättning eller vidareutbildning inom sex månader efter att ha fullgjort kursen.

Stödmiljö:

Vi strävar efter att stödja fler studenter från olika bakgrunder än någonsin för att uppnå sina karriärambitioner. Därför erbjuder vi ett omfattande utbud av stipendier och stipendier, inklusive arbetslivserfarenheter, med en betydande fond tillgänglig över våra kurser .

Alla studenter får möjlighet att dra full nytta av våra faciliteter och tjänster.

Handikappstödstjänsten är avsedd för att hantera eventuella krav som du kan ha under studierna, inklusive tillfälligt stöd på grund av skada eller sjukdom.

Vår omfattande och erfarna anställbarhetstjänst ger djupgående hjälp med CV-skrivning, intervjuteknik och allmän karriärvägledning, samt att erbjuda en mängd möjligheter att öka din erfarenhet och kompetens. Samtidigt ger våra pro bonokliniker dig chansen att arbeta med att utöva advokater på riktiga juridiska ärenden medan du studerar.

Bibliotek och Studiefaciliteter:

Våra välutrustade IT-sviter, omfattande lagbibliotek, tysta studieområden och livliga sociala fläckar tillgodoser alla dina studiebehov. Vårt bibliotekstjänst ger tillgång till över 20 000 e-böcker på och utanför campus för att hitta vad du behöver när du behöver det.

Studentliv:

Du kommer att njuta av en rad interaktiva och livliga aktiviteter både inom och utanför klassrummet. Affärsspel, mockprov och förhandlingskonkurrenser är bara några av de praktiska övningarna du ska delta i för att utveckla dina juridiska färdigheter. På fritiden kan du gå med i en rad klubbar och samhällen, idrottslag och insamlingsutskott, eller ens starta din egen samt njuta av den mer avslappnade sidan av studentens sociala liv.

Studentförening:

Alla studenter är automatiskt medlemmar i universitetets studentförening (SA). SA har till uppgift att öka din student- och akademiska erfarenhet genom att ha en stark representation av studentkohorten.

Det finns ett brett utbud av klubbar och samhällen på alla våra campus som förvaltas av SA. Här är några exempel på klubbarna som vi körde nyligen:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Charities Society

·Fotboll

· Kvinnans nätverk

·Yoga

Kurser:

Grundlag, polis och kriminologi:

Våra grundläggande LLB-kurser kombinerar akademisk rigor med praktiska juridiska färdigheter för att ge dig det grundläggande underlag som behövs för att börja din resa till en rad olika karriärer.

Över 90% av våra LLB-handledare är kvalificerade jurister och ger omfattande praktisk erfarenhet till dina studier. Våra kurser är tillgängliga som heltid, accelererade eller online kurser, så du kan välja den studiemetod som bäst passar dina behov. Många av våra kurser har också ett Foundation Year-alternativ. Dessutom erbjuder vi nu grundutbildning i polis och kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som en del av vårt fortsatta engagemang för att stödja dina ambitioner, erbjuder vi våra 2019 grundutbildning studenter möjlighet att delta i vår internationella ledarskaps sommarskola i Berlin, där du kan utveckla viktiga anställningsförmågor och utforska denna spännande stad med dina ULaw studenter.

Detta är öppet för alla juridiska ULaw och ULaw Business School-studenter. Om du ansöker om att starta dina studier med oss i september 2019, på en treårig examen, kommer du att kunna ansöka om vår ledarskapsskola vid slutet av ditt andra studieår. Ytterligare detaljer finns på Juridiska Högskolans webbplats, besök: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Anmälningskrav och avgifter:

Inträdesbehov och avgifter varierar beroende på kurs - för mer information om behörighet, avgifter, finansieringsalternativ och stipendier och stipendier, besök universitetets webbplats.

Internationella studenter:

Om du studerar vid Högskolan för juridik kommer du att ansluta studenter från över 120 olika nationaliteter, som bidrar till ett blomstrande internationellt samhälle genom våra campus.

Vi har ett Student Support Services team som är här för att ge välfärdsrelaterad rådgivning och vägledning. och information om visumkrav finns på juridiska högskolan.


Boende - Grundutbildning:

För våra studenter har vi ordnat boende med specialiserade brittiska studentboendeföretag, för att du ska ha en bekväm plats att leva medan du studerar hos oss. Boende är vanligtvis i delade lägenheter, eller i vissa fall fristående studior.

För studenter ger vi dig ett erbjudande om boende i ditt första år, om du har accepterat oss som ditt fasta val och ansökte om boende senast den 30 mars i anmälningsåret * (* T


Öppna dagar och evenemang:

Våra öppna dagar är ett bra sätt att ta reda på våra kurser, kolla in våra faciliteter och träffa våra handledare och nuvarande studenter. Det kommer att finnas samtal, smakprovningar och turer, och du får chansen att ställa dina frågor. Vi gör din dag så intressant och interaktiv som möjligt.

Från och med tillfälle erbjuder vi även Online Open Days för våra kurser. Så om du inte kan göra det till en av våra öppna dagar på campus har du fortfarande möjlighet att ta reda på hur det är att studera vid Högskolan för juridik och fråga dina frågor online.

För internationella studenter kanske du vill veta mer om att studera hos oss, genom att besöka oss på ett utomeuropeiskt evenemang.

Storbritannien platser:

Grundkurs kurser finns på upp till åtta campus: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester och Nottingham. Kurser som finns varierar beroende på plats.

Ytterligare information om alla våra platser finns på Juridiska Högskolans webbplats, Locations page.

Högskolan för juridik

133 Great Hampton Street

birmingham

B18 6AQ

Högskolan för juridik

Temple Circus

Temple Way

bristol

BS1 6HG

Högskolan för juridik

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Högskolan för juridik

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Högskolan för juridik

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Högskolan för juridik

14 butiksgata

london

WC1E 7DE

Högskolan för juridik

2 New York Street

manchester

M1 4HJ

Högskolan för juridik

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Platser

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0)1483 216000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium