Läs den officiella beskrivningen

Juridiska högskolan har campus i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester och Nottingham, liksom våra GDL- och LPC-kurser undervisas i University of Exeter, University of Reading och University of Liverpool, och vår LPC-kurs undervisas också vid University of East Anglia från september 2019. Tidigare College of Law, vi beviljades universitetsstatus i november 2012. Vår Business School drivs av University of Law campus i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds och Manchester.

Det som verkligen skiljer oss från andra universitet är vår tro på att våra studenter ska lära sig i ett realistiskt, professionellt och nutidigt sammanhang. Vi fokuserar på träningsbaserad träning och ger eleverna tillgång till vår omfattande karriärservice och jobb lediga databas så snart de accepterar en plats hos oss. Genom våra pro bono-program kan jurister stärka sina färdigheter genom att arbeta på verkliga fall innan de examinerar.


Flera campus i hela Storbritannien:

Med campus baserade på åtta av Storbritanniens mest levande och intressanta städer erbjuder universitetet för juridik ett varierat val av platser att studera i. Alla ligger nära blomstrande kommersiella centra, advokatbyråer och transportförbindelser. Vi erbjuder även olika kurser online.

För kurser i polis och kriminologi: du kan välja mellan upp till åtta campus i åtta städer i hela Storbritannien. Vi har också vår unika växlingsfacilitet * som tillåter studenter på grundnivå att välja att studera på en, två eller flera campus för att prova livet i olika städer under sina studier (* T


Innovativ undervisning:

Vi är specialiserade på att undervisa och fokusera vår energi på att utveckla innovativa, mycket effektiva undervisnings- och inlärningsmetoder som utrusta studenter för sin professionella karriär. Vi har mer än 250 kvalificerade och erfarna advokater, advokater och domare som våra handledare, så att vi kan hjälpa dig att utveckla de praktiska färdigheter som kan göra stor skillnad när du startar din karriär i rätten.


Karriär och anställbarhet:

Vi har en av de största juridiska karriärerna och anställbarhetstjänsterna i Storbritannien, med ett team på över 30 experter.

Juridiska Högskolans dedikerade anställbarhetstjänst ger studenterna tillgång till arbetslivserfarenhet och pro bono möjligheter och lediga platser så snart de accepterar sin plats. Resultatet är utmärkt användbarhetsstatistik:

· 92% av våra heltidsanställda brittiska LLB-studenter som utexaminerade år 2017 tryggade sysselsättning eller vidareutbildning inom sex månader efter att ha fullgjort kursen.

Stödmiljö:

Vi strävar efter att stödja fler studenter från olika bakgrunder än någonsin för att uppnå sina karriärambitioner. Därför erbjuder vi ett omfattande utbud av stipendier och stipendier, inklusive arbetslivserfarenheter, med en betydande fond tillgänglig över våra kurser .

Alla studenter får möjlighet att dra full nytta av våra faciliteter och tjänster.

Handikappstödstjänsten är avsedd för att hantera eventuella krav som du kan ha under studierna, inklusive tillfälligt stöd på grund av skada eller sjukdom.

Vår omfattande och erfarna anställbarhetstjänst ger djupgående hjälp med CV-skrivning, intervjuteknik och allmän karriärvägledning, samt att erbjuda en mängd möjligheter att öka din erfarenhet och kompetens. Samtidigt ger våra pro bonokliniker dig chansen att arbeta med att utöva advokater på riktiga juridiska ärenden medan du studerar.

Bibliotek och Studiefaciliteter:

Våra välutrustade IT-sviter, omfattande lagbibliotek, tysta studieområden och livliga sociala fläckar tillgodoser alla dina studiebehov. Vårt bibliotekstjänst ger tillgång till över 20 000 e-böcker på och utanför campus för att hitta vad du behöver när du behöver det.

Studentliv:

Du kommer att njuta av en rad interaktiva och livliga aktiviteter både inom och utanför klassrummet. Affärsspel, mockprov och förhandlingskonkurrenser är bara några av de praktiska övningarna du ska delta i för att utveckla dina juridiska färdigheter. På fritiden kan du gå med i en rad klubbar och samhällen, idrottslag och insamlingsutskott, eller ens starta din egen samt njuta av den mer avslappnade sidan av studentens sociala liv.

Studentförening:

Alla studenter är automatiskt medlemmar i universitetets studentförening (SA). SA har till uppgift att öka din student- och akademiska erfarenhet genom att ha en stark representation av studentkohorten.

Det finns ett brett utbud av klubbar och samhällen på alla våra campus som förvaltas av SA. Här är några exempel på klubbarna som vi körde nyligen:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Charities Society

·Fotboll

· Kvinnans nätverk

·Yoga

Kurser:

Grundlag, polis och kriminologi:

Våra grundläggande LLB-kurser kombinerar akademisk rigor med praktiska juridiska färdigheter för att ge dig det grundläggande underlag som behövs för att börja din resa till en rad olika karriärer.

Över 90% av våra LLB-handledare är kvalificerade jurister och ger omfattande praktisk erfarenhet till dina studier. Våra kurser är tillgängliga som heltid, accelererade eller online kurser, så du kan välja den studiemetod som bäst passar dina behov. Många av våra kurser har också ett Foundation Year-alternativ. Dessutom erbjuder vi nu grundutbildning i polis och kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som en del av vårt fortsatta engagemang för att stödja dina ambitioner, erbjuder vi våra 2019 grundutbildning studenter möjlighet att delta i vår internationella ledarskaps sommarskola i Berlin, där du kan utveckla viktiga anställningsförmågor och utforska denna spännande stad med dina ULaw studenter.

Detta är öppet för alla juridiska ULaw och ULaw Business School-studenter. Om du ansöker om att starta dina studier med oss i september 2019, på en treårig examen, kommer du att kunna ansöka om vår ledarskapsskola vid slutet av ditt andra studieår. Ytterligare detaljer finns på Juridiska Högskolans webbplats, besök: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Anmälningskrav och avgifter:

Inträdesbehov och avgifter varierar beroende på kurs - för mer information om behörighet, avgifter, finansieringsalternativ och stipendier och stipendier, besök universitetets webbplats.

Internationella studenter:

Om du studerar vid Högskolan för juridik kommer du att ansluta studenter från över 120 olika nationaliteter, som bidrar till ett blomstrande internationellt samhälle genom våra campus.

Vi har ett Student Support Services team som är här för att ge välfärdsrelaterad rådgivning och vägledning. och information om visumkrav finns på juridiska högskolan.


Boende - Grundutbildning:

För våra studenter har vi ordnat boende med specialiserade brittiska studentboendeföretag, för att du ska ha en bekväm plats att leva medan du studerar hos oss. Boende är vanligtvis i delade lägenheter, eller i vissa fall fristående studior.

För studenter ger vi dig ett erbjudande om boende i ditt första år, om du har accepterat oss som ditt fasta val och ansökte om boende senast den 30 mars i anmälningsåret ( T


Öppna dagar och evenemang:

Våra öppna dagar är ett bra sätt att ta reda på våra kurser, kolla in våra faciliteter och träffa våra handledare och nuvarande studenter. Det kommer att finnas samtal, smakprovningar och turer, och du får chansen att ställa dina frågor. Vi gör din dag så intressant och interaktiv som möjligt.

Från och med tillfälle erbjuder vi även Online Open Days för våra kurser. Så om du inte kan göra det till en av våra öppna dagar på campus har du fortfarande möjlighet att ta reda på hur det är att studera vid Högskolan för juridik och fråga dina frågor online.

För internationella studenter kanske du vill veta mer om att studera hos oss, genom att besöka oss på ett utomeuropeiskt evenemang.

Storbritannien platser:

Grundkurs kurser finns på upp till åtta campus: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester och Nottingham. Kurser som finns varierar beroende på plats.

Ytterligare information om alla våra platser finns på Juridiska Högskolans webbplats, Locations page.

Högskolan för juridik

133 Great Hampton Street

birmingham

B18 6AQ

Högskolan för juridik

Temple Circus

Temple Way

bristol

BS1 6HG

Högskolan för juridik

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Högskolan för juridik

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Högskolan för juridik

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Högskolan för juridik

14 butiksgata

london

WC1E 7DE

Högskolan för juridik

2 New York Street

manchester

M1 4HJ

Högskolan för juridik

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

En dubbel examen med IE University, Spanien. Ett fyraårigt program. Du kommer att uppleva en verkligt internationell inlärningserfarenhet som kombinerar att studera tre å ... [+]

LL.B Civil och engelsk lag

En dubbel examen med IE University, Spanien. Ett fyraårigt program. Du kommer att uppleva en verkligt internationell inlärningserfarenhet som kombinerar att studera tre år med IE-universitetet och ett fjärde år vid Högskolan för juridik. Framgångsrika studenter kommer att tilldelas både en kvalificerad spansk juridisk examen och en behörig jurist grad i England och Wales. Dual-LLB hjälper dig att utveckla en enastående profil och sätta dig på en väg för att bli en internationell jurist. Alla ansökningar görs direkt till IE University.

Kurskrav

Kontakta IE för behörighetskrav - en onlineapplikation med antagningstest (inklusive språkförmåga) och ett beslut av utskottet och en personlig intervju. ULaw har rätt att avvisa sökande som inte uppfyller våra normer.... [-]

Storbritannien London Spanien Móstoles
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Kombinera akademisk rigor med praktiska juridiska färdigheter, i en affärsmässig miljö, ger vår LLB dig det grundläggande underlaget om du är fast besluten att vara advok ... [+]

LLB (Hons) lag

Genom att kombinera akademisk strikt med praktiska juridiska färdigheter, i en affärsliknande miljö, ger vår LLB dig det grundläggande underlaget oavsett om du är engagerad i att vara advokat eller vill utforska andra karriäralternativ. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.

KurskravBBB på A-nivå och betyg C / 4 eller högre i GCSE Engelska Språk, eller motsvarande k... [-]
Storbritannien Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Denna kurs är utformad för att vara den mest fokuserade professionella rätten grad tillgänglig. För studenter som vill studera en praktiskt fokuserad intensiv kurs på två ... [+]

LLB (Hons) lag accelererade

Kursen är utformad för att vara den mest fokuserade yrkesrätten som finns. För studenter som vill studera en praktiskt fokuserad intensivkurs om två år, och som vill bedriva en karriär inom den juridiska sektorn. Det är en snabbare och mer intensiv väg som lärs ut av samma handledare och använder samma högkvalitativa undervisningsmetoder som vår treåriga juridiska examen. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London Nottingham
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) med brottmålsdomstol är en kvalificerad juridik grad över 3 år, riktad mot studenter som vill bedriva en karriär inom juridiska eller bredare kommersiella sekt ... [+]

LLB (Hons) lag med brottmål

LLB (Hons) med brottmålsdomstol är en kvalificerad juridik grad över 3 år, riktad mot studenter som vill bedriva en karriär inom juridiska eller bredare kommersiella sektorer, eller i det bredare straffrättsliga systemet och tillhörande yrken. Förutom att studera viktiga juridiska ämnen studerar du också straffrättsliga alternativ som granskar myndigheter och rättsinstitutioner, tittar på deras roller, ansvar och diskretion samt frågor om ansvarsskyldighet i förhållande till den aktuella utvecklingen inom straffrätten.

KurskravBBB på A-nivå och betyg C / 4 eller högre i GCSE Engelska Språk, eller motsvarande kvalifikationer. Studenter un... [-]
Storbritannien London Birmingham Leeds
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) med brottmålsdomstol med grundår är en kvalificerad jurynivå studerad över 4 år. Den riktar sig till studenter som vill bedriva karriär inom juridiska elle ... [+]

LLB (Hons) lag med brottmål med grundår (med förbehåll för godkännande)

Vår LLB (Hons) med brottmålsdomstol med grundår är en kvalificerad jurynivå studerad över 4 år. Den riktar sig till studenter som vill bedriva karriär inom juridiska eller bredare kommersiella sektorer, eller i det bredare straffrättsliga systemet och närstående yrken. Förutom att studera viktiga juridiska ämnen studerar du också straffrättsliga alternativ som granskar myndigheter och rättsinstitutioner, tittar på deras roller, ansvar och diskretion samt frågor om ansvarsskyldighet i förhållande till den aktuella utvecklingen inom straffrätten. Det första året är ett grundår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för rättssektorn och de centrala färdigheter som krävs för att genomföra LLB (Hons) Law Degree. De följande tre åren följer sedan vår heltidskurs, LLB (Hons) lag med brottmål.... [-]

Storbritannien London Birmingham Leeds
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

På vår LLB Law with Business med Foundation Year grad studerar du viktiga juridiska ämnen och relaterade färdigheter för att få en bred förståelse inom en rad juridiska o ... [+]

LLB (Hons) Lag med Business med Foundation Year

I vår LLB Law with Business with Foundation Year-examen studerar du viktiga juridiska ämnen och relaterade färdigheter för att få en bred förståelse inom en rad juridiska områden, nödvändiga för att få en examen som är behörig lag. Ett praktiskt fokus med verklig tillämpning av lagen och företag med anställbarhet inbäddade i kursen. För studenter som vill hålla sina alternativ öppna för en karriär i den juridiska eller bredare affärsvärlden. Det första året är ett stiftelseår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för den juridiska sektorn och de nyckelkompetenser som krävs för att genomföra hela examen. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London Birmingham Leeds
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med grundår är en kvalificerad jurynivå som studeras över fyra år. Det första året är ett grundår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för rätt ... [+]

LLB (Hons) lag med grundåret

Vår LLB (Hons) lag med grundår är en kvalificerad lagexamen som studeras under fyra år. Det första året är ett stiftelsesår som fokuserar på att utveckla en förståelse för den juridiska sektorn och de nyckelkompetenser som krävs för att genomföra LLB (Hons) laggrad. De följande tre åren följer sedan vår heltid LLB-kurs. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med internationell handel tre års heltid grad hjälper dig att starta en karriär inom juridiska eller internationella kommersiella sektorer. Detta är en ... [+]

LLB (Hons) lag med internationell verksamhet

Vår LLB (Hons) lag med International Business tre års heltidsexamen hjälper dig att starta en karriär inom den juridiska eller internationella kommersiella sektorn. Det här är en kvalificerad juridiksexamen som gör att du kan gå vidare till nästa skede av juridisk utbildning. Varje modul undervisas av erfarna yrkesverksamma från lagar och affärer, vilket ger dig den praktiska utsikterna du behöver för din karriär. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med internationell verksamhet fyra års heltid grad hjälper dig att starta en karriär inom juridiska eller internationella kommersiella sektorer. Detta ... [+]

LLB (Hons) lag med internationell verksamhet med grundår

Vår LLB (Hons) lag med International Business på fyra års heltidsexamen hjälper dig att starta en karriär inom den juridiska eller internationella kommersiella sektorn. Det här är en kvalificerad juridiksexamen som gör att du kan gå vidare till nästa skede av juridisk utbildning. Varje modul undervisas av erfarna yrkesverksamma från lagar och affärer, vilket ger dig den praktiska utsikterna du behöver för din karriär. Det första året är ett stiftelseår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för den juridiska sektorn och de nyckelkompetenser som krävs för att genomföra hela examen. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med juridisk innovation och teknik * är en 3-årig kvalificerad jurynivå. Det riktar sig till studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska e ... [+]

LLB (Hons) lag med juridisk innovation och teknik *

Vår LLB (Hons) lag med juridisk innovation och teknik * är en 3-årig kvalificerad jurynivå. Det riktar sig till studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska eller bredare kommersiella sektorn och som har intresse för 21-talets juridiska praxis. Förutom att studera viktiga juridiska ämnen kommer du också att studera moduler om juridisk innovation och juridisk teknik. Kursen omfattar juridikområdet som artificiell intelligens, blockchain, marknadsföring, affärs psykologi och processanalys.

* Med förbehåll för godkännande.

KurskravBBB på A-nivå och betyg C / 4 eller högre i GCSE Engelska Språk, eller ... [-]
Storbritannien London Leeds Nottingham
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med juridisk innovation och teknik med Foundation Year * är en behörig jurist grad studerad över 4 år. Det riktar sig till studenter som vill bedriva e ... [+]

LLB (Hons) Lag med juridisk innovation och teknik med stiftelsens år *

Vår LLB (Hons) lag med juridisk innovation och teknik med Foundation Year * är en behörig jurist grad studerad över 4 år. Det riktar sig till studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska eller bredare kommersiella sektorn och som har intresse för 21-talets juridiska praxis. Förutom att studera viktiga juridiska ämnen kommer du också att studera moduler om juridisk innovation och juridisk teknik. Kursen omfattar juridikområdet som artificiell intelligens, blockchain, marknadsföring, affärs psykologi och processanalys. Det första året är ett grundår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för rättssektorn och de centrala färdigheter som krävs för att genomföra LLB (Hons) Law Degree. De följande tre åren följer sedan vår heltidskurs, LLB (Hons) lag med juridisk innovation och teknik.... [-]

Storbritannien London Leeds Nottingham
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår lag med kriminologi är en treårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet ... [+]

LLB (Hons) lag med kriminologi

Our Law with Criminology är en treårig kvalificerad lagexamen. Kursen fokuserar på viktiga juridiska ämnen och en mängd olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet, straffrätt och kriminellt beteende. Lagmodulerna levereras främst av professionellt kvalificerade advokater med en hög grad av ansikte mot ansikte undervisning. Kursen har ett praktiskt fokus, med verklig tillämpning av lagen och kriminologi. Anställbarhet är integrerad i kursen för att ge dig den akademiska kunskapen och de överförbara kunskaperna som dagens arbetsgivare efterfrågar. Denna kurs är idealisk för studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska sektorn eller närmare bestämt inom det straffrättsliga systemet.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med kriminologi med Foundation Year är en fyraårig kvalificerad jurynivå. Kursen fokuserar på centrala juridiska ämnen och en rad olika aspekter av kri ... [+]

LLB (Hons) lag med kriminologi med grundår

Vår LLB-lag (Hons) Law with Criminology with Foundation Year är en fyraårig kvalificerad lagsexamen. Kursen fokuserar på viktiga juridiska ämnen och en mängd olika aspekter av kriminologi, inklusive brottslighet, straffrätt och kriminellt beteende. Lagmodulerna levereras främst av professionellt kvalificerade advokater med en hög grad av ansikte mot ansikte undervisning. Kursen har ett praktiskt fokus, med verklig tillämpning av lagen och kriminologi. Anställbarhet är integrerad i kursen för att ge dig den akademiska kunskapen och de överförbara kunskaperna som dagens arbetsgivare efterfrågar. Denna kurs är idealisk för studenter som vill bedriva en karriär inom den juridiska sektorn eller närmare bestämt inom det straffrättsliga systemet. Det första året är ett stiftelseår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för den juridiska sektorn och de nyckelkompetenser som krävs för att genomföra hela examen. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lag med regering och politik är en kvalificerad jurynivå studerad över tre år med alternativ som fokuserar på regering och politik. Det riktar sig till stu ... [+]

LLB (Hons) lag med regering och politik

Vår LLB (Hons) lag med regering och politik är en kvalificerad jurynivå studerad över tre år med alternativ som fokuserar på regering och politik. Det riktar sig till studenter som vill bedriva karriär inom juridisk eller bredare offentlig, central och lokal sektor eller kommersiell sektor, och som har intresse för regering och politik. Den har ett praktiskt fokus, med anställbarhet integrerad i kursen. Det finns en hög nivå av ansikte mot ansikte undervisning som för lagsmodulerna levereras främst av professionellt kvalificerade advokater.

KurskravBBB på A-nivå och betyg C / 4 eller högre i GCSE Engelska Språk, eller motsvarande ... [-]
Storbritannien London Leeds
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) Lag med Regeringen och Politik med Stiftelsen År är en Kvalificerad Juridik grad studerad över fyra år. Det första året är ett grundår, som fokuserar på at ... [+]

LLB (Hons) lag med regering och politik med grundåret

Vår LLB (Hons) Lag med Regeringen och Politik med Stiftelsen År är en Kvalificerad Juridik grad studerad över fyra år. Det första året är ett grundår, som fokuserar på att utveckla en förståelse för rättssektorn och de centrala färdigheter som krävs för att genomföra LLB (Hons) lag med regeringen och politisk grad. De följande tre åren följer sedan vår heltid LLB lag med regering och politik kurs.

KurskravSökande som har 48 UCAS-poäng från högst 3 A-nivåer eller motsvarande kvalifikationer, plus GCSE English Language i betyg C / 4, får ett erbjudande efter en lyckad intervju med en akademiker som en del a... [-]
Storbritannien London Leeds
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

På vår LLB Law with Business grad studerar du viktiga juridiska ämnen och relaterade färdigheter för att få en bred förståelse inom en rad juridiska områden som är nödvän ... [+]

LLB (Hons) lag med verksamhet

I vår LLB-lag med affärsutbildning studerar du viktiga juridiska ämnen och relaterade färdigheter för att få en bred förståelse inom en rad rättsliga områden, nödvändiga för att få en examen som är behörig lag. Ett praktiskt fokus med verklig tillämpning av lagen och företag med anställbarhet inbäddade i kursen. För studenter som vill göra en treårig juridiksexamen med ett praktiskt fokus, men som vill hålla sina alternativ öppna för en karriär i den juridiska eller bredare affärsvärlden. University of Law tilldelades en silverbedömning inom ramverket för utbildning för framgång och utfall för studenter (TEF) i juni 2019. Vi visade oss leverera undervisning, lärande och resultat av hög kvalitet för våra studenter och överträffar konsekvent stränga nationella kvalitetskrav för Storbritannien högre utbildning.... [-]

Storbritannien London Birmingham Leeds
September 2019
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) Senior Status grad har utformats speciellt för kandidater som vill konvertera till juridikstudien. Förutom att få en kvalificerad juridik grad på två år, k ... [+]

LLB Senior Status

Vår LLB (Hons) Senior Status grad har utformats speciellt för kandidater som vill konvertera till juridikstudien. Förutom att få en kvalificerad juridik grad på två år, kommer du att kunna studera tre LLB alternativ för att förbättra dina karriärmöjligheter. För utländska studenter kan den här graden också tillåta dig undantag i din hemdomstol (intresserade sökande måste kontrollera eventuella befrielser med deras hem jurisdiktion innan du genomför kursen).

KurskravSökande måste ha en 2: 2 eller högre från en grundutbildning i någon disciplin. Studenter under 18 år, men inte yngre än 17, kan bara ansöka om våra Birmingham, London Bloomsbury... [-]
Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Guildford, England, Storbritannien
Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, England, Storbritannien
Webbplats
Telefon
+44 (0)1483 216000