Läs den officiella beskrivningen

Få en värderad examen från någonstans i världen

Oavsett var du befinner dig, kan du få en värderad examen från University of London genom att studera med University of London internationella program.

University of London International Academy samarbetar med 11 Högskolor vid universitetet i London för att erbjuda flexibla och distansutbildning program världen över.

"Möte liknande sinnade, som arbetar genom frågor tillsammans, utöka våra vyer, bygga ambitioner och drömmar -. Som är ovärderliga" Olga Zhukova MBA student - University of London internationella program - talar om MBA plenum.

Globala ledare i distansutbildning

Sedan starten 1858 University of London internationella program har berikat livet för tusentals studenter över hela världen. Det har blivit en global ledare inom avstånd och flexibla studier, med mer än 54.000 elever i över 180 länder.

Forma världen

Tidigare studenter och alumner har hjälpt till att forma världen. Inte bara har de övervinna många personliga hinder för studier, men de har också vunnit Nobelpris, som styrs länder och skriftliga stora litterära verk.

Ett program som passar dig

Oavsett om du är en student, eller en professionell att ta din karriär till nästa nivå, University of London internationella program har ett program som passar dig.

Du kan välja mellan över 100 grader, utbildnings-, examens- och enskilda moduler på grundnivå eller avancerad nivå. Om du är ute efter att byta karriär, våra flexibla studiemetoder innebär att du kan förbättra dina färdigheter utan att ge upp ditt nuvarande jobb.

Avstånd, online och flexibelt lärande

Om du vill få en examen som hjälper dig att utveckla eller ändra din karriär, eller om du är intresserad av att djupdykning i ett ämne som inspirerar dig vi kan erbjuda:

flexibiliteten läromedel lärandestöd och kvalifikationer.

Studera i en takt som passar dig

Du behöver inte sätta ditt liv på is för att studera. Våra flexibla studietider - med alternativ för heltid eller deltid studie - kan du passa dina studier runt familj och arbete.

Studera var du än är

Om du reser i jobbet eller har planer på att flytta utomlands, oroa dig inte - du kan ta dina studier med dig tack vare vår online inlärningsmiljö. Du kan också sitta dina tentor vid examen center runt om i världen.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

University of London LLM

Få en prestigefylld University of London LLM på distans Den LLM (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen, jämförbar med en MBA i närin ... [+]

Få en prestigefylld University of London LLM på distans

Den LLM (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen, jämförbar med en MBA i näringsliv och förvaltning.

Värdefullt för både juridiska och icke-jurister

En värdefull kompetens för både legala och icke-jurister, University of London internationella program LLM, studerade på distans, ger bredd och flexibilitet, så att du kan skräddarsy din LLM examen för att möta dina personliga och yrkesmässiga intressen, utan att nödvändigtvis specialiserat sig på en rättsområde.

Detta LLM av distansutbildning erbjuder ett av de bredaste val av moduler på den globala marknaden, inklusive: Kommersiell och bolagsrätt [LLM med inriktning mot kommersiella och bolagsrätt kurssida] International Business Law [LLM med inriktning mot International Business Law kurssida] Human Rights Law [LLM med inriktning mot Human Rights Law kurssida] Internationell tvistlösning [Inriktning fördelning: Internationell tvistlösning] Folkrätt [Inriktning fördelning: Folkrätt] Sjörätt [Inriktning fördelning: sjörätt] Bank och finans lag [Inriktning fördelning: Bank och finans Juridik] Tillträde och val ... [-]
Storbritannien London
August 2019
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska