University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid University of Nottingham erbjuder ett brett utbud av kurser över företag, ekonomi, utbildning, geografi, lag, politik och internationella relationer samt sociologi och socialpolitik.

Omdømme för excellens

Universitetet i Nottingham är ett världens topp 100 universitet och rankas i topp 50 för ett antal samhällsvetenskapliga ämnen i den senaste QS World University Rankings. En riktigt global institution med campus i Kina och Malaysia, Nottingham välkomnar studenter från hela världen.

Det erbjuder ett dynamiskt lärande samhälle där undervisning stöds av världsledande forskning. I den senaste Research Excellence Framework rankades universitetet 8: e i Storbritannien på en mått av "forskningskraft" och mer än 97% av sin forskning är internationellt erkänd. Fakulteten ger ett värdefullt bidrag till detta med forskning som har omfattande konsekvenser för samhället, inklusive ekonomi, hälsa och välfärd, kultur, allmän ordning och miljö.

Inspirerande plats

Skolor inom fakulteten är baserade i hjärtat av England, över University Park och Jubilee Campus. Universitetsparken täcker 300 hektar och är allmänt ansedd som en av de vackraste campuserna i Storbritannien, med båt sjö och rullande gröna kullar. Det är bara 10 minuter med buss från det pulserande Nottingham centrum och väl förbunden med ett spårvagnsnät. Jubileums Campus har vunnit många utmärkelser för sina innovativa, miljövänliga byggnader, och dess sjön och modern skulpturer gör det till en inspirerande lärmiljö.

Dedikerat supportnätverk

Universitetet guidar dig innan du anländer och stöder dig genom hela din utbildning. De ger information och vägledning om många frågor, inklusive internationella kvalifikationer, visum, finans, arbetsföreskrifter och anpassning till livet i Storbritannien.

Akkrediterat av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien, erbjuder Center for Engelska språkutbildning kurser före och under din utbildning för att utveckla dina språkkunskaper till önskad nivå.

Karriär- och anställbarhetstjänsten erbjuder karriärrådgivning för livet, och Studenttjänster hjälper dig med eventuella personliga eller akademiska problem som du kan ha.

Real-learning

Alla skolor i fakulteten har värdefulla länkar till industrin, och våra kurser utrusta dig med de grundläggande färdigheterna och specialkunskapen som du behöver för att uppnå dina professionella mål.

---

Uppgifterna på denna webbplats har utarbetats i förväg för det läsår som det gäller. Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen är korrekt vid tidpunkten för publicering, men ändringar (till exempel för kursinnehåll) kommer sannolikt att uppstå med hänsyn till intervallet mellan publicering och påbörjande av kursen. Det är därför mycket viktigt att kolla universitetets hemsida för eventuella uppdateringar innan du ansöker om kursen genom att följa nottingham.ac.uk/studywithus . Om det finns en skillnad mellan innehållet på denna webbplats och universitetets hemsida, har innehållet på universitetets hemsida företräde .

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater » Se PhD - Lawstudies » Se LLB » Se LLM » Se MA » Se MSc » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se 1-åriga MBA:er » Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD - PhDStudies » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram » Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Stämmer överens Med Internationell Rätt Till Mänskliga Rättigheter

Online Deltid 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Kunskap om det internationella systemet för mänskliga rättigheter har blivit ett viktigt krav för dem som arbetar för att förbättra situationen för människor runt om i världen. Detta distansprogram har utformats för att du ska kunna studera detta område på deltid för att passa dina åtaganden. [+]

Översikt

Kunskap om det internationella systemet för mänskliga rättigheter har blivit ett viktigt krav för dem som arbetar för att förbättra situationen för människor runt om i världen. Detta distansprogram har utformats för att du ska kunna studera detta område på deltid för att passa dina åtaganden.

Du kommer att få en grundlig grund för rättigheterna och systemen för mänskliga rättigheter samt möjligheten att driva mer specialintressen som barnets rättigheter och internationell straffrätt. Kursen är utformad så att du får en bra teoretisk förståelse av människorättslagstiftningen och aktuell kunskap om hur internationella standarder för mänskliga rättigheter och system fungerar i praktiken.... [-]


LLB

LLB Lag

Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Detta kvalificerat juristexamen täcker grunderna för engelsk lag och tillåter dig att specialisera sig på områden av ämnet enligt dina egna intressen. [+]

Översikt

Detta kvalificerat juristexamen täcker grunderna för engelsk lag och tillåter dig att specialisera sig på områden av ämnet enligt dina egna intressen.

LLB lagen möter efterfrågan från högt kvalificerade studenter som vill studera juridik som en akademisk disciplin, oavsett om de vill göra karriär i rättspraxis.

Du kan gälla vid början av året två som ska överföras till en av skolans fyra års utbildningar, som innehåller ett år utomlands studera lagen i det landet. Skolan har partner lag skolor i Australien, Kanada, Europa (olika länder), Hong Kong, Nya Zeeland, Singapore och USA. Detta är dock mycket konkurrensutsatt och överföring bör inte antas. För dem som har för avsikt att följa en rättslig karriär, kommer jord i olika rättssystem vara mycket attraktiv för potentiella arbetsgivare och i synnerhet de ledande internationella företag av advokater.... [-]


LLM

LLM / PGDip / PGCert Lag Och Politik För Offentlig Upphandling

Online och Campus-kombinerat Deltid 10 - 24 månader September 2018 Storbritannien Nottingham

För att möta behovet av en fördjupad utbildning inom detta område, ger denna unika, deltid program en "gold standard" för utbildning inom detta område. [+]

LLM / PGDip / PGCert offentlig upphandling Law and Policy

För att möta behovet av en fördjupad utbildning inom detta område, ger denna unika, deltid program en "gold standard" för utbildning inom detta område.

Utvecklingen under de senaste två decennierna har gjort offentlig upphandling en av de mest spännande och snabbt föränderliga rättsområden. Med tanke på i vilken utsträckning rättsregler reglerar nu dag för dag genomförandet av de flesta upphandlingsverksamhet, har kunskap om offentlig upphandling blivit viktigt för alla som arbetar inom offentliga upphandlingen.

Programmet är öppet både för dem med juridisk bakgrund och de utan, och inte kräver en juristexamen. Den är utformad särskilt för:... [-]


LLM Europarätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs erbjuder ett brett perspektiv på styrningen av Europa och betydelsen av dess institutioner i den globala rättsordning. [+]

LLM Europarätt

Europeiska rätts LLM är för de studenter som vill utveckla specialistkunskaper om den europeiska rättsordningen. Vi erbjuder ett brett perspektiv som omfattar både lagen i den överstatliga EU samt den mellanstatliga Europarådet.

Modulerna erbjuds på LLM adress både rollen av dessa institutioner i den globala rättsordning samt de materiella lagar som de har antagit. Du kan välja moduler i de delar av EU: s lagstiftning som är av intresse för dig, oavsett om det är Europarådets flaggskepp Europakonventionen eller EU: s reglering av konsumentskyddet eller dess immateriella regimer.

Nyckelfakta

School of Law är konsekvent rankad bland världens främsta lag skolor, placera 5: ai The Times och Sunday Times Good University Guide 2017, och i den globala topp 100 i QS World University Rankings by Subject 2017 Sedan introduktionen 1987 har vårt LLM program fortsatte att växa i popularitet och prestige och lockar nu cirka 140 till 160 studenter varje år, från mer än 50 länder, bekräftar sin ställning som en av de ledande LLM program som finns tillgängliga Forskning ledd undervisning innebär att du kommer att utsättas för aktuella frågor, avancerad debatt och nytänkande och regelbundna gäst seminarier och föreläsningar, som levereras av framstående forskare och praktiker komplement undervisning i skolan Dedikerade resurser för elever i skolan, inklusive en juridisk kompetens rådgivare som levererar seminarier och en-till-en sessioner, en Law School datorrum, och en lag läsesalen i Hallward Library, bidra till en unik och positiv erfarenhet av lärande Skolan har professionella relationer med internationella institutioner, ledande brittiska advokatbyråer,... [-]

LLM Folkrätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs är utformad för dem som vill ha en allmän folkrättsliga kvalifikation, som kan skräddarsys mot en viss specialist intresse, miljöskydd, internationell handel, eller mänskliga rättigheter. [+]

LLM folkrätt

LLM folkrätt tillåter dig att utveckla en utmärkt plattform på de metoder för argument och tolkning av internationell rätt, samt ger dig möjlighet att förvärva kompetens inom hur dessa element sätts på prov i mycket olika sammanhang, som sträcker sig från miljöskydd, regleringen av världshandeln humanitärt skydd. Med över 25 kvalificerade alternativ, finns det utrymme att själva bestämma i vilken utsträckning du fokuserar på något specialområde av folkrätten.

Nyckelfakta

School of Law är konsekvent rankad bland världens främsta lag skolor, placera 5: ai The Times och Sunday Times Good University Guide 2017, och i den globala topp 100 i QS World University Rankings by Subject 2017 Sedan introduktionen 1987 har vårt LLM program fortsatte att växa i popularitet och prestige och lockar nu cirka 140 till 160 studenter varje år, från mer än 50 länder, bekräftar sin ställning som en av de ledande LLM program som finns tillgängliga Forskning ledd undervisning innebär att du kommer att utsättas för aktuella frågor, avancerad debatt och nytänkande och regelbundna gäst seminarier och föreläsningar, som levereras av framstående forskare och praktiker komplement undervisning i skolan Dedikerade resurser för elever i skolan, inklusive en juridisk kompetens rådgivare som levererar seminarier och en-till-en sessioner, en Law School datorrum, och en lag läsesalen i Hallward Library, bidra till en unik och positiv erfarenhet av lärande Skolan har professionella relationer med internationella institutioner, ledande brittiska advokatbyråer, privata näringslivet och konsultföretag, statliga myndigheter, både utländska och inhemska, och icke-statliga organisationer Kursinnehåll ... [-]

LLM Internationell Handelsrätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs undersöker hur en alltmer globaliserad ekonomi kräver handelsrätt för att möta en mängd olika utmaningar, från transaktions till det föreskrivande till tvistlösning och från sjöfarten att finansiera för att få tillgång till marknader. [+]

LLM internationell handelsrätt

LLM International Commercial Law speglar internationella affärer i sin mångfald, innovation och samtida relevans. Spänner över ett antal specialistområden, kan detta LLM du att studera de ämnen som tilltalar dig, såsom den internationella handeln, sjörätt, internationell privaträtt, immateriella rättigheter, offentlig upphandling, bank och finans, liksom de regimer som skapats av EU och Världshandelsorganisationen.

Skolan har en internationellt erkänd grupp internationella affärsjurister, kombinera etablerade experter med spännande tidiga karriär forskare. Publicerad stipendium är omfattande, med varje medlem av den akademiska personalen bedriver forskning av hög kvalitet.... [-]


LLM Internationell Rätt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen vänder sig till de studenter som söker en bred examen i internationell rätt med alternativ som involverar någon aspekt av internationell rätt, offentliga eller privata. [+]

LLM internationell rätt

LLM International Law är avsedd för dem som söker en bred examen i internationell rätt. Du kan välja från ett brett spektrum av moduler som rör internationell affärsjuridik, europeisk lag, straffrätt, lag om mänskliga rättigheter och allmän folkrätten.

Strukturen i examen innebär att du har möjlighet att utsättas för både offentlig och internationell privaträtt och att utveckla en större medvetenhet om möjligheterna att korsningarna mellan de två.

Nyckelfakta

School of Law är konsekvent rankad bland världens främsta lag skolor, placera 5: ai The Times och Sunday Times Good University Guide 2017, och i den globala topp 100 i QS World University Rankings by Subject 2017 Sedan introduktionen 1987 har vårt LLM program fortsatte att växa i popularitet och prestige och lockar nu cirka 140 till 160 studenter varje år, från mer än 50 länder, bekräftar sin ställning som en av de ledande LLM program som finns tillgängliga Forskning ledd undervisning innebär att du kommer att utsättas för aktuella frågor, avancerad debatt och nytänkande och regelbundna gäst seminarier och föreläsningar, som levereras av framstående forskare och praktiker komplement undervisning i skolan Dedikerade resurser för elever i skolan, inklusive en juridisk kompetens rådgivare som levererar seminarier och en-till-en sessioner, en Law School datorrum, och en lag läsesalen i Hallward Library, bidra till en unik och positiv erfarenhet av lärande Skolan har professionella relationer med internationella institutioner, ledande brittiska advokatbyråer, privata näringslivet och konsultföretag, statliga myndigheter, både utländska och inhemska, och icke-statliga organisationer Kursinnehåll ... [-]

LLM Internationell Rätt Och Utveckling

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs tillåter eleverna att utveckla en fördjupad kunskap om de problem som utvecklingsländer i den internationella ordningen står inför. [+]

LLM internationell rätt och utveckling

De svårigheter som många utvecklingsländer står inför när det gäller ekonomisk tillväxt, har genomförandet av de mänskliga rättigheterna, bekämpa fattigdomen och förbättra hälso- eller utbildningsstandard, blir centrala frågor både på internationell nivå och för beslutsfattarna inom utvecklingsländer. Effekterna av rättsliga normer och internationella bestämmelser på att hjälpa utvecklingsländer att uppnå sina mål utvecklings har genererat ett ökat intresse från jurister och praktiker lika.

LLM International Law and Development ger dig en möjlighet att utveckla en fördjupad förståelse för de problem som utvecklingsländer står inför. En specialist modul på lag, ger utveckling och det internationella samfundet till grund för några av de viktigaste frågorna som måste ställas i relation till läget för utvecklingsländer, såsom mänskliga rättigheter, miljölagstiftning, eller internationell affärsjuridik, medan en bred olika moduler på denna LLM gör att du ytterligare kan specialisera sig på särskilda aspekter av utvecklingsdebatten.... [-]


LLM Internationell Straffrätt Och Väpnade Konflikter

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen behandlar tillämplig lag före, under och efter en väpnad konflikt. Aktuella frågor och moderna utmaningar för lag och politik kring krig och rättvisa kommer att diskuteras. [+]

LLM internationell straffrätt och väpnade konflikter

Väpnade konflikter, både internationella och inom en stats gränser, pågår över hela världen. Med anledning av den globala terrorismen, är den traditionella distinktionen mellan väpnade konflikter mellan stater och interna väpnade konflikten urholkas. Samtidigt är internationella brott som begås på en daglig basis. Hur har lagen hanterat detta?

LLM internationell straffrätt och väpnade konflikter ger dig en möjlighet att utveckla en helhetssyn av den lag som reglerar användning av våld av stater, tillämplig lag för genomförandet av fientligheter, och det internationella straffrättsliga systemet. Du kommer att uppmanas att överväga aktuella frågor och moderna utmaningar för lag och politik kring krig och rättvisa, samt juridiska och filosofiska svar på internationell brottslighet.... [-]


LLM Juris

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs ger dig möjlighet att mixa och matcha från ett brett spektrum av modul val, för att skräddarsy din examen till dina egna personliga intressen. [+]

LLM Juris

Den allmänna LLM programmet kan du blanda och matcha modul val, vilket ger dig frihet att skapa en skräddarsydd grad som är anpassad till dina intressen och ambitioner karriär.

Friheten att välja från vårt utbud av över 45 moduler, som täcker ett brett spektrum av ämnen, kan du designa en examen som passar dig bäst. Detta innebär att tidsplanen tillåter, kan du kombinera internationella köp av varor med internationell straffrätt och International Investment Law med FN: s lag.

Nyckelfakta

School of Law är konsekvent rankad bland världens främsta lag skolor, placera 5: ai The Times och Sunday Times Good University Guide 2017, och i den globala topp 100 i QS World University Rankings by Subject 2017 Sedan introduktionen 1987 har vårt LLM program fortsatte att växa i popularitet och prestige och lockar nu cirka 140 till 160 studenter varje år, från mer än 50 länder, bekräftar sin ställning som en av de ledande LLM program som finns tillgängliga Forskning ledd undervisning innebär att du kommer att utsättas för aktuella frågor, avancerad debatt och nytänkande och regelbundna gäst seminarier och föreläsningar, som levereras av framstående forskare och praktiker komplement undervisning i skolan Dedikerade resurser för elever i skolan, inklusive en juridisk kompetens rådgivare som levererar seminarier och en-till-en sessioner, en Law School datorrum, och en lag läsesalen i Hallward Library, bidra till en unik och positiv erfarenhet av lärande Skolan har professionella relationer med internationella institutioner, ledande brittiska advokatbyråer, privata näringslivet och konsultföretag, statliga myndigheter, både utländska och inhemska,... [-]

LLM Mänskliga Rättigheter

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs, som har framkant och innovativa modulalternativ utsätter eleverna till de mest spännande idéer och utvecklingen i lag mänskliga rättigheter. [+]

LLM mänskliga rättigheter

Modulerna i hjärtat av LLM Human Rights Law ger en insatt i lag om mänskliga rättigheter, och många av de mer specialiserade ämnen framkant och innovativ, såsom företag och mänskliga rättigheter, ekonomiska och sociala rättigheter och rättigheter, människor och andra djur.

Skolan har en särskild styrka i människorätt. Många anställda är internationellt erkända för sin forskning inom området. De har rekommenderat regeringar samarbetat med olika internationella organisationer, däribland FN och Europarådet, och gått samman med icke-statliga organisationer i deras mänskliga rättigheter påverkansarbete. Denna blandning av akademisk strävan och praktiskt arbete är ofta förs till klassrummet, så att du kan se hur mänskliga rättigheter kan ha en inverkan på marken.... [-]


LLM Straffrättsliga

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Denna kurs ger en distinkt kontextuell syn på straffrätt och undersöker de teoretiska, komparativa och internationella aspekterna av brottmålsprocessen och det straffrättsliga systemet. [+]

Förutom att ge väsentlig information om straffrätt och dess genomförande, uppmuntrar LLM Straffrätt studenter att engagera sig med de metodiska grunden för forskning och vetenskap, och att uppskatta deras konsekvenser för straff beslutsfattande och praktik.

Tyngdpunkten ligger på att förstå frågor, problem, institutioner, processer och kulturer straffrätt och politik, mot en bakgrund av ständigt ökande globaliseringen i kriminalitet och brottsbekämpning över nationsgränserna.

Straffrätt undervisning och stipendium i skolan bygger på rykte och resultaten av Sir John Smith, en av de största doktrinen av 20-talet. Generationer av jurister över hela common law världen infördes först till ämnet av Smith och Hogans straffrätt.... [-]


PhD

PhD / MPhil Lag

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6  September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

School of Law strävar efter att främja spetsforskning bland alla sina forskare. Vi inser att juridisk forskning av hög kvalitet kan ta sig många olika former, med ett brett utbud av juridiska forskningsmetoder som används i de många pågående forskningsprojekt inom skolan. [+]

PhD / MPhil lag

En doktorsexamen är den mest avancerade formen av forskarutbildning. Det delas ut på ett framgångsrikt slutförande av ett program för övervakad forskning och bedöms av en muntlig undersökning och examensarbete.

En MPhil kräver forskning kompetens och utbildning som liknar en doktorsexamen men dess omfattning och komplexitet är mindre än vad som krävs för doktorsexamen. Den MPhil bedöms genom inlämnandet av en avhandling.

School of Law strävar efter att främja spetsforskning bland alla sina forskare. Vi inser att juridisk forskning av hög kvalitet kan ta sig många olika former, med ett brett utbud av juridiska forskningsmetoder som används i de många pågående forskningsprojekt inom skolan.... [-]


Videoklipp

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besöksadress
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sociala medier