University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid University of Nottingham erbjuder ett brett utbud av kurser över företag, ekonomi, utbildning, geografi, lag, politik och internationella relationer samt sociologi och socialpolitik.

Omdømme för excellens

Universitetet i Nottingham är ett världens topp 100 universitet och rankas i topp 50 för ett antal samhällsvetenskapliga ämnen i den senaste QS World University Rankings. En riktigt global institution med campus i Kina och Malaysia, Nottingham välkomnar studenter från hela världen.

Det erbjuder ett dynamiskt lärande samhälle där undervisning stöds av världsledande forskning. I den senaste Research Excellence Framework rankades universitetet 8: e i Storbritannien på en mått av "forskningskraft" och mer än 97% av sin forskning är internationellt erkänd. Fakulteten ger ett värdefullt bidrag till detta med forskning som har omfattande konsekvenser för samhället, inklusive ekonomi, hälsa och välfärd, kultur, allmän ordning och miljö.

Inspirerande plats

Skolor inom fakulteten är baserade i hjärtat av England, över University Park och Jubilee Campus. Universitetsparken täcker 300 hektar och är allmänt ansedd som en av de vackraste campuserna i Storbritannien, med båt sjö och rullande gröna kullar. Det är bara 10 minuter med buss från det pulserande Nottingham centrum och väl förbunden med ett spårvagnsnät. Jubileums Campus har vunnit många utmärkelser för sina innovativa, miljövänliga byggnader, och dess sjön och modern skulpturer gör det till en inspirerande lärmiljö.

Dedikerat supportnätverk

Universitetet guidar dig innan du anländer och stöder dig genom hela din utbildning. De ger information och vägledning om många frågor, inklusive internationella kvalifikationer, visum, finans, arbetsföreskrifter och anpassning till livet i Storbritannien.

Akkrediterat av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien, erbjuder Center for Engelska språkutbildning kurser före och under din utbildning för att utveckla dina språkkunskaper till önskad nivå.

Karriär- och anställbarhetstjänsten erbjuder karriärrådgivning för livet, och Studenttjänster hjälper dig med eventuella personliga eller akademiska problem som du kan ha.

Real-learning

Alla skolor i fakulteten har värdefulla länkar till industrin, och våra kurser utrusta dig med de grundläggande färdigheterna och specialkunskapen som du behöver för att uppnå dina professionella mål.

---

Uppgifterna på denna webbplats har utarbetats i förväg för det läsår som det gäller. Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen är korrekt vid tidpunkten för publicering, men ändringar (till exempel för kursinnehåll) kommer sannolikt att uppstå med hänsyn till intervallet mellan publicering och påbörjande av kursen. Det är därför mycket viktigt att kolla universitetets hemsida för eventuella uppdateringar innan du ansöker om kursen genom att följa nottingham.ac.uk/studywithus . Om det finns en skillnad mellan innehållet på denna webbplats och universitetets hemsida, har innehållet på universitetets hemsida företräde .

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Law Certifikater » Se Law PhD » Se Law LLB » Se Law LLM » Se Online Postgraduate Certificates » Se Online MA » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se 1-åriga MBA:er » Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram » Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

PGCert International Human Rights Law

Online Deltid 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham

Kunskap om det internationella systemet för mänskliga rättigheter har blivit ett viktigt krav för dem som arbetar för att förbättra situationen för människor runt om i världen. Detta distansprogram har utformats för att du ska kunna studera detta område på deltid för att passa dina åtaganden. [+]

Översikt

Kunskap om det internationella systemet för mänskliga rättigheter har blivit ett viktigt krav för dem som arbetar för att förbättra de mänskliga rättigheterna runt om i världen. Detta distansprogram har utformats för att du ska kunna studera deltid för att passa dina åtaganden.

Du kommer att få en grundlig grund för rättigheterna och systemen för mänskliga rättigheter samt möjligheten att driva mer specialintressen som barnets rättigheter och internationell strafflagstiftning.

Kursen är utformad så att du får en sund teoretisk förståelse av människorättslagstiftningen samt den senaste kunskapen om hur internationella standarder för mänskliga rättigheter och system fungerar i praktiken.... [-]


LLB

LLB lag

Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Storbritannien Nottingham

Denna kvalificerade juridiska examen täcker grunden för engelsk rätt och låter dig specialisera på områden av ämnet enligt dina egna intressen. [+]

Översikt

Denna kvalificerade juridiska examen täcker grunden för engelsk rätt och låter dig specialisera på områden av ämnet enligt dina egna intressen.

Denna kurs uppfyller efterfrågan från högkvalificerade studenter som vill studera lag som akademisk disciplin, oavsett om de vill utöva en karriär inom juridisk praxis.

Du kan ansöka i början av år två för att överföras till en av skolans fyraåriga kurser , som innehåller ett år utomlands som studerar lagen i det landet. Skolan har partnerskolor i Australien, Kanada, Kina, Europa, Nya Zeeland, Singapore och USA.

Detta är mycket konkurrenskraftigt och överföring bör inte antas. För dem som avser att följa en juridisk karriär kommer grundandet i olika rättssystem att visa sig mycket attraktivt för potentiella arbetsgivare och i synnerhet de ledande internationella företagen av advokater.... [-]


LLM

LLM / PGDip / PGCert lag och politik för offentlig upphandling

Online och Campus-kombinerat Deltid 10 - 24 månader September 2019 Storbritannien Nottingham

För att tillgodose behovet av djup utbildning på detta område ger detta unika deltidsprogram en "guldstandard" för utbildning inom detta område. [+]

Översikt

För att tillgodose behovet av djup utbildning på detta område ger detta unika deltidsprogram en "guldstandard" för utbildning inom detta område.

Utvecklingen under de senaste två decennierna har gjort lagen om offentlig upphandling ett av de mest spännande och snabbt utvecklade rättsområdena. Med tanke på i vilken utsträckning lagareglerna nu reglerar det dagliga uppförande av mest upphandlingsverksamhet har kunskap om upphandlingslagstiftningen blivit avgörande för alla som arbetar inom offentlig upphandling.

Detta program är öppet för dem med laglig bakgrund och de som saknar, och behöver inte en juridisk examen. Det är särskilt utformat för:

upphandlande tjänstemän vars roll kräver en förståelse av de rättsliga reglernabeslutsfattare som ansvarar för att utforma och genomföra rättsliga regler om upphandlingadvokater som rådgivar om offentlig upphandlingde som söker forskning eller undervisning i offentlig upphandling... [-]

LLM brottmål

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med ett tydligt kontextuellt tillvägagångssätt för straffrättslig prövning undersöker denna kurs de teoretiska, jämförande och internationella aspekterna av kriminella processen och straffsystemet. [+]

Översikt

Med ett tydligt kontextuellt tillvägagångssätt för straffrättslig prövning undersöker denna kurs de teoretiska, jämförande och internationella aspekterna av kriminella processer och straffsystemet.

Förutom att tillhandahålla substantiv information om strafflagstiftningen och dess verkställighet möjliggör det dig att engagera sig i metodologiska grunderna för forskning och stipendium och att uppskatta deras konsekvenser för straffpolitisk utformning och övning.

Tyngdpunkten ligger på att förstå problem, problem, institutioner, processer och kulturer i strafflagstiftning och politik, mot bakgrund av alltmer globalisering av kriminalitet och brottsbekämpning över nationsgränserna.... [-]


LLM Environmental Law

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen ger en inblick i det internationella rättsliga svaret på miljöutmaningar, från global uppvärmning till förstörelse av vitala livsmiljöområden. [+]

Översikt

Kursen ger en inblick i det internationella rättsliga svaret på stora globala miljöutmaningar, från klimatförändringar till förstörelse av vitala livsmiljöområden.

Du kommer att täcka ett brett spektrum av relevanta samtida frågor och utveckla en solid grundning i internationell miljölagstiftning, som tillämpas i ett visst sammanhang.

Moderna tekniker för miljöreglering behandlas också, inklusive finansieringsmekanismer för internationella miljöavtal, såsom konventionerna om biologisk mångfald och ozonlagring, samt processkrav för miljökonsekvensbedömning av vissa verksamheter enligt internationell rätt.

Juridikskolan har en hög kompetens inom miljölagstiftning och relaterade frågor, och du lärs av forskare som aktivt forskar på området.... [-]


LLM European Law

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med ett brett perspektiv på Europas styrning undersöker denna kurs institutionernas roll i den globala rättsordningen. [+]

Översikt

Storbritannien är på en avgörande tidpunkt i sitt förhållande till EU. Med ett brett perspektiv på Europas styrning undersöker denna kurs institutionernas roll i den globala rättsordningen.

Du kommer att utveckla specialkunskap om lagen i det överstatliga Europeiska unionen liksom det mellanstatliga Europarådet.

Kursen behandlar också de materiella lagar som dessa institutioner har antagit. Du kan välja moduler i de aspekter av europeisk rätt som intresserar dig, oavsett om det är Europarådets flaggskepps europeiska konvention om mänskliga rättigheter eller EU: s lagstiftning om konsumentskydd eller immateriella rättigheter.

Som institutionellt hem för flera ledande texter om EU-rätten och Europakonventionen om mänskliga rättigheter är rättsskolan ett naturligt val för att fullfölja dina avancerade studier i europeisk rätt. Akademisk personal har ett starkt rykte inom olika områden av europeisk rätt, inklusive grundläggande rättigheter, offentlig upphandling, internationella relationer och immateriella rättigheter.... [-]


LLM International Commercial Law

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen undersöker hur en alltmer globaliserad ekonomi kräver en kommersiell lag för att möta olika utmaningar. [+]

Översikt

Denna kurs undersöker hur en alltmer globaliserad ekonomi kräver kommersiell rätt att möta en rad utmaningar.

Det speglar internationellt affärer i sin mångfald, innovation och nutidens relevans, undersöker transaktions-, reglerings- och tvistlösningsfrågor, samt frakt, finans och tillgång till marknader.

Du kan studera ämnen som intresserar dig, såsom internationell handel, sjöfart, privat internationell rätt, immateriella rättigheter, offentlig upphandling, bank och finans samt de regimer som skapats av EU och Världshandelsorganisationen.

Vi har ett internationellt känt team av kommersiella advokater, som kombinerar etablerade experter med spännande forskare på tidig karriär. Publicerad stipendium är omfattande, med alla medlemmar av den akademiska personalen engagerad i högkvalitativ forskning. Skolan är också hem till University of Nottingham Commercial Law Center .... [-]


LLM International Law

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med möjlighet att välja alternativ i offentlig och privat internationell rätt, kommer denna kurs att göra det möjligt för dig att få en bred kompetens i internationell rätt. [+]

Översikt

Med möjlighet att välja alternativ i offentlig och privat internationell rätt, kommer denna kurs att göra det möjligt för dig att få en bred kompetens i internationell rätt

Du kan välja mellan ett brett utbud av moduler som relaterar till internationell handelsrätt, europeisk rätt, straffrätt, människorättslagstiftning och allmän folkrätt internationell rätt.

Det breda utbudet av moduler levereras av en imponerande och varierad mängd talangfulla akademiker . Medlemmar av det offentliga internationella lagslaget i Nottingham har publicerat prisbelönta verk. Många deltar också aktivt i politikutveckling och genomförande av mänskliga rättighetsnormer på statlig och internationell nivå.... [-]


LLM International Law and Development

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen hjälper till att utveckla en djupgående kunskap om de problem som utvecklas i utvecklingsländerna i den internationella ordningen. [+]

Översikt

Kursen hjälper till att utveckla en djupgående kunskap om de problem som utvecklas i utvecklingsländerna i den internationella ordningen.

Ekonomisk tillväxt, genomförande av mänskliga rättigheter, bekämpning av fattigdomsnivåer och förbättrad hälso- eller utbildningsstandard har blivit centrala problem för politiker inom utvecklingsländerna. Effekten av lagstadgade normer och internationella regler för att hjälpa utvecklingsländerna uppnår sina utvecklingsmål har skapat ett ökat intresse av juridiska forskare och praktiker.

Med en mängd olika moduler, inklusive specialmodulen Law, Development och International Community, kan du ta del av de viktigaste frågorna som uppstår i debatterna från utvecklingsverksamheten.... [-]


LLM Internationell brottmål och väpnad konflikt

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Undersöker lagen som gäller före, under och efter en väpnad konflikt, undersöker denna kurs aktuella problem och moderna utmaningar mot lagen och politiken kring krig och rättvisa. [+]

Översikt

Undersöker lagen som gäller före, under och efter en väpnad konflikt, undersöker denna kurs aktuella problem och moderna utmaningar mot lagen och politiken kring krig och rättvisa.

Med uppkomsten av global terrorism utrotas den traditionella distinktionen mellan väpnade konflikter mellan stater och intern väpnad konflikt. Samtidigt utövas internationella brott dagligen. Hur har lagen behandlat detta?

Denna kurs kommer att hjälpa dig att utveckla en helhetssyn över lagen om styrande av statens kraftanvändning, lagen om fientligheter och det internationella straffrättsliga systemet. Du kommer att överväga aktuella problem och moderna utmaningar mot lagen och politiken kring krig och rättvisa samt de juridiska och filosofiska svaren på internationell brottslighet.... [-]


LLM Master of Laws

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med ett brett utbud av frivilliga moduler ger denna kurs dig friheten att skapa en skräddarsydd examen som är skräddarsydd för dina intressen och karriärförhoppningar. [+]

Översikt

Med ett brett utbud av frivilliga moduler ger denna kurs dig friheten att skapa ett studieprogram som stämmer överens med dina intressen och karriärmöjligheter.

Du kan välja mellan över 40 moduler, som täcker ett brett spektrum av ämnen. Det innebär att tidsplanen tillåter att du kan kombinera internationell försäljning av varor med internationell brottsrätt och internationell investeringslag med FN-lag.

Akademisk engelsk förberedelse och stöd

Om du behöver ytterligare stöd för att ta dina språkkunskaper till önskad nivå kan du kanske delta i en presessional kurs vid Center for English Language Education, som ackrediterats av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien.... [-]


LLM mänskliga rättigheter lag

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Med nyskapande modulalternativ kommer denna kurs att avslöja dig till de mest spännande idéerna och utvecklingen i internationell människorättslagstiftning. [+]

Översikt

Med nyskapande modulalternativ kommer denna kurs att avslöja dig till de mest spännande idéerna och utvecklingen i internationell människorättslagstiftning.

Du kommer att få en grundlig grund för mänskliga rättigheter, samt möjligheten att bedriva mer specialintressen som ekonomiska och sociala rättigheter, företag och mänskliga rättigheter eller fängelse och mänskliga rättigheter.

Juridiska skolan har en särskild styrka i människorättslagar. Mycket av en akademisk personal är internationellt erkänd för sin forskning i området. De har rådgivat regeringar, samarbetat med olika internationella organisationer, bland annat FN och Europarådet, och förenade sig med icke-statliga organisationer i deras arbete för mänskliga rättigheter. Denna blandning av akademisk strävan och praktiskt arbete kommer ofta till klassrummet, så du kan se hur människorättslagar kan ha en inverkan på marken.... [-]


LLM Public International Law

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

För att ge dig allmän allmänhetskompetens, kan kursen anpassas till ett speciellt specialintresse som miljöskydd, internationell handel eller mänskliga rättigheter. [+]

Översikt

För att ge dig allmän allmänhetskompetens, kan kursen anpassas till ett speciellt specialintresse som miljöskydd, internationell handel eller mänskliga rättigheter.

Du kommer att utveckla en solid grundning i teknikerna för att argumentera och tolka internationell rätt och expertis om hur dessa element testas i mycket olika sammanhang, från att skydda miljön, reglera världshandel och humanitärt skydd. Med 25 kvalificerade alternativ kan du välja att specialisera sig inom olika områden av folkrätten.

Det breda utbudet av moduler levereras av en imponerande och varierad mängd talangfulla akademiker . Medlemmar av det offentliga internationella lagslaget i Nottingham har publicerat prisbelönta verk. Många deltar också aktivt i politikutveckling och genomförande av mänskliga rättighetsnormer på statlig och internationell nivå.... [-]


MA International Law, Security and Terrorism

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Kursen undersöker viktiga juridiska och politiska frågor i modern säkerhet som de relaterar till krigföring, konflikt och terrorism. [+]

Översikt

Kursen undersöker viktiga juridiska och politiska frågor i modern säkerhet som de relaterar till krigföring, konflikt och terrorism.

Utbydad i samarbete med politiska och internationella relationer, kommer det att göra det möjligt för dig att placera konflikt- och säkerhetsfrågor och händelser inom politiska sammanhang, att analysera dem inom rättsliga ramar och att förstå förhållandet mellan lag och politik i internationella relationer.

Det kommer också att hjälpa till med analysen av kränkningar, orsaker och konsekvenser av krig, konflikt och terrorism, inklusive de rättsliga och politiska svaren som finns tillgängliga för att hantera internationella säkerhetshot.... [-]


MSc lag och miljövetenskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Utbudt i samarbete med Geografiskolan och Biosciences skolan, undersöker denna kurs förhållandet mellan vetenskaplig kunskap och lag inom miljöskyddsområdet. [+]

Översikt

Utbudt i samarbete med Geografiskolan och Biosciences skolan, undersöker denna kurs förhållandet mellan vetenskaplig kunskap och lag inom miljöskyddsområdet.

Juridiska moduler är utformade för att ge en bredare förståelse av internationella rättsperspektiv på miljöproblem som ofta endast kan hanteras genom regional eller internationell reglering.

Fördragsregimer som undersöks omfattar bland annat syraavfall, klimatförändringar, uttömning av ozonskiktet, kärnförorening och föroreningar av sötvatten. Dessutom kommer att ges detaljerad uppmärksamhet åt de olika fördragssystemen som syftar till att ta itu med det fortsatta trycket på världens biologiska mångfald.... [-]


PhD

PhD / MPhil lag

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6  January 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

School of Law strävar efter att främja spetsforskning bland alla sina forskare. Vi inser att juridisk forskning av hög kvalitet kan ta sig många olika former, med ett brett utbud av juridiska forskningsmetoder som används i de många pågående forskningsprojekt inom skolan. [+]

PhD / MPhil lag

En doktorsexamen är den mest avancerade formen av forskarutbildning. Det delas ut på ett framgångsrikt slutförande av ett program för övervakad forskning och bedöms av en muntlig undersökning och examensarbete.

En MPhil kräver forskning kompetens och utbildning som liknar en doktorsexamen men dess omfattning och komplexitet är mindre än vad som krävs för doktorsexamen. Den MPhil bedöms genom inlämnandet av en avhandling.

School of Law strävar efter att främja spetsforskning bland alla sina forskare. Vi inser att juridisk forskning av hög kvalitet kan ta sig många olika former, med ett brett utbud av juridiska forskningsmetoder som används i de många pågående forskningsprojekt inom skolan.... [-]


Videoklipp

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besöksadress
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sociala medier