University of Birmingham - College of Arts and Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Our College of Arts and Law Graduate School är ett livligt internationellt samhälle med över 1500 forskarstuderande. Vi drar nytta av utmärkta forskningsresurser och en stödjande miljö som gör att din forskning kan blomstra. Vårt team av akademisk och operativ personal ligger i Arts-byggnaden på Edgbaston-campus och erbjuder support och råd när du behöver det.

Som högskola har vi högklassiga anläggningar som uppmuntrar till interaktion mellan discipliner och forskningsområden så att du kommer att vara bland likasinnade människor, vilket ger dig stimulans, stöd och utmaningar du behöver för att lyckas.

University of Birmingham

Birmingham utvecklas ständigt och utvecklas i sin önskan om att bli ett ledande globalt universitet. Detta uppnås genom vår förbättrade forskningsstyrka och räckvidd. särskiljningsförmågan hos vår exceptionella studentupplevelse; bredden och djupet i vår akademiska portfölj vår storlek och omfattningen av våra globala nätverk.

Staden Birmingham

Birmingham förvandlas inte längre; det förvandlas. Med oberoende restauranger, butiker och barer i hela centrum och populära områden runt staden, är detta nya och livliga Birmingham inbäddat bland lokala marknader, ikoniska byggnader av vårt industriella arv och modern arkitektur som det nya biblioteket i Birmingham.

Nya barer och butiker öppnar ofta när staden fortsätter att bygga sin ungdomliga och unika identitet. Det finns så stor mångfald och historia inom Birmingham att affärer, mat och platser återspeglar detta. Gamla ikoner som Custard Factory är värd för alternativa butiker och barer, bara en kort promenad från den berömda grossistmarknaden för fisk och trasor i Birmingham, som alla ligger i närheten av den nya Grand Central-tågstationen och shoppingområdet.

Birmingham Law School

Under nästan ett sekel har Birmingham Law School gått vägen inom juridisk utbildning och forskning. Idag fortsätter vi att ge våra studenter innovativ, utmanande och forskningsdriven utbildning.

Birmingham LLM tar ett år (heltid) eller två år (deltid) att genomföra och omfattar studier av sex specialmoduler och en avhandling. Sökande måste ha en bra grundexamen i juridik eller motsvarande.

Birmingham LLM tillåter studenter att följa en allmän väg, med full flexibilitet i val av modul, eller följa en av våra specialiserade Pathways . När de ansöker till Birmingham LLM behöver studenter inte besluta om de vill specialisera sig på det stadiet, eftersom Pathway specialiseringar kan avgöras när studenterna börjar på kursen.

Shakespeare Institute

Shakespeare Institute, beläget i Stratford-upon-Avon, har varit en fyr för internationellt Shakespeare-stipendium sedan grundandet 1951.

Studenter från Shakespeare Institute dra nytta av vårt spännande samarbete med RSC som har sett universitetet bli en grundande partner på The Other Place. The Other Place är RSC: s kreativa nav för repetition, utbildning, lärande och forskning. Våra studenter har nu tillgång till kreativa och undervisningsutrymmen på The Other Place samt kompetensen hos RSC-artister och utövare.

Platser

birmingham

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium