Read the Official Description

Få en värderad University of London kvalifikation var som helst i världen.

År 1858 blev vi världens äldsta leverantör av distans och flexibelt lärande, så att studenterna får tillgång till förstklassig utbildning i sina hemländer. Vi är fortfarande världsledande inom distans och flexibel studie med över 50 000 studenter i över 180 länder.

Gå med i världsklassen

Vårt världsomspännande rykte bekräftas av våra 18 medlemsinstitutioner och nio specialiserade forskningsinstitut. Bland dessa är några av världens högsta rankade universitet, däribland högskolans London, King's College London och London School of Economics and Political Science.

Dessa institutioner ger det akademiska ledarskapet för våra kurser, vilket säkerställer att kvalifikationerna värderas och erkänns av universitet, arbetsgivare och särskilda professionella och lagstadgade organ.

Din framgång bygger på en rekord av akademisk excellens och integritet. Med tanke på våra medlemsinstituts höga rykte och våra kvalitetssäkringsprocesser är din University of London-kvalifikation av samma hög standard, var du än studerar för det.

Distans, online och flexibelt lärande

Om du vill utveckla eller ändra din karriär eller bedriva ett ämne som inspirerar dig, kan vi erbjuda:

·flexibilitet

· Läromedel

· Lära sig stöd

· Rätt kvalifikationer

Du kan också anmäla dig till ett lokalt undervisningscenter som vi godkänt för att stödja din valda kurs.

Studera i en takt som passar dig

Du behöver inte lägga på ditt liv för att studera hos oss. Våra flexibla studieperioder - med heltids- eller deltidsmöjligheter - gör det möjligt för dig att passa dina studier kring dina familje- och arbetsförpliktelser.

Studera var du än är

Om du reser till jobbet eller planerar att flytta utomlands, oroa dig inte - du kan ta dina studier med dig. Du kan också sätta dina tentor på examenscentra runt om i världen.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLB

University of London (LLB)

Vår världsklass LLB har internationell ställning. Det har varit det första steget i karriärerna av tusentals praktiserande jurister runt om i världen. ... [+]

Vår världsklass LLB har internationell ställning. Det har varit det första steget i karriärerna av tusentals praktiserande jurister runt om i världen.

Kursens struktur och moduler

Vår LLB är uppdelad i linjer. Ditt val beror på ett antal faktorer:

Vill du studera för en kvalificerad jurynivå (där majoriteten av dina moduler är förinställda) eller en icke-kvalificerad grad (vilket ger dig fler val)?Har du en examen som gör att du är berättigad till examen? (Studera 9 moduler för att slutföra, istället för vanliga 12.)

Standard Inträdesväg - Kvalificerad Lagenivå (LLB)

Standard Inträdesväg - Icke-kvalificerad juridik (LLB)

Graduate Entry Route - Kvalificerad juridik (LLB)... [-]

Storbritannien UK Online
November 2019
3 - 5 år
Online
Läs mer på svenska