EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EMBA ger studenterna de mest innovativa studie begreppen tyska utbildning. Privat praktik och studier med ingåendet av State University of Mittweida det står här i Hamburg, Düsseldorf och Berlin. På denna punkt vill vi ge dig en titt bakom kulisserna. Läs mer om Business Academy, vårt team, högskolan i Mittweida och alla EMBA evenemang!

Filosofin i EMBA

Privat praktik och studier med ingåendet av ett statligt universitet. Begreppet EMBA är innovativa och lovande. Som Business Academy är EMBA mer än bara en av de vanliga utbildningsinstitutioner. Bakom henne är äkta mediebranschen, marknadschefer och yrkesverksamma från branschen.

Personlig kontakt med studenter är grundläggande för oss. Endast genom individuellt stöd också mycket bra tjänster kan tillhandahållas. Därför erbjuder vi våra elever optimala förutsättningar för en framgångsrik grundutbildning.

De lär sig i mycket små seminariegrupper på upp till 16-20 studenter och få tack vare en kompakt studiekurs efter sex terminer med en Bachelor of Arts. Ett stort antal speciella tjänster såsom ytterligare kurser, mjuka skicklighet kurser, moderna faciliteter och en ny MacBook Air, de är idealiska inredda till EMBA. Den smala praktisk relevans förmedlas av lärare och föreläsare från praxis och verkliga praktiken projekt från den första terminen. Studenter som redan gjorts under studietiden vid EMBA stor erfarenhet och knyta viktiga kontakter för framtida arbete började.

Studera media beslutsfattare är credo av EMBA. Därför läggs särskild tonvikt på kvaliteten på utbildningen här. Med EMBA är därför "jobb efter" inte bara väl förberedda, men också i ledningen till arbete och liv.

Quality Management på EMBA

Privat praktik och studier med ingåendet av ett statligt universitet: Tack vare vår partner, State University of Mittweida erbjuder EMBA studenterna en av de mest innovativa koncept för den tyska utbildningslandskapet. För genomgående hög kvalitet på utbildningen, EMBA stränga kontroller ämnen.

Programmen är ackrediterade av centrala utvärdering och ackreditering Conference, liksom de enskilda webbplatser. Förutom kursinnehåll och teknisk utrustning, spatial sortiment, bibliotek och undervisningsmaterial spelar en roll.

Undervisning på EMBA är ständigt under granskning. För lärare vid Business Academy måste uppfylla de akademiska normerna i State University of Mittweida. Detta gäller även för alla testtjänster. Varje testprestanda är både en förhandskontroll samt att följa upp och godkänd för att uppfylla kriterierna för universitetet i Mittweida.

Alla kurser i EMBA beror på modul krav State University Mittweida. De materiella begrepp och manus för de enskilda lärarna måste samordnas i förväg med programansvarig. Dessutom är EMBA åtagit sig att regelbundet kvalitetsrapport som ska lämnas till Scientific Advisory Board. Här kommer de viktigaste punkterna, och resultaten av undervisningen i EMBA visas och diskuteras optimeringar i kroppen.

Dessutom akademiska hemsökelser stats Mittweida och ett system multi-level utvärdering för en alltid hög standard studie vid EMBA vård. Vid utvärderingarna eleverna i EMBA betar med sina egna recensioner, vilket säkerställer mycket praktiskt "stålbad" av kvalitetskravet.

Historien om EMBA

EMBA är sedan starten 2007 i Hamburg på ständig tillväxt. Under de följande åren var de platser tillsätts i Berlin (2009) och Düsseldorf (2011). Samtidigt har EMBA mer än 500 studenter och 250 lärare och lärare.

På toppen med VD Thomas Dittrich en lång tid professionella från företag och media, som garanterar den vetenskapliga, men praktiska studier vid EMBA. Bärare av EMBA är den europeiska utbildnings bolag (Euba) och Mittweidaer Academy för Multimedia lärande och kommunikation (Amak AG).

Bakom EMBA är också mer än hundra fyrtio år historia State University Mittweida University of Applied Sciences med framstående alumner som livsmedelsproducenten Hans Bahlsen, Audi grundare August Horch och Friedrich Opel biltillverkaren.

Sedan början av 90-talet Mittweida universitet är ett av de ledande medieinstitutioner i Tyskland - med egen drivs av studenter radiostation, en egen digital-TV-kanal, sin egen TV-produktionsbolag och den mest avancerade mediacenter ett tyskt universitet. Därför Mittweidaer modell som utvecklats: studie Vormitttags - Eftermiddag producerar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk

Se Humanistiska kandidatexamina »

Kontakt

Adress, rad 1 Osterfeldstrasse 12-14
22529 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Hemsida https://www.emba-medienakademie.de/

Adress, rad 1 Pfalzburger Straße 43-44
10117 Berlin, Berlin, Tyskland
Hemsida https://www.emba-medienakademie.de/

Adress, rad 1 Speditionstraße 9
40221 Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Tyskland
Hemsida https://www.emba-medienakademie.de/