Read the Official Description

Om oss

Vi är kvalificerade lärare internationellt certifierade och erkända mål att träna professionella massörer och alla som är intresserade av traditionell thailändsk massage (även känd som thailändsk yoga massage), en förebyggande och botande konst av massage, som fortfarande är nästan okänd i väst. För att uppnå detta har vi stöd av en av de högst kvalificerade skolorna i traditionell thailändsk karosseri i Thailand, ITM. Vår thailändska internationella skola är en franchise av ITM Chiang Mai.

Vi är den enda fullt certifierade, internationellt erkända, traditionella thailändska massagestolen i Tyskland med flerspråkig undervisning. På vår skola finns inga språkbarriärer: alla våra kurser är på engelska, spanska och tyska!

Vårt traditionella naturhälsocenter är engagerat i wellness i Berlin och erbjuder en mängd olika verkstäder och retreater samt thailändska kroppsbehandlingar i hemmet, för att berika utbildningen och tjäna samhället. ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin är internationellt ackrediterad med utbildningscentrum runt om i världen och vår inlärningsgaranti gör det möjligt för studenter att upprepa sina kurser så många gånger som de vill, helt gratis.

"Upptäck det gamla sättet att hälsa och välbefinnande"

varför välja oss

Ackreditering och erkännande

ITM Thai Hand International Training Massage

Vår undervisningsmetod följer strikt de tekniker som de mest prestigefyllda och traditionella skolorna i Thailand ställer och uppfyller våra elevernas behov av högkvalitativ utbildning.

Varje kurs börjar med de allra flesta grunderna. Därför krävs ingen tidigare erfarenhet.

Om du vill lära känna vår skola och lära dig mer om våra kurser, är vi glada att ordna ett personligt möte. Vi är gärna till din tjänst för eventuella frågor eller uppgifter.

Undervisningsmetod

Våra lärarutbildningar använder den universella VAK (visuell, auditiv, kinestetisk) undervisningsform. Våra elever lär sig genom emulering av sina lärares demonstrationer för att utföra praktisk träning, efter deras lärares rörelser för att säkerställa korrekt teknik.

Certifikat för studenter

Studenter som följer ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin kurser kommer att få certifikat som är godkända och godkända av ITM Chiang Mai, bekräftat av hälsovårdsministeriet och utbildningsministeriet i Thailand och erkänd av hela världen.

Upprepa kursen gratis så många gånger du vill

ITM anser att man övar en mycket viktig aspekt av att lära sig thailändsk yoga massage och studenterna kan därför upprepa kurserna så många gånger som de vill utan extra kostnader. Dessutom kan eleverna ta sin examen när de tycker att de är redo. ITM utdelar endast certifikat till studenter som passerar tentamen.

World Massage Federation (WMF)

VÅR SKOLA ÄR MEDLEM AV: World Massage Federation (WMF)

WMF grundades för att expandera massage globalt genom att organisera träningssessioner, pedagogiska seminarier, läger och tävlingar.

Välkommen till Berlin

Berlin, Tysklands huvudstad, dateras till 1200-talet. Påminnelser om stadens turbulenta 2000-talets historia inkluderar dess Holocaust-minnesmärke och Berlinmurens graffiterade kvarlevor. Delad under det kalla kriget, har Brandenburger Tor i 18th century blivit en symbol för återförening. Staden är också känd för sin konstplats och moderna landmärken som den guldfärgade Berliner Philharmonie, som byggdes 1963.

Vår skola är bekvämt beläget i Prenzlauer Berg, det trendigaste området i Berlin som kan avnjutas bara att promenera eller cykla runt och upptäcka dolda fläckar med våra rekommendationer.

Programs taught in:
Engelska
Spansk
Tysk
ITM International Training Massage School