Läs den officiella beskrivningen

Öst yttre

Vår mission

Albany Law School utbildar och ger morgondagens ledare i lag övar, affär, allmänt intresse och regeringen. Vi ansluter klassrummet till yrket, regeringen och samhället genom erfarenhetsbaserad inlärning, engagerad stipendium, och en robust nätverk av alumner och supportrar. Lärande i Albany Law School är ett joint venture mellan studenter och lärare, med stöd av personal, administratörer, alumner, och i styrelsen. Våra elever utveckla en sofistikerad förståelse av rättspolitiska och doktrin, ett brett utbud av professionella kompetens, och ett djupt engagemang för rättvisa och etiska värden.

Vår vision

Albany Law School är erkänd som en student-centrerad läromiljö som ger ett strikt och innovativt program för juridisk utbildning som svarar adept på förändrade behov och möjligheter. Lagen skola erbjuder Opportunity vägar som lockar studenter med ett varierat utbud av intressen och bakgrunder och förbereder de studerande för extraordinära karriärer i lag, affär, allmänt intresse och regeringen. Ledda av fakultets forskare och lärare åtagit sig att föra lag och rättvisa, kommer eleverna att utveckla färdigheter, kunskap och professionella värderingar för att bidra till och leda i ett globalt samhälle. Som utexaminerade kommer de att gå med i en blomstrande alumner gemenskap tillägnad framgång juridisk fakultet, dess elever, och dess uppdrag.


albanylaw02

Planen: Möjlighet Pathways

Opportunity Pathways är en avgörande funktion för Albany Law School. Med utgångspunkt i vår plats, oberoende och samhälle skapade vi möjligheter för att inspirera, stödja och ge vägledning åt våra studenter, eftersom de utforskar och förföljer substantiella områden som identifieras genom marknadsundersökningar som mogna med karriärmöjligheter. Dessa vägar inkluderar affärs-, skatte- och finansmarknader; Civil och kriminell förespråkning Regering, politik och offentlig service; hälsa; Innovation och entreprenörskap Och allmänintresset. Möjlighetskanaler formar våra utbildnings- och mentorprogram, hjälper oss att identifiera strategiska partnerskap och kulminera i professionella vägar som förbinder elever med arbetsgivare och livslånga mentorer.

Opportunity Pathways definierar områden av åtskillnad och ge riktlinjer för sökande, studenter och akademiker.

Möjligheten Pathways är:

  • Business, skatt och finansmarknads;
  • Civil och straff Advocacy;
  • Regeringen, Policy och Public Service;
  • Hälsa;
  • Innovation och entreprenörskap;
  • och Public Interest Law.

Möjlighetskanaler informerar pedagogiska och mentorprogram, och kulminerar i professionella vägar som förbinder elever med arbetsgivare och livslånga mentorer.

Professionell utveckling av studenter är kärnan i varje Opportunity Pathway. Efter att ha rekryterat studenter med bakgrund som passar bra för framgång på banorna, ger lagen skolan en rik läroplan, kliniska och fältplaceringsmöjligheter, fakultetsrådgivare, alumni mentorer, peeraffinitetsgrupper och yrkesutbildningsutbildning som överensstämmer med varje möjlighetsväg. Vår klinik och Justice Center, Government Law Center, Institutet för finansmarknaden, Center for Excellence i lag undervisning, och vårt omfattande nätverk av Alumni och supportrar alla kommer att bidra till professionell utveckling och möjligheter varje Albany Law School student. Varje väg innehåller en rad olika materiella juridiska spår eller koncentrationer som kommer att vara tillgängliga för alla studenter. Till exempel kan en student ta kurser i internationell rätt och samtidigt fullfölja något av Pathways.

Ett mått på en juridisk fakultet framgång är dess förmåga att placera studenter inom det valda områden efter examen. Albany Law School har förbundit sig till att använda sina Opportunity Pathways för att optimera våra studenter konkurrensfördel och förberedelse för att få anställning inom det valda områden. Vi kommer att arbeta med varje elev för att maximera möjligheten till önskvärd karriär placering och professionell och personlig framgång.

Banorna som anges i denna plan inte är fast eller statisk. Banorna kommer att utvärderas årligen, och ändras eller bytas ut vid behov, för att säkerställa att de ger våra studenter med de mest rigorösa och effektiva akademiskt program, och lägger våra studenter i de bästa förutsättningarna att lyckas efter Law School i ljuset av den nuvarande situationen av yrket och arbetsmarknaden.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Albany Law School

Ett nytt all-online certifikatprogram i Cybersecurity ... [+]

Ett nytt all-online certifikatprogram i Cybersecurity

förstå effekterna av lagar och politikbedöma ett företags eller företags cybersäkerhets- och integritetsprogrambedöma branschens bästa praxis tillsammans med statliga, federala och internationella cybersecurity och integritetsregler,fatta beslut och ge råd till ledande beslutsfattare om hur man orienterar företag eller organisation för att snabbt anpassa sig till en ständigt föränderlig risk, överensstämmelse, laglig och politisk miljö.

Programmet består av tre kurser för totalt nio kredittimmar och erbjuds i ett helt online-distansutbildningsformat, så att studenterna kan slutföra kurser ibland som bäst passar sina scheman. Varje kurs tar 14 veckor att slutföra och kan tas samtidigt så att alla tre kurser kan slutföras i en akademisk termin.... [-]

Amerikas förenta stater Albany
September 2019
Engelska
6 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Albany Law School

Lagen Skolan erbjuder en rigorös läroplan med en rik historia med särskild kompetens. Eleverna kommer att gå med i en gemenskap av framstående lärare, fokuserad och beslu ... [+]

akademiska krav

Lagen Skolan erbjuder en rigorös läroplan med en rik historia med särskild kompetens. Eleverna kommer att gå med i en gemenskap av framstående lärare, fokuserad och beslutsamma studenter, och ett nätverk av genomförda alumner som kan ge mentorskap, praktik, och potentiell sysselsättning.

Beläget i hjärtat av New York state huvudstad, har juridisk fakultet utbildade ledare sedan 1851. Med 10.400 alumner öva hela landet, ger denna kraftfulla nätverk en gemenskap möjligheter för sina studenter. Ett anslutningsavtalet med University at Albany inkluderar delade program, och tillgång för studenter och lärare att lära av varandra.

Lagen Skolan har en bevisad historia av att lansera lysande karriärer i hela regionen, nationen och internationellt. Presidenter, VD, finansiella chefer och företagare kredit deras Albany Law School upplevelse för deras framgång.... [-]

Amerikas förenta stater Albany
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Albany Law School

LL.M. programmet erbjuder flera olika studiealternativ. Kandidater kan specialisera sig inom statlig administration och reglering, hälsovård, immaterialrätt eller interna ... [+]

LL.M. programmet erbjuder flera olika studiealternativ. Kandidater kan specialisera sig inom statlig administration och reglering, hälsovård, immaterialrätt eller internationell rätt, eller kan utforma en annan studie än de specialiserade programmen.

Kandidater kan ta helt online Cybersecurity och Data Privacy Law LLM från var som helst i världen.

Jur Kandidaterna är skyldiga att tjäna 24 poäng i godkända kurser. Studenter uppmanas starkt att tjäna akademiska krediter, upp till sex gränser, genom att engagera sig i fakultetskontrollerade forsknings- och skrivprojekt. En minsta GPA på 2,0, aktuell och kumulativ, krävs.

Studenter förväntas slutföra sina examensbetyg inom tre år och kontinuerligt inskrivas (helt eller deltid) under hösten och vårterminerna tills alla examens krav är uppfyllda.... [-]

Amerikas förenta stater Albany
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Albany Law School

Juris Doctor (JD) är den första professionella juristexamen tilldelas en student som framgångsrikt har fullföljde studien av lagen. Albany Law School erbjuder tre- och fy ... [+]

Juris Doctor (JD) är den första professionella juristexamen tilldelas en student som framgångsrikt har fullföljde studien av lagen. Albany Law School erbjuder tre- och fyraåriga program som leder till en JD grad.

Den äldsta oberoende juridisk fakultet i Nordamerika, Albany lag har utbilda studenter och producerar fantastiska advokater för mer än 160 år. Som den enda juridisk fakultet inom 100 miles från huvudstaden i staten New York, erbjuder Albany Law studenter tillgång till de statliga och federala domstolar, lagstiftaren, statliga organ och en stark privat sektor. Här hittar du en intellektuellt rigorösa läroplanen i en mycket stödjande miljö; en nära sammansvetsad grupp av engagerade studenter; och tillgängliga fakultet.... [-]

Amerikas förenta stater Albany
September 2019
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Albany Law School

Albany Law School ligger i huvudstaden i New York, som är värd för ett av världens största finansiella centra. Vårt program för finansiell överensstämmelse och riskhanter ... [+]

Översikt

Albany Law School ligger i huvudstaden i New York, som är värd för ett av världens största finansiella centra. Vårt program för finansiell överensstämmelse och riskhantering använder denna plats för att ge högsta kvalitet av instruktioner som är utformade för att främja karriären för yrkesverksamma. Kostnaden för finansiell överensstämmelse för finansinstitut väntas bli dubbelt under de närmaste fem åren. Vårt program är utformat för att utrusta de finansiella tjänsterna med verktygen för att fylla detta växande behov inom sektorn för finansiella tjänster.

Jur GradJD eller LL.B. nödvändigKomplett på ett årObligatoriska kurserAvhandlingÅterstående kurser, välj nedan... [-]
Amerikas förenta stater Albany
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska