Läs den officiella beskrivningen

Möjlighet. Gemenskap. Innovation.

Designad för internationella och inhemska jurister, vår LL.M. program har flexibla läroplaner som innehåller ett brett utbud av specialiserade juridiska kurser och seminarier och erfarenhetsmöjligheter. Som student får du stöd av ett lagskolan som är unikt samverkande, inklusive fakultet som är passionerade för utbildning och ett globalt nätverk av LL.M. alumner. LL.M. Program på AUWCL innehåller ett brett utbud av kurser, erfarenhetsmöjligheter och speciella evenemang som erbjuder värdefulla möjligheter för studenter att interagera med ledande advokater, politiker, företagsledare och diplomater. Vi inbjuder dig att upptäcka vad en examen från AUWCL kan göra för dig.

Internationella studenter i hemvist LL.M. Program på AUWCL kan kvalificera sig till NY Bar Examination. De flesta av dessa studenter tar amerikanska rättsliga institutioner, juridisk forskning och skrivande, juridisk etik, och två kurser i grunderna i det amerikanska systemet.

Hur man ansöker

Jur Behörighetskrav

För att bli berättigad till en LL.M. måste sökandena:

· Håll en juris doktor (JD) från en amerikansk lagskola ackrediterad av American Bar Association (ABA) eller den första graden i juridik från en utländsk lagskola med motsvarande standarder.

· Skicka in ett slutfört ansökningsformulär tillsammans med bilagor före ansökningsfristen

· Internationella sökande måste uppfylla det engelska språkkunskapskravet

· Sökande till LL.M. i internationella mänskliga rättigheter

Jur Stipendier möjligheter

  • Behöver och meritbaserade stipendier: Alla fem LL.M. program erbjuder stipendier. Dessa partiella stipendier är tillgängliga för ett begränsat antal LL.M. studenter. Stipendier ska lämnas in med din LL.M. Ansökan. Stipendier utdelas utifrån akademisk förtjänst och ekonomiskt behov. För mer information om stipendier, kolla vår stipendium webbplats.

  • ILSP Alumni Fund: The LL.M. i International Legal Studies erbjuder sex stipendier stipendier. Alumni Fond stipendier delas ut till nyutbildade studenter som visar rigoröst akademiskt engagemang för utvecklingen av frågor i internationell rätt. Stipendier måste lämnas in med en slutförd LLM-ansökan. Ofullständiga applikationer kommer inte att övervägas. Tidsfristen för ansökan är den 1 mars till hösten och 1 oktober till vårpriset. Besök Alumni Fund Scholarship sidan för detaljerade regler och ansökningsinformation om hur man ansöker.

  • Jur Stipendier i lag

  • Sommarprogramstipendier: Sökande som har deltagit i ett sommarprogram på vår lagskola kan vara berättigade till särskilda stipendier.

Tidsgränser

På grund av visumkrav är LL.M. Programmen har en tidigare ansökningsdag för alla internationella sökande som behöver begära visering.

Fall Inlämnings Deadlines

· Internationella studenter 1 maj

· USA-medborgare / fast bosatta studenter 1 juli *

Tidsfrister för vårträde

· Internationella studenter 1 oktober

· USA-medborgare / fast bosatta studenter 1 november *

Hybrid LL.M. 1 december

* Under vissa omständigheter kan programmet förlänga ansökningsfristen för amerikanska medborgare och fasta invånare. Vänligen kontakta Office of Graduate Admissions direkt för att se om du kvalificerar dig för detta undantag. På grund av viseringstider måste alla sökande som kräver visering följa de angivna tidsfristerna.

· Officiella kopior av akademiska skivor

Sökande måste lämna in officiella utskrifter eller notariserade fullstora kopior av alla lagar, forskarstuderande och grundskolor som deltagit, inklusive en förteckning över alla kurser, undersökningar och betyg.

"Officiell" betyder en kopia av originalet som är certifierat av en tjänsteman i din skola eller av en notarius publicus. Faxade kopior och fotokopior av akademiska journaler accepteras inte. Transkript måste skrivas på skolans modersmål. Om detta språk inte är engelska måste dokumenten åtföljas av en certifierad översättning. Institutionerna måste skicka de nödvändiga dokumenten direkt till Office of Graduate Admissions.

Internationella sökande som söker online via LSAC har möjlighet att skicka in transkript via LSACs dokumentförsamlingstjänst. Denna tjänst ingår i LSAC: s registreringsavgift för användning av onlinetjänsterna. Dessutom kan internationella sökande som använder LSAC-systemet välja (ej obligatoriskt) att registrera sig för LSAC: s International Transcript Authentication and Evaluation Service mot en extra avgift. Genom att använda detta system kommer LSAC att verifiera och utvärdera internationella akademiska journaler.

Även om det inte krävs, är LL.M. Program accepterar också utskrifter och certifierade kopior av akademiska dokument från EducationUSA och WES. Sökanden ska kontakta WES direkt för att arrangera inlämning. Hitta mer information om EducationUSA och WES online.

· 2 rekommendationsbrev

Sökande måste lämna in minst två rekommendationsrekommendationer från jurister, arbetsgivare eller andra som är bekanta med sökandens akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer. Personliga referenser accepteras inte. Sökanden bör bekanta referenser med LL.M. Program och har varje referens specifikt adress sökandens lämplighet för att genomföra examen juridisk studie. Sökanden bör också förklara att antagningskommittén lägger stor vikt vid bokstäverna. Rekommendationsbrevet kan antingen skickas i förseglade och undertecknade kuvert tillsammans med ansökan eller skickas direkt till Office of Graduate Admissions.

· Personligt meddelande

Sökande måste lämna in en 1-2-sidig enkelsidig uppsats som adresserar följande:

· Varför du vill bedriva en LL.M. vid American University Washington College of Law .

· Hur du tycker att LL.M. hjälper dig att uppnå dina kortsiktiga och långsiktiga professionella och personliga mål.

· Vilka anställningar och andra erfarenheter du tror är särskilt relevanta för din ansökan.

· $ 55,00 Ansökningsavgift

Varje ansökan om upptagande måste åtföljas av en ansökningsavgift på $ 55 som kan betalas online via online ansökningsblanketten. Ansökningsavgiften återbetalas inte. Om det behövs kan en check eller amerikansk order som betalas till "Washington College of Law" skickas till programmet via post. Alla kontroller måste dras på en bank som har en filial i USA. Thomas Cook och Barclays resenärskontroller är också acceptabla betalningssätt. Kontanter kan inte godtas.

· Officiell behörighetsbevis på engelska

Oavsett medborgarskap ska sökande vars första språk inte är engelska ta en TOEFL-, IELTS-, PTE- eller Kansas-examen och uppfylla de minimikrav som anges nedan.

Undantag från denna policy kommer att beviljas sökande som:

·EN. Ha en första examen i juridik från en institution där engelska är undervisningsspråk och ett officiellt språk i det land där universitetet är beläget, är engelska, (se fullständig lista över länder som är berättigade till undantag) eller

· B. Ha en kandidatexamen, magisterexamen eller doktorsexamen från en institution som är ackrediterad av ett regionalt ackrediteringsorgan i USA (se webbplatsen för en komplett lista över länder).

Engelska testprov får inte vara mer än två år gammal. Besök platserna nedan för att ordna ett testdatum eller för att begära poäng som ska skickas till American University.

· Test av engelska som främmande språk (TOEFL) Institutionskoden för American University Washington College of Law är 8188 och avdelningen är 03.

· International English Language Testing System (IELTS)

· Pearsons Test of English (PTE)

Engelska Språk Minsta Scores

För att bli ansedd för antagning är de lägsta poängen som följer:

· TOEFL 84 ibt eller 563 pappersbaserad

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 eller högre på varje underavdelning 350 eller högre på den totala poängen

Observera: Ovanstående poäng är minsta poäng för antagning. Att uppfylla kraven på minsta poäng garanterar inte tillträde till programmet. Om du inte uppfyller minimikravet, vänligen kontakta Office of Graduate Admissions angående engelska språkprogram tillgängliga via American University.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

American University Washington College of Law

Som en av de ledande internationella rätten LL.M. program i USA, erbjuder International Legal Studies programmet ett antal specialiseringar, bland annat internationell af ... [+]

Där världen möts för att studera lag

Som en av de ledande internationella rätten LL.M. program i USA, erbjuder det internationella juridiska programmet (ILSP) en omfattande utbildning som innehåller ett brett utbud av internationella rättskurser och seminarier, erfarenhetsmöjligheter och speciella evenemang som främjar interaktion med internationella advokater, diplomater, företagsledare och beslutsfattare. Vår utmärkta fakultet och administration har etablerat starka band med olika internationella, statliga och icke-statliga organisationer i huvudstaden i Washington och utomlands.

inriktningar

Medan en specialisering inte krävs, väljer många av våra studenter vid International Legal Studies-programmet att fokusera sina studier på ett av de åtta områdena av internationell rätt som anges nedan. För att erhålla ett specialiseringsbevis för ILSP LLM-graden måste studenterna slutföra 12 hp av kurser inom sin specialisering.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
American University Washington College of Law

American University erbjuder två olika mänskliga rättigheter spår - Hybrid LL.M. i internationell mänsklig rättighet och humanitär rätt och den inhemska mänskliga rättigh ... [+]

American University erbjuder två olika mänskliga rättigheter spår - Hybrid LL.M. i internationell mänsklig rättighet och humanitär rätt och den inhemska mänskliga rättigheter specialiseringen i det internationella juridiska programmet . Båda programmen tar upp behovet av specialiserad utbildning i internationell mänsklig rättighet i USA och världen runt idag. Hybridprogrammet, med både på plats (bostads-) och online-komponenter möjliggör en högkvalitativ läroplan med ett flexibelt och bekvämt format. Studenter i båda programmen samverkar med över 40 världsberömda experter, bland annat människorätts- och humanitära jurister som kommer från akademin, internationella tribunaler, organisationer i det civila samhället och internationella organisationer.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
American University Washington College of Law

Detta program erkänner natur internationell människorättslagstiftning som ett mångkulturellt och flerspråkigt land där människorättsförsvarare, advokater och regeringsför ... [+]

Under de senaste 15 åren samordna programmet för avancerade studier av akademin för mänskliga rättigheter och internationell humanitär rätt, har vi identifierat ett tydligt behov av utbildning och utbildning för yrkesverksamma, speciellt utomlands, med ett särskilt intresse av mänskliga rättigheter.

Detta program erkänner natur internationell människorättslagstiftning som ett mångkulturellt och flerspråkigt land där människorättsförsvarare, advokater och regeringsföreträdare diskutera och forma en ny standard för mänsklig värdighet som alla stater i det internationella samfundet de måste respektera. Den Jur.kand Mänskliga rättigheter och humanitär rätt hanteras helt på spanska entydigt tar upp behovet av en specialist på internationell lagstiftning om mänskliga rättigheter i USA och runt om i världen utbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
18 - 24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
American University Washington College of Law

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) vid American University Washington College of Law , administrerad av lagen skolans Stephen S. Weinstein Trial Advocacy ... [+]

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) vid American University Washington College of Law , administrerad av lagen skolans Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, kombinerar en rigorös akademisk komponent och en bredd av praktisk rättegång utbildning. Programmet erbjuder en rad kurser, externships och möjligheter att bedriva juridisk stipendium och få lärarupplevelse. Viktiga fokuser på Advocacy LL.M. Programmet är användningen av modern teknik i tvister och utbildningen av etiska advokater. Programmets innovativa läroplan hjälper utexaminerade för att förbereda alla aspekter av tvister.

Advocacy LL.M. är utformad för att ge studenter maximal flexibilitet. Det utvecklades för att ta hänsyn till de olika behov och intressen hos studenter och utövare. Programdeltagare kan välja en individuell läroplan från en lista med 17 kärnprövningsföreläsningskurser och 40 rättegångsbaserade kurser. Varje elev måste slutföra Advanced Advance Advocacy och Ethics för rättegångs advokater kurser innan de får sin LL.M. grad. Att tilldelas LL.M. grad, krävs en student för att tjäna minst 24 hp samtidigt som han / hon studerar på helt eller deltid.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) erbjuder en unik Master of Laws degree i immateriella rättigheter (IP Law) genom en av världens ledande centra för s ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) erbjuder en unik Master of Laws degree i immateriella rättigheter genom en av världens ledande centra för studier av immateriell äganderätt och informationsrätt. Ansökningar accepteras nu för informationsrättighetsmedlemmar - ett stipendium, praktik och mentorprogram för enastående kandidater.

Utestående sökande kan kvalificera sig till informationsrättighetsfellesskapet, vilket inkluderar undervisningsstöd för upp till hälften av erforderliga krediter samt mentorskap och möjlighet att organisera en händelse som är relevant för sitt specialiseringsområde.

Jur Programfunktioner

Kreditkrav

AUWCL erbjuder en ABA-godkänd LL.M. grad i immaterialrätten. Tilldelningen av examen kräver:... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
American University Washington College of Law

I hjärtat av Washington DC, LL.M. i juridikprogrammet ... [+]

En LL.M. med en skillnad

American University Washington College of Law School of Law (LL.M.) kommer att förbereda dig för att förstå problemen som ligger i korsningen mellan lag, politik och alla nivåer av regeringar genom en bred undersökning av allmänheten lag i USA.

Detta är en LL.M. med en skillnad. Utformad för både inhemska och internationella jurister som har ett starkt intresse för USA: s regering och politik, demokratins dynamik och rättsstats mening, LL.M. i lag och regering tar eleverna en bred och djup granskning av de viktigaste offentliga politiska frågorna i tiden. Vår organisatoriska utbildningsprincip är att de bäst förberedda advokaterna och analytikerna inom lagstiftningsrätten inte bara har ett bestämt grepp om specifika ämnen utan också en förmåga att hantera teorier, politiska krafter och institutionella realiteter som definierar offentlig rätt i USA.... [-]

Amerikas förenta stater Washington
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16