Columbia University, Columbia Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Columbia Law School

Columbia Law School är känd för den intellektuella strängheten i sin läroplan och det banbrytande stipendiet i sin fakultet. Teckningsstyrka från de stora tvärvetenskapliga resurserna i vårt utmärkta forskningsuniversitet - och det globala stadiet i New York City - våra studenter slutar sin juridiska utbildning redo att engagera världens mest utmanande problem över gränser, jurisdiktioner, ämnesområden, sektorer och industrier.

Känd fakultet

Våra professorer är de ledande forskarna och de bästa utövare inom sina områden, utformar allmän ordning och praktiken av lag runt om i världen.


Innovativ forskning

Columbia Law Schools forskningscenter och program speglar det brett utbud av sakkunskap som vår fakultet omfattar. Våra centra och program strävar efter rigorösa fakultet stipendium för att utforska grundläggande, framväxande och tvärvetenskapliga områden av lagen. De sammankallar policymakers, domare, företagsledare och akademiker från hela världen och ger studenterna möjligheter att arbeta direkt med fakulteten och erfarna forskare.


En global lagskola

Columbia Law School ligger i centrum för internationellt stipendium och professionell verksamhet. Våra fakulteter, centra och institut utvidgar deras inverkan utöver campus och in i det internationella samfundet. Våra studenter har tillgång till en rad globalt orienterade möjligheter baserade både i New York och runt om i världen. Våra kandidater är väl förberedda för gränsöverskridande karriärer som spänner över de offentliga, privata och ideella sektorerna.


En tradition av offentlig service

En av de första lagskolorna med ett pro bono krav, håller Columbia Law ett åtagande att främja offentlig service.

Social Justice Initiatives (SJI) ger karriärtjänster och programmering för studenter och akademiker intresserade av allmänintresse, internationella mänskliga rättigheter, offentlig service / regering och juridiskt frivilligt arbete. SJI implementerar och övervakar också Columbia Law Schools Pro Bono Program, som förbinder elever med advokatkontrollerade projekt i allmänhetens goda, liksom lagstadgans garanterade sommarfinansieringsprogram.


Experientiellt lärande

Experientiellt lärande är ett grundläggande sätt Columbia Law School tränar eleverna för att bli effektiva, etiska advokater.

Från och med klassen 2019 kräver amerikanska standardföreningsstandarder att varje JD-student tjänar minst sex erfarenhetspoäng för att kunna göra examen.

Lagskolans robusta kliniska och externa program ger eleverna möjlighet att ta itu med rättsliga problem i verkligheten.

Karriärtjänster

Columbia Law akademiker är eftertraktade av världens bästa arbetsgivare. Våra studenter har uppnått ledarroller hos framstående sociala rättvisa organisationer, advokatbyråer, icke-statliga organisationer, statliga enheter och akademiska institutioner.

Platser

Manhattan

Address
435 West 116th Street
10027 Manhattan, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium