George Washington University, Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Sedan hon registrerade sin första klass i 1865 har George Washington University Law School producerat några av de finaste sinnena inom det juridiska stipendiet.

Den traditionen fortsätter idag, som GW Law graduates använder den kunskap och färdigheter de får här för att påverka de kritiska juridiska samtalen i våra tider. Skolan är ackrediterad av American Bar Association och är en stadga medlem av Association of American Law Schools. Lagskolan är belägen på GW-campus i stadsdelen, känd som "Foggy Bottom".

Historia

I de tidiga åren av republiken, när nationens nya huvudstad inte var mer än en liten samling av offentliga byggnader åtskilda av betesmark, rekommenderade president George Washington kongressen att inrätta ett nationellt universitet på statsstolen.

Hans mål var att utbilda kommande generationer av tjänstemän och därmed skapa en nationell identitet baserad på "principer som är vänliga mot republikanska regeringen och med mänsklighetens verkliga och verkliga friheter." Han lämnade i sin testament 50 aktier i Potowmack Canal Company för begåvningen av ett universitet "till vilken ungdommens förmögenhet och talanger från alla delar därav kan skickas för att fullborda sin utbildning i alla grenar av artig litteratur- inom konst och vetenskap - genom att förvärva kunskap i principerna för politik

Även om det skulle vara årtionden innan George Washingtons namnehögskolan skulle upprättas av en kongresshandling, var George Washington University Law School etablerad 1865-den första lagskolan i District of Columbia. Idag fortsätter skolan med att stryka nationernas första presidents ambitioner.

DC

Den första lagskolan i huvudstaden

Studenter har oöverträffade möjligheter att lära av experter på fakulteten och utmärkta besökare och att bedriva praktikplatser, kontor och anställning, allt medan de njuter av stadens pulserande kultur, nattliv och restauranger.

Med en historia på mer än 145 år i hjärtat av Washington, DC, är livet på George Washington University Law School ofärligt kopplat till livet i det omgivande samhället. Vårt campus ligger bara fyra kvarter från Vita huset, och inom räckhåll för Världsbanken, justitieministeriet, statsdepartementet, federala och lokala domstolar, och otaliga ideella organisationer och icke-statliga organisationer. GW-juridikstudenter har oöverträffade möjligheter att lära av experter på fakulteten och utmärkta besökare och att bedriva praktikplatser, kontor och anställning, allt medan de njuter av stadens livliga kultur, nattliv och restauranger.

121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Från dekanen

Välkommen till GW Law!

George Washington University Law School, grundades 1865, är en av de största, mest kända och mångfaldiga medlemmarna i den juridiska akademin. Jag inbjuder dig att utforska vårt campus och vårt samhälle för att upptäcka en lagskola som är djupt förankrad i tradition, som är mycket lyhörd för förändringar i juridisk utbildning och juridisk yrke, och som helt åtagit sig att producera slagfulla advokater och transformativa idéer. Studenter kommer till GW Law eftersom de vill förändra världen, och de utexamineras som professionella som är beredda att skriva, förespråka, förnya, skapa och sträva efter de högsta idealen om lag och rättvisa.

När du besöker vår webbplats ser du de många sätt som vår institution i världsklass förbereder studenter för verkligheten på den globala juridiska marknaden. Beläget i hjärtat av vår lands huvudstad, kombinerar GW Law utmärkt juridisk instruktion med innovativ programmering och många möjligheter för praktik, externships, mentorskap och nätverk.

En fakultet i världsklass. Kärnan i GW Law-erfarenheten är en robust pedagogik som kombinerar stipendium, doktrin och praktik. Att hjälpa till att utveckla våra studenter till påverkande advokater är en framstående fakultet som inte bara publicerar allmänt citerade böcker och artiklar utan aktivt omformar det juridiska landskapet. Våra nationellt och internationellt erkända professorer deltar regelbundet i rättegångar vid USA: s högsta domstol, internationella domstolar och andra domstolar. De ger också expertkommentarer till nyhetsmedierna, vittnar om Capitol Hill, fungerar som konsulter för olika regeringar och bedriver många andra aktiviteter som berikar skolans akademiska liv.

Där lag skapas. GW Law är perfekt placerad geografiskt för att ge en unik Washingtonian juridisk utbildning. Vår plats - i centrum för nationell och internationell rätt, högsta regeringspersoner, högsta domstolens domare - möjliggör nyckelpersoner i Washington för att frekventa våra klassrum, delta på konferenser på vårt campus och prata vid mer än 100 specialevenemang årligen på vår lagskola.

Real-World Experience. Vår engagerade studentorganisation är mångfaldig, stödjande, kreativ, innovativ och hårt arbetande. På GW Law ger vi våra studenter en djup uppsättning möjligheter att studera, utforska, diskutera och ifrågasätta lag och juridiska principer i klassrummet och ute i den verkliga världen. Många studenter deltar i GW: s Jacob Burns Community Legal Clinics, som representerar kunder i verkliga fall under fakultetsövervakning. De deltar också i försvarstävlingar, studentredigerade lagtidsskrifter, pro bono-projekt och hundratals fältplaceringar vid myndigheter och ledande nationella och internationella institutioner i Washington-området.

Förändring av världen. Vi hoppas att du kommer att överväga att bli en del av vårt samhälle. Jag uppmuntrar dig att gräva djupare och lära dig vad som gör GW Law till den perfekta destinationen för att förvärva de färdigheter som gör att du kan förändra världen. Besök oss personligen för att besöka våra anläggningar och få en bättre känsla av vem vi är, vad vi gör och hur du kan ansöka om att bli medlem. Jag ser fram emot att välkomna dig till vår advokatskola.

Varmt,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Interim dekan, vice provost för fakultetsfrågor och professor i juridik

Platser

Washington

Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium