Läs den officiella beskrivningen

Vi förbereder, Challenge och inspirera våra studenter att göra en skillnad i världen

Till studenter, alumner, lärare och personal Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University, är lagen inte bara något som ska studeras - det är att leva. Den informerar våra karriärer, våra liv och vårt samspel med medborgare. Det är det sätt på vilket vi gör en inverkan på världen.

Domstolar, advokatbyråer och arbetsgivare inser betydelsen av en Juris Doctor (JD) från Hofstra Law, eller en examen från vår gemensamma JD / MBA och JD / MPH program, eftersom de vet att våra studenter är kända för sin juridiska kunskaper, beredskap och balans .

Vår läroplan utvecklas varje år för att möta förändringar i lagstiftning och praxis, som när vi blev nyligen en av de första lag skolor i landet att införa en obligatorisk första års studier i gränsöverskridande lag. Våra studenter har länge varit engagerad i kliniker, stipendier, extern och pro bono möjligheter som ger dem verklig advokat erfarenhet - öva tillsammans veteran jurister - innan de har examen. Efter inleder sin karriär val, advokater kommer fortfarande Hofstra lagen för att främja deras utveckling med program som Master of Laws (jur kand) i amerikanska Legal Studies eller Familjerätt.

Hofstra Law är hem till cirka 850 studenter, en alumner bas av mer än 11.000 medlemmar, 51 administratörer och en framstående heltidsanställda lärare av 46 heltidsanställda professorer, 6 gästprofessorer och nästan 60 adjungerade professorer, däribland många forskare betraktas som nationell och internationella experter inom sitt område.

Den Maurice A. Deane School of Law är en del av Hofstra University och är fullt ackrediterad av rådet sektionen Legal Education och antagning till Bar i American Bar Association.

Mission & Historia

Uppdraget för Maurice A. Deane School of Law är att förbereda, utmana och inspirera våra elever att göra en skillnad i världen medan vi avancera viktiga idéer genom den juridiska akademin, yrket och samhälle - att göra en inverkan på vår egen.

Sedan 1970 har vi tillhandahållit en omfattande, modern lag utbildning till våra studenter, att hjälpa dem att bli skicklig, informerade och etiska advokater. Vi har en historia av att göra meningsfulla bidrag till lokala och nationella samtal om att trycka på sociala frågor. Vi insisterar på att skapa en plats där studenter, lärare, domare, advokater, forskare och yrkesverksamma från olika discipliner kan komma samman för att vidga allas perspektiv och förhands rättvisa för alla.

Sedan starten har vi trott på värdet av en utbildning genomsyrad av rättsteori och praktisk erfarenhet. Vi var en av de första skolorna i landet att anta klinisk utbildning i vår läroplan, och vi har tjänat under många år som regionalt centrum för det nationella institutet för rättegång Advocacy (NITA).

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Juris Doktor

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Vi har utformat vår två års JD Program för utrikes-utbildade jurister för högkvalificerade internationella sökande som är intresserade av att få en amerikansk Juris dokto ... [+]

Vi har utformat vår två års JD Program för utrikes-utbildade jurister för högkvalificerade internationella sökande som är intresserade av att få en amerikansk Juris doktor och ha förmågan att ta New York State Bar examen.

Studenter i två-årigt program är upptagna med avancerade stående, ta emot upp till ett år av elektiv kredit för redan tjäna en utländsk juristexamen. Studenter har möjlighet att delta i:

5 student TIDSKRIFTER 10 kliniker och KLINISKA practicums SOMMAR extern DISKUTABEL DOM STIPENDIER studentorganisationer Ansökningsprocessen

Ansökan till två års JD Program för utrikes-utbildade jurister liknar gäller för vår traditionella JD Program som en internationell student, förutom att Law School Admissions Test (LAST) krävs inte.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Vi har utformat vår två års Accelerated JD Program för proffs och högt kvalificerade sökande som vill komma in i advokatyrket på kortare tid än den traditionella 3-år JD ... [+]

Vi har utformat vår två års Accelerated JD Program för proffs och högt kvalificerade sökande som vill komma in i advokatyrket på kortare tid än den traditionella 3-år JD modell.

Studenter i två-årigt program ta klasser året runt i fyra sessioner (sommar, höst, vinter, vår), samtidigt som möjligheten att delta i:

5 student TIDSKRIFTER 10 kliniker och KLINISKA practicums SOMMAR extern DISKUTABEL DOMSTOLSSTIPENDIER studentorganisationer STUDERA UTOMLANDS Ansökningsprocessen

Ansökan till två års Accelerated JD Program liknar gäller för vår traditionella JD Program.

Ingen ansökan kommer att anses vara fullständig för inlämning till antagning kommittén tills följande material har tagits emot och behandlats:... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University förbereder passionerade studenter att få genomslag i rättsväsendet och utanför. ... [+]

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University förbereder passionerade studenter att få genomslag i rättsväsendet och utanför.

Sedan 1970 har Hofstra Law gav en utbildning rik på både teori och färdigheter som behövs för att producera enastående advokater, företagsledare och samhällsledare.

Ligger på 240 tunnland campus Hofstra University i Hempstead, New York, är Hofstra Law 20 miles utanför New York i förorter Long Island. Få, om ens någon, kan lag skolor matcha kombinationen av vår gröna campus och enkel tillgång till New York City, navet i landets jurister.

Hofstra lagen är allmänt erkänd som en pionjär i att fullt ut integrera klinisk utbildning i en traditionell lag läroplanen. I slutet av 1970-talet hade skolan en av de största kliniska program i nationen. Under årens lopp har våra kliniker blivit väl känd i juridiska kretsar i huvudstadsregionen. När eleverna företräda enskilda inför verkliga rättsliga utmaningar, får de värdefulla praktisk erfarenhet: de förespråkar i domstol, ge råd klienter genomföra fakta utredningar, och medla.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

JD / MBA-programmet är ett gemensamt utbildningsprogram för Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University och Hofstra University Frank G. Zarb School of Business. ... [+]

Den JD / MBA-program är ett gemensamt utbildningsprogram för Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University och Hofstra University Frank G. Zarb School of Business. Programmet är normalt avslutas i fyra år, men eleverna kan avsluta programmet på kortare tid genom att ta sommarsession och / eller vinter intersession kurser och genom att söka kredit för vissa affärer kurser som tagits som en grund.

JD / MBA-program ger studenter med:

kunskap om den administrativa process som är nödvändig för advokater göra karriär i näringslivet och icke-vinstdrivande institutioner, specialiserade kunskaper inom områden hjälp lag, såsom redovisning, bank, finans, investeringar, marknadsföring, fastigheter och beskattning; och kunskap om de ekonomiska konsekvenserna av juridiska processer. Maurice A. Deane School of Law Krav ... [-]
Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i Business Law Honors Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för utövandet av transaktions advokater och / eller f ... [+]

Studerande i Business Law Honors Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för utövandet av transaktions advokater och / eller företags litigators, utöver undervisning i specialiserade, relaterade ämnesområden de själva väljer.

Professorer Miriam Albert, J. Scott Colesanti, och Ronald J. Colombo fungerar som fakultetskoncentrations rådgivare för denna koncentration. Koncentration fakultet rådgivare kan ändra koncentrationen kraven i undantagsfall genom att meddela dekanus.

Vägledning från en student koncentration fakultet rådgivare är en viktig del av ett framgångsrikt slutförande av koncentration. En koncentration fakultet rådgivare måste godkänna en student inskrivning i koncentrationen. Eleverna ska träffa sin rådgivare så snart de befinner sig intresserade av Koncentration, men under inga omständigheter senare än den tidsfrist som kursutbud för sin fjärde termin studier (eller femte termins studier för deltidsstuderande). En rådgivare kan tillåta en elev att skriva in sig i den koncentration vid en senare tidpunkt, men först efter att fastställa att studenten realistiskt kan uppfylla kraven i koncentrationen före examen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i ADR Koncentration får undervisning och utbildning Syftet är att fördjupa sin förståelse av den roll som advokat utanför den traditionella rättstvister instäl ... [+]

Studerande i ADR Koncentration får undervisning och utbildning Syftet är att fördjupa sin förståelse av den roll som advokat utanför den traditionella rättstvister inställning och utsätta dem för lawyering färdigheter väsentliga gällande rättspraxis.

Fakultetskoncentrations Advisors samt rådgivning

Professor Baruch Bush kommer att fungera som lärare koncentrationen rådgivare för denna koncentration. Koncentration fakultet rådgivare kan ändra koncentrationen kraven i undantagsfall genom att meddela dekanus.

Vägledning från en student koncentration fakultet rådgivare är en viktig del av ett framgångsrikt slutförande av koncentration. En koncentration fakultet rådgivare måste godkänna en studenter inskrivning i koncentrationen. Eleverna ska träffa sin rådgivare så snart de befinner sig intresserade av Koncentration, men under inga omständigheter senare än den tidsfrist som kursutbud för sin fjärde termin studier (eller femte termins studier för deltidsstuderande). En rådgivare kan tillåta en elev att skriva in sig i den koncentration vid en senare tidpunkt, men först efter att fastställa att studenten realistiskt kan uppfylla kraven i koncentrationen före examen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

I en värld som står inför ökad miljömässiga och ekonomiska utmaningar, energi- och miljölagstiftningen har tagit på en ny betydelse. Studerande i Energi- och miljölagstif ... [+]

I en värld som står inför ökad miljömässiga och ekonomiska utmaningar, energi- och miljölagstiftningen har tagit på en ny betydelse. Studerande i Energi och miljörätt koncentration (koncentrationen) får undervisning och utbildning inom ämnesområden grundläggande för utövandet av energi- och miljölagstiftning och i specialiserade kurser relaterade till deras individuella karriärmål. Koncentrationen ger ett robust ramverk för att vägleda studenter som söker att förvärva materiella juridiska kunskaper, färdigheter, arbete upplevelser och professionella kontakter viktig för att inleda en karriär inom energi- och / eller miljöområdet (s).

Fakultetskoncentrations Advisors samt rådgivning ... [-]
Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i Family Law Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för familjerätten praxis, utöver undervisning i specialiserade ... [+]

Studerande i Familjerätt Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för familjerätten praxis, utöver undervisning i specialiserade, relaterade ämnesområden de själva väljer. Koncentrationen kommer att dra nytta av lagen skolans robusta familjerätten läroplan, ge eleverna intresserade av familjerätten med en chans att få intensiv vägledning om deras studier, och formellt erkänna studenter som väljer att driva specialiserade kunskaper och färdigheter inom familjen lag.

Fakultetskoncentrations Advisors samt rådgivning

Professorerna Barbara S. Barron, Barbara Stark, J. Herbie DiFonzo, och Theo Liebmann kommer att fungera som fakultetens Koncentrations rådgivare för denna koncentration. Studenterna måste uppfylla med sin koncentration fakultet rådgivare före applicering koncentrationen för att diskutera deras lämplighet för koncentrationen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i Corporate Compliance Koncentration får undervisning och utbildning för att förbereda dem för metoder som fokuserar på eller involverar konsultationer. Även o ... [+]

Studerande i Corporate Compliance Koncentration får undervisning och utbildning för att förbereda dem för metoder som fokuserar på eller involverar konsultationer. Även om koncentrationen fokuserar på finansbranschen efterlevnad omfattar det andra områden i överensstämmelse som vanligen påträffas av bolagsjurister / advokater företagskunder.

Fakultetskoncentrations Advisors samt rådgivning

Professorer Juliana Campagna, J. Scott Colesanti, och Ronald J. Colombo fungerar som fakultetskoncentrations rådgivare för denna koncentration.

Vägledning från en student koncentration fakultet rådgivare är en viktig del av ett framgångsrikt slutförande av koncentration. En koncentration fakultet rådgivare måste godkänna en student inskrivning i koncentrationen. Eleverna ska träffa sin rådgivare så snart de befinner sig intresserade av Koncentration, men under inga omständigheter senare än den tidsfrist som kursutbud för sin fjärde termin studier (eller femte termins studier för deltidsstuderande). En rådgivare kan tillåta en elev att skriva in sig i den koncentration vid en senare tidpunkt, men först efter att fastställa att studenten realistiskt kan uppfylla kraven i koncentrationen före examen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Health Law är nu en komplicerad, heterogen domän principen. Öva hälsolagstiftning kan kräva specialkunskaper inom bolagsrätt, bioetik, familjerätt, Internet och teknik la ... [+]

Hälsorätt är nu en komplicerad, heterogen domän principen. Öva hälsolagstiftning kan kräva specialkunskaper inom bolagsrätt, bioetik, familjerätt, Internet och teknik lag, och skadeståndsrätt, liksom i andra rättsområden.

Den Health Law koncentration programmet sålunda inser att för att förbereda studenterna för karriärer inom hälsa lag, måste de ha stor flexibilitet att utforma utbildningar som ger dem möjlighet att dra nytta av Law School breda läroplan, samtidigt som den erbjuder möjlighet till ökad specialisering.

Följaktligen kan eleverna välja mellan en allmän koncentration i hälsolagstiftning och mer specialiserade utbildningsprogram i hälsolagstiftning och bioetik och hälsa lag: institutionella strukturer och finansiering.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i Intellectual Property Law Honors Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för utövandet av immateriella advokater, ... [+]

Studerande i Immaterialrätt Honors Koncentration får undervisning och utbildning inom dessa ämnesområden grundläggande för utövandet av immateriella advokater, förutom undervisning i specialiserade, relaterade ämnesområden de själva väljer.

Fakultetskoncentrations Advisors samt rådgivning

Professorer Akilah N. Folami, Leon Friedman, och Irina D. Manta fungera som lärare koncentrations rådgivare för denna koncentration. Koncentration fakultet rådgivare kan ändra koncentrationen kraven i undantagsfall genom att meddela dekanus.

Vägledning från en student koncentration fakultet rådgivare är en viktig del av ett framgångsrikt slutförande av koncentration. En koncentration fakultet rådgivare måste godkänna en student inskrivning i koncentrationen. Eleverna ska träffa sin rådgivare så snart de befinner sig intresserade av Koncentration, men under inga omständigheter senare än den tidsfrist som kursutbud för sin fjärde termin studier (eller femte termins studier för deltidsstuderande). En rådgivare kan tillåta en elev att skriva in sig i den koncentration vid en senare tidpunkt, men först efter att fastställa att studenten realistiskt kan uppfylla kraven i koncentrationen före examen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

I en alltmer globaliserad värld, är allt viktigare för juridisk utbildning och praktik studiet av internationell lag ämnen. Fakulteten har redan erkänt denna verklighet g ... [+]

I en alltmer globaliserad värld, är allt viktigare för juridisk utbildning och praktik studiet av internationell lag ämnen. Fakulteten har redan erkänt denna verklighet genom att kräva gränsöverskridande lag under det första året. Studerande i International Law Honors Koncentration (koncentrationen) kommer att få extra undervisning och utbildning inom ämnesområden som är grundläggande för utvecklingen av en gränsöverskridande rättslig praxis och i specialiserade kurser relaterade till deras individuella karriärmål.

Koncentrationen ger ett robust ramverk för att vägleda studenter som söker att förvärva materiella juridiska kunskaper, färdigheter, arbete upplevelser och professionella kontakter viktig för att inleda rättslig praxis informeras av folkrättsliga ämnen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerande i strafflagen och ordningen Koncentration får undervisning och utbildning i dessa ämnen och färdigheter som är grundläggande för den verkliga världen praxis st ... [+]

Studerande i Straffrätten och ordningen Koncentration får undervisning och utbildning i dessa ämnen och färdigheter som är grundläggande för den verkliga världen praxis straffrätt.

Fakultetskoncentrations Advisors samt rådgivning

Professorerna Barbara S. Barron, Alafair S. Burke, Robin Charlow, Lawrence W. Kessler och Fred Klein kommer att fungera som lärare koncentrations rådgivare för denna koncentration. Koncentration fakultet rådgivare kan ändra koncentrationen kraven i undantagsfall genom att meddela dekanus.

Vägledning från en student koncentration fakultet rådgivare är en viktig del av ett framgångsrikt slutförande av koncentration. En koncentration fakultet rådgivare måste godkänna en student inskrivning i koncentrationen. Eleverna ska träffa sin rådgivare så snart de befinner sig intresserade av Koncentration, men under inga omständigheter senare än den tidsfrist som kursutbud för sin fjärde termin studier (eller femte termins studier för deltidsstuderande). En rådgivare kan tillåta en elev att skriva in sig i den koncentration vid en senare tidpunkt, men först efter att fastställa att studenten realistiskt kan uppfylla kraven i koncentrationen före examen.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

LLM

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University etablerade Jur.kand Program i familjerätt som svar på samtida familjerätten praxis ökade efterfrågan på speciali ... [+]

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University etablerat LL.M. Program i Familjerätt som svar på samtida familjerätten praxis ökade efterfrågan på specialisering och behovet av ett tvärvetenskapligt fokus för att lösa familjefrågor. Det enda programmet i sitt slag i östra USA, och en av endast tre program i landet, Hofstra Law Jur.kand Program i familjerätt främjar Hofstra Law åtagande att utveckla kompetenta och medkännande familjen advokater som har en insatt i de frågor som central till området - skilsmässa, familjevåld, vårdnad, övergrepp, vanvård och support - liksom kunskap inom närliggande områden såsom skatt, kontrakt, fastigheter och partnerskap lag, barnpsykologi och behandlingsalternativ.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Den amerikanska Legal Studies program bör tilltala utländska jurister som uppmuntras att få juridisk utbildning i amerikansk lag och praxis för att kunna konkurrera mer e ... [+]

Den American Legal Studies program bör tilltala utländska jurister som uppmuntras att få juridisk utbildning i amerikansk lag och praxis för att kunna konkurrera mer effektivt med amerikanska advokatbyråer som är verksamma i utlandet.

Programmet hjälper till att kvalificera en kandidat för behörighet att sitta för New York State Bar Examination och att bli antagen till öva lag i New York. Utländska jurister som söker amerikansk lag utbildning för att göra sig mer attraktiv för amerikanska advokatbyråer och företag kommer också att dra nytta av detta utbildningsprogram. Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University har ett paket med kurser i amerikansk Litigation och opinionsbildning som är av särskilt intresse för jurister utländska som vill omfattande exponering för amerikanska metoder för tvister teori och teknik i en mängd föredrag, simulering och praxis inställningar. Hofstra lagen är den nordöstra regionen bas för National Institute of Trial Advocacy och Hofstra fakulteten har omfattande expertis inom amerikanska processen och påverkansarbete.... [-]

Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Lagstiftning och politik direkt påverka multitrillion dollar sjukvården och folk som den betjänar. ... [+]

Definiera den framtida hälso- Law and Policy

Lagstiftning och politik direkt påverka multitrillion dollar sjukvården och folk som den betjänar. Lär dig att leverera expert juridisk rådgivare till kunder som drabbas av komplicerade frågor - från Affordable Care Act och Medicare försäkrings strider och bioteknik. Om du planerar att specialisera din rättspraxis, ger ingen annan rättsområde större möjligheter. Examen från vår online Jur.kand program i cirka 18 månader. Kommando. Kommunicera. Förnya. Definiera framtiden för hälso-lag och politik.

[-]
Amerikas förenta stater Hempstead
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska