Loyola University New Orleans College of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mer än 100 år av akademiker, rättvisa och service.

1914, den Loyola College of Law öppnade sina dörrar och har öppna sinnen framtida yrkes lag sedan dess. Här, i hallar och klassrum av akademins Uptown New Orleans campus, vi främja Jesuit tradition av akademisk stringens, strävan efter rättvisa, och service till andra genom våra ABA-ackrediterat civila och common law program. Federal domare, statliga och lokala politiker, advokatbyrå partner, företags advokater och chefer, de började sina lysande lag karriär med en Loyola utbildning. När vi börjar vår andra århundradet, ser vi fram emot att utbilda nästa generation av jurister åtagit sig att använda lagen för att göra en skillnad i världen.

College of Law vid Loyola University New Orleans från Loyola University på Vimeo.

Akademiker

Börja här. Gå vart som helst.

Vi vet att eleverna har sina egna unika vägar. Det är därför Loyola College of Law erbjuder en mängd olika alternativ för att passa varje elevs mål.

Vi är ett av de få skolor i landet som erbjuder kursplaner i både civila och common law, vilket ger dig alternativ för att öva lag i Louisiana, över hela landet, eller runt om i världen. Tre gemensamma utbildningsprogram och nio certifikat inom specialiserade områden kommer att ge dig de kunskaper och meriter som du behöver öva typ av lag som intresserar dig mest. Och eftersom vi vet att för en del elever går till juridisk fakultet på heltid är inte ett alternativ på grund av livets krav, erbjuder vi deltids dag och natt program så att du kan få din examen på dina villkor.

Grad program

 • Juris doktorsexamen
 • LL.M. i USA lagen
 • Individualiserad Study LL.M. för USJD Utexaminerade

Kombinerade grad program

 • Juris Doctor (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Public Administration (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Samhällsplanering

Certifikat Program

 • Certifikat i civilrätt och common law
 • Certifikat i miljörätt
 • Certifikat i internationella Legal Studies
 • Certifikat i lag, teknik och entreprenörskap
 • Certifikat i social rättvisa
 • Certifikat i Skatterätt
 • Certifikat i invandring och medborgarskap Law and Practice
 • Certifikat i hälsolagstiftning

Law Clinic

Stuart H Smith Law Clinic och Centrum för social rättvisa

Varför New Orleans?

New Orleans är en pulserande stad på egen hand, och dess rättsgemenskap är lika aktiv. Ett antal regionala och nationella företag har kontor i New Orleans, liksom många stora, medelstora och boutique advokatbyråer med säte i Louisiana.

College of Law erbjuder många olika fokusområden för att tjäna en skiftande population av företag, entreprenörer, miljöintressen, underhållare, lokala och federala myndigheter, militära behov, internationella intressen, familjer och samhället i stort.

New Orleans är också ett viktigt centrum för de federala och statliga rättssystem. På statlig nivå, är det hem till Louisiana högsta domstolen, Louisiana fjärde appellationsdomstolen, och många tingsrätter med civil och straffrättslig jurisdiktion. På federal nivå, är det hem i USA femte Circuit Court of Appeals och Förenta staternas distriktsdomstol för Eastern District of Louisiana, liksom olika federala förvaltningsdomstolar.

New Orleans, med sina traditioner och spännande landskap, fungerar som en perfekt bakgrund för att lära sig och arbetar mot rättvisa.

museer

New Orleans är hem för ett antal av top-notch museer, bland annat The National World War II Museum, New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, Contemporary Arts Center New Orleans, Cabildo.

festivaler

Några av landets mest unika och populära festivaler är baserade i New Orleans, inklusive Mardi Gras, New Orleans Jazz & Heritage Festival, Voodoo Music + Arts Experience French Quarter Festival, och dussintals fler.

musik

Även New Orleans har länge ansetts vara den amerikanska epicentrum Jazz och Blues musik, staden har mer än 80 levande musik som spelar värd för folk, Cajun, funk, rock, och R & B musik.

Mat

New Orleans är nationens ultimata kulinariska smältdegel! Väl över 1000 restauranger spänner Greater New Orleans. Vare sig du letar efter Creole och Cajun specialiteter, traditionell södra hem-matlagning, banbrytande gastronomiska läckerheter, europeisk stil biljettpris, eller färska skaldjur i söder, kommer du säkert hitta den i Big Easy.

sport

Crescent City är hem till New Orleans Saints NFL fotbollslag, New Orleans Pelicans NBA basketlag, New Orleans Zephyrs AAA basketlag, och New Orleans Jesters National Premier League Soccer lag. För en fullständig lista över New Orleans idrottsgrupper och evenemang, besök www.sportsnola.com.

Besök

Vi inbjuder dig att upptäcka Loyola University New Orleans College of Law personligen. Vänligen kontakta Tori Luwisch att schemalägga en enskild besök eller gruppinformationsmöte att uppleva sevärdheter och ljud av Loyola och New Orleans.

Platser

New Orleans

Address
526 Pine Street,
70118 New Orleans, Louisiana, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium