Loyola Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Loyola Law School .

Loyola är ett samhälle där vi gör en skillnad varje dag och vi bjuder in dig till oss. Vi är kända för att skapa advokater - faktiskt många av de främsta advokaterna i landet - som har utbildning och färdigheter för att lyckas. Som ett resultat har vi det högsta antalet Super Advokater i Southern California Top 100. Vi är stolta över att ge våra studenter de verktyg de behöver för att vara deras bästa, att vara advokater med förmåga att påverka positiva förändringar. Loyolas LLM är en boutique LLM där du kommer att få personlig uppmärksamhet, som en-till-ett-handledning med direktören för att säkerställa din framgång.

Loyola

Din LLM på alt = "Loyola

alt = "Loyola Law School, Los Angeles, med en campus designad av den världsberömda arkitekten Frank Gehry, är idealiskt placerad i Los Angeles, Kalifornien, en juridisk, teknisk, media, mode och finansiell kapital. Vi är närmaste ABA- ackrediterad lagskola till Los Angeles primära domstols och advokatbyrå, men ändå bara 30 minuter från vackra stränder, som Malibu, Venice Beach och Santa Monica. Vid alt = "Loyola bryr vi oss om våra studenter och vi vill att de ska uppnå deras akademiska och professionella mål. alt = "Loyola erbjuder unika inlärnings- och nätverksmöjligheter för våra internationella studenter:

  • Med högt anpassningsbar läroplan kan du välja kurser som uppfyller dina intressen och mål, inklusive första års JD-kurser som många andra skolor inte erbjuder till internationella studenter.
  • Externship möjligheter hjälper våra studenter att få praktisk erfarenhet av advokatbyråer, företag och organisationer av allmänt intresse.
  • Rättvisa och erfarenhetsprogram för lärande gör det möjligt för eleverna att utöva advokatfärdigheter genom att hjälpa kunderna i ett brett spektrum av fall.
  • Nätverk med mer än 17 000 alumni och vårt Career Development Center hjälper eleverna att uppnå värdefull arbetslivserfarenhet efter programmet och under den praktiska träningsperioden.
  • Los Angeles är huvudstaden för underhållning och teknik! Vårt campus ligger i centrala Los Angeles, nära de bästa advokatbyråerna och domstolarna och bara 30 minuter från Silicon Beach.

Loyola

Platser

Los Angeles

Loyola Law School

Address
Founders Hall 154
919 Albany Street

CA 90015 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 213-736-1074

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium