Massachusetts School of Law

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Massachusetts School of Law: s affärsidé är att erbjuda ett akademiskt strikt prisvärd juridisk utbildning betonar etik, opinionsbildning, ledarskap och yrkeskunskaper. MSLAW ger en tillgänglig och överkomlig juridisk utbildning till morgondagens ledare inom juridik, företagsekonomi och teknik som vill bidra till samhället som förespråkare, advokater och ledare. Advokater har betydande inflytande i vårt samhälle och MSLAW förbereder sina studenter att använda denna makt för att hjälpa sina kunder och få den samhälleliga framsteg som en juristexamen traditionellt har gett.

För att utföra sitt uppdrag, Massachusetts School of Law sammanför olika grupper av forskare, domare, expertläkare och andra yrkesgrupper för att ge individer med olika bakgrund en rigorös, professionellt fördelaktig, prisvärd juridisk utbildning så att de kan förbättra sina liv och bättre betjäna sina gemenskaper.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Law Juris Doktor »

Program

Skolan erbjuder också:

Juris Doktor

Juris doktor / jd program

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Andover + 1 fler

En Juris Doctor examen är inte bara en yrkesexamen i juridik. Skaffa en JD examen är grunden som kommer att öppna en värld av möjligheter i världen av juridik, företagsekonomi, och otaliga andra yrken. [+]

Juris doktor

Massachusetts School of Law ger en hög kvalitet, praktisk och prisvärd juridisk utbildning. Rolling antagning erbjuds och LSAT krävs inte. Massachusetts School of Law erbjuder lägst undervisning jämfört med någon lag skola i New England.

Programbeskrivning:

En Juris Doctor examen är inte bara en yrkesexamen i juridik. Skaffa en JD examen är grunden som kommer att öppna en värld av möjligheter i världen av juridik, företagsekonomi, och otaliga andra yrken. I Massachusetts School of Law, har du möjlighet att fokusera din Juris doktor i olika aspekter av lagen, till exempel jobb, medborgerliga rättigheter, kriminella, internationell, personskada, och mer.

... [-]