Läs den officiella beskrivningen

Founded in 1873, Mercer University School of Law har en lång tradition av att producera praktik redo advokater som är beredda att träna och åtagit sig att tjäna. Skolan har fått ett rykte som en utmärkt leverantör av juridisk utbildning med en intensiv fokus på studenternas och lärare interaktion.

Mercer Law School har en stolt arv av innovation, kvalitet och service, och det bygger på detta arv för att möta dagens utmaningar som jurister står inför.

Våra lärare och personal är ledande när det gäller att utveckla läroplan, pedagogik och forskning som rör yrket framåt samtidigt trogen vår historiska identitet som en plats som värdesätter personlig interaktion, kompetensutveckling och etik och professionalism.

whylaw_1

Varför Mercer Law

Din resa blir en Mercer advokat börjar här - att lära känna den underbara människor, program och platser som gör Mercer lag utmärkande bland sina jämnåriga. Det som skiljer oss från andra lag skolor? Avsiktlig val vi har gjort i vår läroplan, ned till jorden lärare som undervisar, och nära sammansvetsad kultur som gör lärandet roligt och framgång uppnås.

Kanske dessa saker borde vara standard bland lag skolor. De är inte, men vi är nationellt erkänd för dem. Denna spännande kombination av framstående utbildning, superb undervisning och oöverträffad stöd fortsätter att driva Mercer Law School och dess studenter framåt.

Vi uppskattar verkligen ert intresse för Mercer Law School och hoppas att din resa med oss ​​på vår webbplats tvingar dig att kom och besök oss och lära sig mer.

unik gemenskapen

På Mercer Law School, studenter njuta av en liten, stödjande gemenskap. Lärare och personal har åtagit sig att den individuella framgången för varje student. Professorer dörrar är öppna för studenter och studenter dra nytta av en ovanlig grad av individuell uppmärksamhet. Många medlemmar i Macon och Atlanta bar fungera som komplement fakultet; studenter dra nytta av ett stort antal extern möjligheter; och statliga och federala clerkships finns här.

Vi är en del av en dynamisk privat universitet som har andra högskoleprogram som medicin, affärer och apotek; enastående musik och konst utbud; och en stark atletisk program. Mercer University är en medlem av den sydliga konferensen och det enda privata universitetet i Georgia för att sätta in en NCAA Division 1 program. Med mer än 8.300 studerande i 12 skolor och högskolor på campus i Macon, Atlanta, och Savannah, och vid fyra regionala akademiska centra runt om i staten, är Mercer konsekvent rankas bland landets ledande institutioner av sådana publikationer som US News & World Report och Princeton Review.

Lagen skolans närhet till Atlanta ger alla möjligheter i en internationell stad inom ett kort avstånd. Atlanta är värd många advokatbyråer, flera Fortune 500 huvudkontor, olika statliga verksamheter, och en mängd av sport och kultur arenor.

På Mercer Law School vi har det bästa av två världar: en liten skola i en stödjande gemenskap, med kopplingar till en av landets mest inflytelserika städer. Mercer Law School erbjuder sina studenter möjlighet att lära sig mer, och leva mer, i en miljö som värderar hårt arbete, kollegialitet, och offentlig service.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

Mercer University School of Law

The Masters i jämförande rättsvetenskap (MCJ) examen i International Business och handelsrätt vid Mercer University School of Law är ett utmärkande program för att ge utl ... [+]

Masters i Jämförande rättsvetenskap

The Masters i jämförande rättsvetenskap (MCJ) examen i International Business och handelsrätt vid Mercer University School of Law är ett utmärkande program för att ge utländska advokater både akademisk och praktisk utbildning.

Programmet innehåller:

Ett års studier på Mercers Atlanta och Macon campus (juni - maj) Certificate in English Language Training Akademisk och praktisk utbildning med tonvikt på internationella affärer och handelsrätt Möjlighet att delta i en Extern i Atlanta med en affärsverksamhet, advokatbyrå eller myndighet

Curriculum

Sommar Början av juni till slutet av juli (6 timmar) Introduktion till amerikanska rättssystemet och kultur Introduktion till Legal English... [-]

Amerikas förenta stater Macon
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Mercer Law: In Good Company