Paralegal

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Paralegal .edu Advantage

Centrum för avancerade juridiska studier har specialiserat sig uteslutande på utbildning av paralegaler sedan 1987. På grund av våra kandidaters förmåga och vårt fakultets och personalers rykte, erkänner den juridiska gemenskapen centret som ledare inom Paralegal . Nedan listas mer fördelar du kan förvänta dig när du väljer Centrum för avancerade juridiska studier.

Referenser

Med snabbare än genomsnittlig sysselsättningstillväxt för paralegaler förväntas arbetskonkurrensen bland paralegaler vara stark under överskådlig framtid. Denna ökade efterfrågan ökar behovet av rätt utbildning och utbildning för att lyckas i detta yrke. CALS erbjuder 24 semester timme Paralegal Certifikat och omfattande Associate of Applied Science Degree Program för att möjliggöra de som är intresserade av lag för att komma in i yrket som en Paralegal .

Graduate i 8 månader

Paralegal Certifikatprogrammet är utformat för att ge studenterna en överkomlig och tillgänglig väg att bli en Paralegal . Detta program är strömlinjeformat för att ge utbildning i de mest anställbara och krävande områdena av lagen. Studenter kan ta sina lektioner 100% online eller delta i Houston, Texas campus för en traditionell klassrumsupplevelse.

Nationell ackreditering

Ackreditering är en process av extern kvalitetsbedömning som används av högre utbildning för att granska högskolor, universitet och utbildningsprogram för kvalitetssäkring och kvalitetsförbättring. Centret har kontinuerligt ackrediterats sedan 1987.

100% online alternativ

Vår Online Interactive Instruction ™ tar ett nytt tillvägagångssätt för online- Paralegal . Delta i klasser var du än är med din dator, bärbar dator, iPad, iPhone och bredbandsanslutning till Internet. Studenter kan se och höra sina instruktörer och klasskamrater i realtid, vilket möjliggör en grundlig diskussion och interaktion i klassrummet. Vi tar med klassrummet till dig.

Finansiellt stöd

Att fatta beslut att gå på college kan ge några ekonomiska frågor. Vad händer om det kostar mer än du tror du har råd? Vilken typ av ekonomiskt stöd kan du få? Studenter som deltar i CALS kan ansöka om avdelning IV-medel för att hjälpa till att betala för sin utbildning.

Specialiserad Paralegal College

Om du letar efter en Paralegal karriär kan det vara en skrämmande uppgift att försöka välja var du ska få din Paralegal utbildning. Det finns många Paralegal program där ute; hur väljer du den som är bäst för dig? Genom att välja en högskola som specialiserar sig uteslutande i Paralegal utbildning och utbildning kan du fortsätta med förtroendet för att din utbildning och framgång är skolans högsta prioritet.

Karriärtjänster

Varje Paralegal student som förbereder sig för att examinera och ha en bra ställning har jobbmöjligheter på traditionella och icke-traditionella marknader. Vårt Career Services-team arbetar direkt med arbetsgivare för att hjälpa till att fylla deras Paralegal och andra lagrelaterade ståndpunkter. Att hjälpa akademiker börjar sin Paralegal karriär är vår högsta prioritet.

Vårt uppdrag

CALS uppdrag är att ge eleverna den kompetens och den praktiska och etiska kunskap som behövs för att utmärka sig som paralegaler och tillgodose de juridiska, statliga och företagsamhällets behov.


Våra mål

Efter avslutad studieprogram kommer CALS: s kandidater att kunna:

  • Gå in i advokatyrket som en Paralegal .
  • Hjälp effektivt advokater vid leverans av juridiska tjänster.
  • Visa praktisk kunskap i dokumentförberedelse och juridisk forskning.
  • Visa förstärkta färdigheter och kunskaper om tillämpliga program.
  • Demonstrera etiska standarder och principer.

Platser

Houston

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium