Pepperdine University School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tack vare nationellt erkända fakulteter och program och ett verkligt inspirerande läge är studien av lag på Pepperdine University en unik upplevelse. Lär dig varför Pepperdine förbereder dig för en lagarkarriär så som ingen annan skola kan genom att utforska våra unika egenskaper.

Experientiellt lärande

Vi tränar dig inte bara för att "tänka som en advokat" utan att träna som en. Som 8: e i landet (den 2: e högsta rankningen i Kalifornien) av National Jurist för erfarenhetslärande, svarar Pepperdine inte helt på den allmänna opinionen att lagstadgade skolor behöver lära sig grundläggande färdigheter. Vi hjälper aktivt att leda avgiften för att fördjupa juridisk utbildning.

Personlig uppmärksamhet

Praxisövningen kräver idag kommunikationsförmåga, etiska normer och uthållighet som förstaårsstudenter ofta inte har utvecklat.

Vår nya Parris Institute for Professional Formation börjar med att utvärdera och utrusta studenter för att vara professionella på deras allra första dag på campus.

Mentor- och kvalitetsundervisning

Våra professorer har en dubbel forskning / undervisning fokus. Princeton Review rankade nyligen vår fakultet den 6: e bäst i landet med högsta möjliga poäng för tillgänglighet.

Nationellt erkända experter

Tack vare vårt låga studentfakultetsförhållande får våra studenter praktisk rådgivning från utgivna forskare och experter på området.

Program utformade för praktik

Vi erbjuder en bredd av examensprogram och specialiserade områden av intresse för att möta personliga och professionella mål. Våra gemensamma examensalternativ erbjuds i samband med Pepperdine Universitys högsta skolor för företag, gudomlighet och allmän ordning.

 • 1 magisterexamen
 • 3 Juris Doctor alternativ
 • 7 LLM-grader alternativ
 • 5 institut
 • 5 certifikatprogram
 • 5 Joint Degree erbjudanden
 • 10 kliniker inomhus

Straus institut för tvistlösning

Som medling, skiljeförfarande och förhandlingar fortsätter att explodera i popularitet i tvister och internationella angelägenheter, firade Pepperdines Straus Institute for Dispute Resolution ett aldrig tidigare skådat trettonde år som det topprättade tvistlösningsprogrammet i landet genom att lansera en ny LLM-koncentration i internationell skiljeförfarande.

En inspirerad plats att studera

Njut av spänningen i en snabbstad tillsammans med den fridfulla miljön i Malibu. Beläget bara 35 miles nordväst om Los Angeles - ett blomstrande nav för juridisk praxis och internationell kultur - erbjuder vår 830-acre campus fantastisk utsikt och en 40 000 kvadratfot bibliotek anläggning.

En plats av tro

Pepperdine firar sitt kristna arv och det faktum att en sådan grund kan öppna dialog snarare än sluta. Vår fakultet innefattar att träna medlemmar från flera trosor.

Glazer-institutet för judiska studier expanderar diskutera judendomen med konferenser och utomeuropeiska program.

Vårt fokus på veteraner

Pepperdine inte bara hedrar de som har tjänat, men rekryterar aktivt dessa personer för sin känsla av medborgerligt ansvar, engagemang och professionalism. Pepperdines Yellow Ribbon Program ger veteraner gratis utbildning.

Det finns 32 veteraner inskrivna för läsåret 2018-2019, med 6 veteraner som precis börjat sitt 1L år.

En gemenskap som höjer upplevelsen

På Pepperdine School of Law samlar vi en varierande inlärningsklass som speglar vår vision för en utmanande och framgångsrik studie. Pepperdine Law är en plats där dina kamrater både utmanar och stöder dig.

 • Totalt JD Inskrivning: 482
 • Kvinnor: 52%
 • Mångfald: 33%

LLM, MDR och certifikatprogram

Pepperdine's LLM och Master's in Dispute Resolution (MDR) program lockar studenter från hela världen. Studenter varierar från nyutexaminerade till erfarna advokater och domare som har deltagit eller kommuterat för programmet från Kina, Korea, Ryssland, Grekland, Moldavien, Spanien, Pakistan, Jordanien, Storbritannien, Tyskland, Sverige och mer.

Pepperdine har lockat forskare från prestigefyllda organisationer som Fulbright, Muskie, Amerikanska staternas organisation och Rotary Foundation.

En investering i värde

Pepperdine Law fortsätter att öka i allmänhetens uppfattning - tre av våra studenter har bekräftats som federala domare under de senaste två åren och vi är en av endast 13 lagstadgade skolor som upplevde en ökning av ansökningar förra året. i själva verket ökade endast fyra andra lagskolor till en högre kurs.

Vår Campus

Ligger i kustnära samhället Malibu, Kalifornien, har Pepperdine University 830-acre campus rankats som den vackraste campus i nationen av The Princeton Review.

Pepperdine Law ligger på universitetets universitets campus och har ett 40 000 kvadratmeter lagbibliotek med havsutsikt, samt konferensrum, klassrum, en matsal, gott om tekniktjänster och boende på campus.

Närhet till Los Angeles är en extra fördel. Med ett av de mest robusta juridiska samhällena i världen erbjuder staden tillgång till praktiska möjligheter till lärande och praktik inom olika områden - fastigheter, internationell rätt, underhållning och sport, för att nämna några. Både Malibu och Los Angeles erbjuder kultur, matsal och fritidsaktiviteter som stöder en hälsosam livsstil nära en av de vackraste kusterna i världen.

Upplev Pepperdine Law

Vi välkomnar och uppmuntrar potentiella studenter att besöka vår campus för att se vad Pepperdine Law har att erbjuda. Våra dagliga besök inkluderar:

 • Lär dig om Pepperdine Laws många program och starka samhällen genom att ta en turné ledd av en nuvarande student
 • Uppleva vår intima läromiljö genom att sitta i en första klasssklass undervisad av en av våra framstående lärare
 • Möte en-mot-en med en Admission Counselor för att få din ansökan och antagning frågor besvaras
 • Upptäcka hur en examen från Pepperdine Law kan hjälpa dig i dina framtida insatser

Platser

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium