Läs den officiella beskrivningen

Eftersom 1895, Den University of Pittsburgh School of Law Har förberett eleverna att bli utmärkta advokater och ledare inom juridik och samhälle. Känd och respekterad globalt för vårt stipendium erbjuder vi kvalitets akademiker, en världsklass fakultet, oändliga möjligheter till praktisk lärande och exceptionell karriärberedning och placering. Vår läroplan är stark på grundvalarna och omfattar innovation, med fokus på problem som sträcker sig från kommersialisering av ny teknik till konfliktlösning mot cybersäkerhet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

University of Pittsburgh - School of Law (PittLaw)

Master of Laws (LLM) grad ger utländska lag kandidater med kritisk utbildning i common law juridiska traditionen och det amerikanska rättssystemet under ett akademiskt år ... [+]

Master of Laws (LLM) grad ger utländska lag kandidater med kritisk utbildning i common law juridiska traditionen och det amerikanska rättssystemet under ett akademiskt år vid University of Pittsburgh, som ligger i Pittsburghs levande Oakland grannskap.

Pitt Laws LLM-program ger advokater som har fullgjort sin juridiska examen utanför Förenta staterna med möjlighet att studera den gemensamma rättsliga traditionen och det amerikanska rättssystemet i USA.

Struktur

Studenter måste slutföra minst 24 högskolepoäng för att göra examen. Programmet är avslutat på ett akademiskt år från augusti till maj. Deltidstillträde behandlas från fall till fall. CILE Academic Director, Executive Director och Program Administrator tar en aktiv roll i personligen rådgivning varje LLM student på sina kursval, vilket hjälper dig att planera en studie som är unik anpassad till dina personliga behov.... [-]

Amerikas förenta stater Pittsburgh
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska