Suffolk University Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I mer än 100 år har Suffolk Law producerat några av landets mest framstående jurister. Med betoning på verklig praktik och erfarenhetsinlärning är Suffolk Law en oöverträffad plats att börja, bygga och starta en framgångsrik karriär och liv i lagen.


120465_suffolk1.jpgSom en av de största lagskolorna i USA har Suffolk Law en expansiv läroplan som kombinerar en stark akademisk grund med expertis inom en rad specialområden. Din utbildning inkluderar praktiska inlärningsprogram, nationellt kända fakulteter och faktiska jurister som överbryggar teori med praktik för att förbereda studenter för att arbeta under 2000-talet.

Uppdrag

Suffolk University Law School , beläget i Boston, är dedikerat till att välkomna studenter från alla bakgrunder och omständigheter och utbilda dem till att bli mycket skickliga och etiska advokater som är väl förberedda att tjäna i sina lokala samhällen, över hela landet och runt om i världen. Eftersom advokatens roll har utvecklats och utvidgats sedan Suffolk grundades 1906 försöker Law School att utveckla sina kunskaper för att betjäna yrkets förändrade behov i ett allt mer mångsidigt, globalt och tekniskt beroende samhälle. Som en av landets största lagskolor möter Suffolk den utmaningen genom att ge studenter en grundläggande grund i juridisk utbildning, en bredd av kurser och program och utmärkt utbildning av en mångfaldig och tillgänglig fakultet som bedriver stipendium och service till deras yrke och samhällen . Suffolk har som mål att ge sina studenter tillgång till en utmärkt juridisk utbildning, inspirera ett åtagande för rättvisa och ge sina kandidater möjlighet att uppnå sina karriärsföreställningar.

120466_suffolk2.JPG

Platser

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium