Läs den officiella beskrivningen

Diverse, Engagerade, Inspirerande - Det här är Southwestern Law School en historia av offentlig service, innovativa lärare, lysande forskare och trailblazing alumni. Förbered dig för att lyckas genom våra innovativa läroplaner och erfarenhetsmöjligheter. Den pulserande mittbyns campus utgör den ideala inställningen för studier av lagar, som lägger stor vikt på samhälle, mångfald och allmännyttiga tjänster.

Grundades för mer än 100 år sedan har Southwestern utvecklat ett rykte för utexaminerande advokater som är rundade, företagande och beredda att lyckas.

Southwestern studenter har en stark känsla av gemenskap. De kommer från nästan alla stater, mer än ett dussin länder, och representerar över 200 grundutbildningsinstitutioner. I den senaste klassen representerar kvinnor 53 procent, medan minoriteter utgör 49 procent och studenter rapporterar flyt på över 20 främmande språk. Medelåldern är 27, med ett intervall från 21 till över 50. Under senare år har Southwestern haft den högsta representationen av afroamerikanska studenter och näst högsta latinska / latinamerikanska studenter i någon lag i Kalifornien. Studentbarnsföreningen sponsrar prisbelönta studentvårds- och samhällsutredningsprogram och övervakar över 50 studentorganisationer, inklusive juridiska broderskap minoritets-, kulturella, politiska och religiösa grupper; och samhällen fokuserade på specifika rättsområden.

Inspirerande akademisk miljö

Southwestern har skapat en välkomnande studentcentrerad oas i det livliga centrumet av Los Angeles, och inkluderar ett av stadens mest historiska arkitektoniska landmärken - den ikoniska Bullocks Wilshire-byggnaden. Detta art deco mästerverk ligger i hjärtat av campus som sitter mitt i Los Angeles "public service corridor." Studenter på sydvästra ägnar drygt 20.000 timmar varje år till pro bono service i samhället.

Trailblazing Alumni

Southwesterns 15.000 alumni har inkluderat framstående offentliga tjänstemän - från kongressledamöter till borgmästare, och över 400 domare - liksom grundare till stora advokatbyråer och generella rådgivare för multinationella företag. Lagen skolan har starka band till juridiska, företagande och medborgerliga sektorer, och dess Biederman Entertainment and Media Law Institute är nära kopplad till underhållningsindustrin i Hollywood och internationellt. Medan majoriteten av Southwestern-kandidater väljer att träna i Kalifornien kan alumner hittas i praktiskt taget alla stater, två territorier och mer än två dussin länder. Southwestern alumni har fungerat som medlemmar av den amerikanska senaten och representanthuset, medlemmar av Kalifornien statliga senaten och församlingen och församlingens talman, Kaliforniens statssekreterare, Kalifornien statstjänsteman och Los Angeles County District Attorney. Bland Southwestern är många ledande alumni den längsta tjänstgöringsrätten i Kaliforniens högsta domstols historia, Los Angeles första afroamerikanska borgmästare, den första kinesiska-amerikanska domstolen i den kontinentale USA, den första kvinnliga afro-amerikanska appellationsdomstolen i Nationen, den första Latina rättegångsdömaren i USA, och den första indianska domaren i Kalifornien, bland många andra första.

Innovativ juridisk utbildning

Southwestern är den enda lagskolan som erbjuder fyra JD-program som skiljer sig åt både i schemaläggning och undervisning. Southwestern är ledande inom utbildning och kompetens inom ämnesområdet, särskilt inom områdena underhållnings- och medielagstiftning, internationell rätt, straffrätt och rättegångsförfaranden / rättegångar. Den obligatoriska läroplanen är berikad av cirka 200 valfria, 150 externskolor, 6 kliniker och 4 praktikum. Övre delförbättringar omfattar över 50 professionella färdigheter kurser, en januari intersession, capstone kurser och speciella minikurs kurser undervisas av internationella juridiska experter.

Southwestern etablerade också tre- och fyraåriga JD / MBA-examensprogram med Drucker Graduate School of Management av Claremont Graduate University. BA / JD 3 3-program erbjuds i samarbete med California State University, Northridge och California State University, Dominguez Hills. Southwestern erbjuder också LLM-program i individuell juridik och underhållning och medielag.

Southwestern var den första lagskolan för att skapa ett centrum för underhållning och medielag. Det internationellt erkända Biederman Entertainment and Media Law Institute hjälper till att förbereda studenter för att utöva juridik inom kreativa branscher som film, tv och musik.

Lagstadium på dina villkor

Våra elever är drabbade av Southwesterns vackra campus i mitten av en kosmopolitisk stad, nära domstolarna, korridoren för offentlig service och underhållningsindustrin. De känner sig hemma i vårt inkluderande samhälle, och uppmuntras av vår närmaste fakultet. De vill följa i spåren hos våra trailblazing alumni samtidigt som de skapar en anpassad lagskolupplevelse på sina egna villkor. Titta på videon för att lära dig hur åtta av våra elever valt den lagskola som var rätt för dem.

Southwestern är LA: s Law School

Southwestern är Los Angeles lagskola. Från vår grund för över 100 år sedan, till vårt läge i hjärtat av Los Angeles Public Interest Corridor längs Wilshire Boulevard i Koreatown, till våra anslutningar till underhållningsindustrin och District Attorney's Office, har Southwestern djupa band till staden av änglar. Titta på videon för att se snabb statistik om våra ledande alumner, våra innovativa studieprogram och läroplaner, våra externships och kliniker och vår mångfald.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

Southwestern Law School

Effektiv post-JD juridisk studie ger möjlighet att utforska områden av lagen mer ingående genom en anpassad läroplan undervisad av ledande experter i en stimulerande akad ... [+]

Effektiv post-JD juridisk studie ger möjlighet att utforska områden av lagen mer ingående genom en anpassad läroplan undervisad av ledande experter i en stimulerande akademisk miljö. På Southwestern Law School erbjuder vi ett utestående Master of Laws (LL.M.) program som uppfyller det löftet.

Southwesterns flexibla General LL.M. Program i Individualized Studies är utformat för studenter som redan har tjänat en jurist grad i USA eller utomlands och vill förlänga sina juridiska studier i linje med sina egna personliga och professionella mål.

Som student i Southwesterns LL.M. program kan du skapa din egen läroplan från ett urval av över 150 kurser med fokus på lagområdet som kommer att vara till nytta för dig. Över en fjärdedel av vår fakultet har internationell erfarenhet. LL.M. examen kräver 24 kredit timmar efter kursen efter JD och kan slutföras på heltid eller deltid och kan börja på hösten eller våren.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Southwestern Law School

Southwestern erbjuder det mest omfattande post-JD-programmet av studier som leder till Master of Laws (LL.M.) grad i underhållning och media lag i landet. Under lagarna a ... [+]

Southwestern erbjuder det mest omfattande post-JD-programmet av studier som leder till Master of Laws (LL.M.) grad i underhållning och media lag i landet. Under lagarna av lagstadgans Donald E. Biederman Entertainment and Media Law Institute, förbereder sig sydvästra Southwestern nuvarande advokater och nya jurister för att träna i kreativa branscher som film, tv, musik, teater, reklam, sport och nyhetsmedia. Denna LL.M.

Programfunktioner:

åtta heltidsprofessorer med omfattande branscherfarenhet och en roster av adjungerad fakultet som läser som en "vem är vem" i underhållnings- och mediarättenen rik och varierad läroplan med över 45 kurser, allt från grundämnen till ett stort antal mer specialiserade ämnenett omfattande externship-program med placeringar i över 50 inställningar som studior, guilder, byråer, advokatbyråer etc.Underhållnings- och Arts Legal Clinic, där studenter tillhandahåller affärs- och juridiska tjänster till oberoende filmskapare och andra kreativa artisteren Entertainment Law Firm Practicumen prestigefull styrelse och nätverk av alumnerett internationellt underhållnings lag sommarprogram i London, EnglandJournal of International Media and Entertainment Lawen prisbelönt underhållslagen bloggProgramkrav... [-]
Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Southwestern Law School

Southwestern Law School inbjuder förfrågningar från utländska advokatbyråer och enskilda internationella utövare inom teknik, underhållning och immateriella rättigheter, ... [+]

Southwestern Law School inbjuder förfrågningar från utländska advokatbyråer och enskilda internationella utövare inom teknik, underhållning och immateriella rättigheter, för specialutbildningsförslag som leder till tilldelningen av LL.M.

I en åldersaccelererad information och kommunikation blir lagenligheten alltmer global. Southwestern Law School , som ligger i den mest kulturellt mångsidiga staden i USA, och ett nav inom underhållnings- och teknikindustrin, erbjuder individualiserad kompetens och domänspecifik kunskap inom dessa och andra områden. Utöver kärnkurserna i immaterialrätt och avtalsrätt erbjuder Southwestern det största antalet valbara ämnen inom underhållnings- och teknologilagen, vilket möjliggör anpassade specialiseringar för globala utövare. Vilka effekter kommer återförhandlade internationella handelsavtal mellan USA och dess grannar? Vem är vinnarna och förlorarna i den amerikanska nätneutralitetsdebatten? Hur kommer EU: s datasäkerhetslag att påverka innovation och konkurrens? Vad är Kinas utvecklingsposition på affärshemligheter? Hur interagerar Hollywood med internationella filmindustri i Kina, Indien, Nigeria, (och senast Saudiarabien)? I en värld där frågorna ändras så snabbt som svaren, tränar Southwestern sina studenter att behärska grundläggande juridiska begrepp såväl som branschspecifika affärsmetoder, vilket ger dem relevanta sammanhang och färdigheter för att navigera i framväxande behov hos sina arbetsgivare och kunder.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska