St. John’s University School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

St. John's Law

St. John's Law är inkluderande, accepterande och välkomnande samhälle som återspeglar den rika mångfalden i vår hemstad Queens, NY, "The World Borough." Från klassrummet till praktikplatser och kliniskt arbete i fältet för att studera utomlands, våra studenter utvecklar lagstadgade färdigheter, riktad kompetens och professionella kontakter de behöver för att få examen praktiska, allt med stöd av våra enastående fakultet, dedikerade karriärrådgivare och globala alumnnätverk. Våra anställnings- och barprövningsresultat rankar oss konsekvent bland de bästa New York-lagskolorna och oavsett karriärväg de väljer, bär våra elever med sig St. John's Vincentian-värden, och förstår att lag är ett yrke genom vilket de kan leva rättvist och bättre värld.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Uppdrag

I överensstämmelse med Vincentian Mission of St. John's University försöker St. John's School of Law: Uppnå akademisk excellens genom ett åtagande till rigorös undervisning, vetenskaplig forskning och innovativ tillämpning av kunskap; Främja ett mångfaldigt samhälle som betonar respekten för varje persons rättigheter och värdighet; Låt eleverna söka orsakerna till ekonomisk och social orättvisa och hitta anpassningsbara, effektiva och konkreta lösningar. Utbilda examen med de färdigheter och värderingar som krävs för ett framgångsrikt deltagande i ett globalt juridiskt yrke.

Vår historia

St. John's University School of Law öppnade sina dörrar den 28 september 1925. Grundades 55 år efter öppningen av St. John's University av Vincentian Community, ägnade skolan sig initialt till att utbilda barn till individer som hade nekats tillgång till ekonomisk ekonomi och utbildningsmöjligheter. Under Law Schools första år hölls klasser i Terminal Building på 50 Court Street, Brooklyn. Klasserna fylldes så snabbt att expansion var nödvändig nästan omedelbart. I augusti 1926 hyrde skolan ytterligare utrymme i angränsande byggnader. Snart översvämmade även de och skolan behövde en ny anläggning för att växa. Därefter flyttade den in i en ny byggnad på fjorton våningar på Schermerhorn Street 96 i centrala Brooklyn.

När universitets- och forskarutbildningsansökningar drog upp i slutet av 1960-talet började hela universitetet att återigen känna sig begränsad. 1970 höll Law School en banbrytande ceremoni för sin nya byggnad på Queens Campus, där de flesta av universitetet står idag. School of Law flyttade in i sitt nya hem 1972 - att hitta utrymme för fler klassrum, ett expansivt lagbibliotek och kontor för den växande fakulteten. St. John's Law utvidgades senare igen tack vare välgöraren Leon Finleys ʼ29, 85HON, och skapade Finley Hall. Genom Jerome ity48, 84HON och Maxine ʼ98HON Belsons generositet renoverades den äldre byggnaden. De kombinerade byggnaderna, Belson och Finley Halls, ger en attraktiv och rymlig anläggning för Law School.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Law School har för närvarande mer än 15 000 levande kandidater och lockar studenter från över 200 högskolor och universitet i hela världen. Det nuvarande studentorganet på cirka 800 representerar studenter med många bakgrunder, som alla har utmärkt sig på grundutbildningen och många av dem har varit anställda innan de började sina juridiska studier.

St. John's Law tillhandahåller en exceptionell utbildning baserad på grundläggande juridiska resonemang, skrivande, färdigheter och etik. Studenter får erfarenhet genom skolans 19 centra och kliniker, lär sig banbrytande ämnen som hjälper dem att lyckas med dagens globala och tekniska yrke, studera utomlands på St. John's campus i Europa och bidra till produktion och spridning av juridiskt stipendium genom tidskrifter och publikationer, allt samtidigt som de guidas och leds av en dedikerad fakultet, administration och personal.

Law School är obevekligt fokuserad på resultat som är viktigast för studenter, deras familjer och studenter. St. John's är rankad högt i staten för barpassage och anställning, och alumner donerar generöst av sin tid och resurser för att hjälpa nuvarande studenter. Heltidsfakulteten på 43 publicerar i landets bästa tidskrifter och har författat böcker om olika ämnen, samtidigt som de fick beröm från studenter för kvaliteten på deras undervisning och mentorskap. Den kompletterande fakulteten, som består av över 100 advokater och domare, undervisar banbrytande ämnen och blandar läroplanen med kompetensutbildning.

Från dess ödmjuka början i Brooklyn fortsätter St. John's School of Law att erbjuda utbildningsmöjligheter, och examinerar studenter väl lämpade för utmaningarna från 2000-talet.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Platser

New York

Address
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium