Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till St. Thomas University School of Law

Grundades 1984, är St. Thomas University School Law fullt ackrediterad av American Bar Association och är medlem i Association of American Law Schools. Det är en del av ett katolsk universitet och en lagskola där värden är viktiga.

St. Thomas Law utbildar och utexaminerar jurister som kan tillämpa rättsliga principer för att lösa problem med ett alltmer komplext och förändrat samhälle. Lagskolans stränga akademiska program betonar livslångt lärande och stipendium i en personlig och omtänksam miljö. För detta ändamål förbli vi engagerade i kompetens inom undervisning, stipendium och samhällstjänst.

St. Thomas Law erbjuder omfattande kliniska, externship och praktik möjligheter för att ytterligare förbättra våra elevernas juridiska utbildning.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

Fakta

Grundad

St Thomas University grundades 1961 som Biscayne College av Augustinian Friars order. När universitetsstatus uppnåddes ändrades institutionens namn till St. Thomas University för att återspegla sitt kubanska arv. Universitetet spårar sina rötter till Universidad de Santo Tomas de Villanueva, grundades 1946 i Havanna, Kuba, av amerikanska Augustinier med hjälp av europeiska Augustinier.

St. Thomas University School of Law är en av endast två ackrediterade katolska lagskolor söder om Georgetown University's Law of Law i Washington, DC.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Student-fakultetsförhållande

15 till 1

Student-Run Academic Journals

  • St. Thomas Law Review
  • Interkulturell Mänsklig rättighet granskning
  • Journal of Complex Litigation (online)

Studentorganisationer

Över trettio studentorganisationer är många involverade i stor utsträckning i offentliga serviceprojekt.

Bibliotek

Legal Information Center är den intellektuella navet på St. Thomas University School of Law. Med sin kända samling och spetskompetens, breda utbud av tjänster och inbjudande studieutrymmen är lagbiblioteket djupt engagerat i lagskolans forsknings- och undervisningsuppdrag.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

St. Thomas University School of Law

Välkommen till LL.M. Program i interkulturella mänskliga rättigheter vid St. Thomas University School of Law! Denna innovativa LL.M. Programmet är utformat för att ge dju ... [+]

Välkomna!

Denna innovativa LL.M. Programmet är utformat för att ge djupgående instruktioner om den kritiska frågan om vår tid: skyddet av mänsklig värdighet över politiska, sociala, ekonomiska och kulturella linjer. Advokater, statliga tjänstemän, lärare, människorättsaktivister och affärsmän och kvinnor med ett engagemang för mänskliga rättigheter och social rättvisa uppmanas till St. Thomas University School of Law i Miami för att genomföra en avancerad examen i ett av de mest dynamiska områdena av internationell lag: interkulturella mänskliga rättigheter.

Utmärkelsen av instruktioner som härrör från världsberömd fakultet från Förenta nationerna och de framstående akademiska stipendierna skapar en mycket stimulerande lärmiljö och lovar den karriärs mest utmanande akademiska erfarenheten. Anmärkningsvärda gästföreläsare inkluderar:... [-]

Amerikas förenta stater Miami Gardens
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Address
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Miami Gardens, florida, Amerikas förenta stater