Thomas Jefferson School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen

Vårt uppdrag är att tillhandahålla en enastående juridisk utbildning för ett internationellt baserat och mångsidigt studentorgan. Medan vårt JD-program för bostäder har funnits i årtionden, är våra onlinekandidatprogram ett av de mest långvariga magisterprogrammen för lagskolor i världen. Vi har varit online sedan 2008.

OM OSS

Thomas Jefferson School of Law 's Graduate Program rangordnades i de sex bästa bästa affärslagen för onlinemasters.com och strävar efter högsta kvalitet. Thomas Jefferson är känd för vår mycket tillgängliga fakultet i världsklass. Vi använder också de mest sofistikerade undervisningsmetoderna som finns tillgängliga var som helst på marknaden.

ACADEMICS

Intellektuella, utmärkta, omfattande och mångfaldiga akademiska program Thomas Jefferson School of Law innovativa onlineutbildningsprogram (Master of Law (LLM) och Master of Law of Law (MSL)] har några av följande funktioner:

  1. Koncentrera dig inom ett av följande områden: Skatt, finansiella tjänster och förmögenhetsförvaltning, eller ekonomisk efterlevnad och riskhantering
  2. Komplettera så lite som ett år
  3. 100% online, bekvämt att passa ditt schema
  4. Erbjuds genom Kalifornien ackrediterade advokatsskolan, med tillträde till alla masterprogram av California Committee of Bar Examiners
  5. Finns för advokater och icke-advokater

Det finns också två (2) bostäder LLM-program tillgängliga - LLM i amerikanska juridiska studier och LLM i praktikfärdigheter .

Dessa program är tillgängliga för alla som redan har en JD / LLB (eller motsvarande) grad och kan avslutas på så lite som ett år. De är bostäder i vår vackra byggnad i centrala San Diego, Kalifornien, där du kan få praktisk erfarenhet och få mer specialiserad information om vissa aspekter av lagen.

Studenter i vårt LLM-program i amerikanska juridiska studier registrerar sig av flera skäl, till exempel att de kan delta i examen i Kalifornien, New York, Texas, Washington DC och Georgia. För att bättre tillgodose behoven hos kunder som möter amerikansk lag.

Studenter i vår LLM i praktikfärdigheter är studenter som bara vill specialisera sig eller finslipa sina färdigheter i en viss lagfasett, och detta är ett utmärkt sätt att göra det.

För dem med en JD / LLB (eller motsvarande) examen och LLM examen är Thomas Jefferson stolt över att erbjuda en doktorsexamen i rättsvetenskap (JSD) 100% online.

Detta fem (5) år, 100% onlineprogram är ett bra komplement till din juridiska karriär, vilket hjälper dig att främja dig och ge dig en fördel i att främja din karriär. Om du arbetar med ett team av uppmärksamma professorer, kommer du att undersöka och försvara ett examensarbete, i slutändan kommer du med en djupgående kunskap om ett ämne för ditt val. Detta är ett mycket konkurrenskraftigt program med överföringskrediter tillgängliga från din LLM.

För mer information, fyll i ett formulär eller kontakta antaganden @ TJSL och vi skulle gärna diskutera alla dessa program ytterligare med dig.

Platser

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law,
701 B Street, Suite 110

CA 92101 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium