Temple University Beasley School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om tempellagen

Temple University Beasley School of Law är konsekvent erkänd som en topp-50 och bästa värde lagskola, rankad # 3 i rättegångsförsök, # 11 i juridisk skrivning, # 19 i internationell rätt, och # 25 i skatterätt av US News

Temple Law är ledande inom erfarenhetslärande och har en fakultet med ett internationellt rykte för akademisk expertis, stipendium och effektiv undervisning. Det finns också fem centra vid templagen: Sheller Center for Social Justice, Institute for International Law

Studenter från hela världen registrerar sig i Temple Laws Juris Doctor (JD) -program och Master of Laws-program på grund av skolans 120-åriga engagemang för överlägsen juridisk utbildning till en överkomlig kostnad.

Livet i Philadelphia

Staden Philadelphia är en viktig del av templagens upplevelse. Philadelphia är den första UNESCO: s världsarvstad i USA och utsågs nyligen till en av de bästa städerna som besökte i USA år 2020 av National Geographic . Studenternas akademiska program förbättras dagligen av det vackra och livliga stadens kulturella och intellektuella liv och till en mycket mer överkomlig levnadskostnad jämfört med andra östkuststäder.

Den sjätte största staden i landet, Philadelphia, är hem för statliga och federala domstolar på alla nivåer, otaliga advokatbyråer, stora och små, dussintals kommunala byråer och hundratals andra lagliga arbetsgivare. Temple Law-studenter kan enkelt pendla till New York och Washington DC på grund av Filadelfias bekväma läge mellan de två stora städerna.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Uppdrag

Templet, som grundades 1895, har åtagit sig att vara utmärkt inom undervisning, lärande, stipendium och service. Templagen är tillägnad att förbereda eleverna att gå in och fortsätta i det juridiska yrket med högsta möjliga kompetensnivå, med ett fast engagemang för principer om professionellt ansvar och med en känsla av personlig skyldighet att leda och tjäna de samhällen där de leva och öva.

Templagen upprätthåller ett grundläggande ideal att göra juridisk utbildning tillgänglig för alla begåvade individer, inklusive individer som annars inte skulle ha den möjligheten eller som kan stöta på hinder på grund av ras, trosbekännelse, kön, funktionshinder, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, ålder, socioekonomisk bakgrund eller andra personliga egenskaper.

Platser

Philadelphia

Address
Temple University Beasley School of Law
1719 North Broad Street
Philadelphia, PA 19122

19122 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium