Läs den officiella beskrivningen

The University of Tulsa College of Law, en privat institution med en total inskrivning av mindre än 400, erbjuder juridiska utbildningsmöjligheter till JD, jur.kand, gemensam examen, och certifikat kandidater för ledarskap och akademisk excellens.

TU College of Law ger en akademiskt strikt, men ändå trivsamt atmosfär där eleverna blir praxis-klar genom att delta i pro bono-program, prisbelönta juridiska tidskrifter, studentorganisationer, konkurrenskraftiga moot domstol lag, och en on-campus laglig klinik. TU College of Law har en låg elev till professor förhållande, som erbjuder eleverna en mycket personlig utbildning och uppmuntra utvecklingen av starka professionella nätverk. Studenterna har även tillgång till en av de bästa professionella utvecklingskontor i nationen, vars examen placering priser är genomgående högre än det nationella genomsnittet.

TU College of Law är stolt över att vara värd för en aktivt involverade alumner gemenskap av mer än 6.000, varav många har utvecklats mycket framstående karriär som advokater, domare, lagstiftare, bolagsjurist, och samhällsledare. Alumni arbetar med nuvarande studenter genom ett antal program, inklusive mentorprogram, som ger praktik och externmöjligheter, och presentera på campus föreläsningar.

The University of Tulsa College of Law erbjuder:

10.5: 1 student-till-fakulteten förhållandet En av de minsta lagen skolorna på US News and World Report Top 100 Law Schools lista Engagemang för service genom pro bono-program, studentorganisationer och juridiska klinik En av de lägsta terminspriserna i landet bland privaträttsliga skolor Garanterat möjligheter för praktisk erfarenhet börjar första året Ledande hållbar energi och resurser rätt och indian lag program

Karriär accelerationen är en del av kurser vid TU Law. Våra utexaminerade framgångar unparalleled.Join oss! Tulsa Law erbjudanden 5 olika examen lagstiftning och politiska grader, 2 för icke-jurister (Master of Rättsvetenskap) och 3 för advokater (LL.M):

Juris (LL.M) - I Person Study TU Laws examen LL.M läroplan fokuserar på energi och naturresurser lag, olja och gas, miljörätt, tribal ekonomisk utveckling, indisk (indian) självbestämmande, ursprungsbefolkningars rättigheter och försvaret av tribal suveränitet.

Master of Rättsvetenskap - Online Study Med 40 års erfarenhet i indiska, energi, naturresurser och miljö juridisk utbildning, University of Tulsa energi och naturresurser lag läroplan inspirerar Master of rättsvetenskap i energilagen (MJEL) Kandidater att undersöka juridiska och politiska strategier för att uppnå de viktigaste målen för energisäkerhet, hållbar försörjning av naturresurser och en sund miljö.

Karriär Strategier master Kandidat Karriär Strategier

Framgångsrika mastersstudenter tar en proaktiv inställning till sin egen karriär utvecklingsstrategi. På TU Law är mastersstudenter som stöds och styrs med följande program, tjänster och resurser för att få den kompetens de behöver för att maximera möjligheterna till professionell avancemang under sin tid med oss:

Karriär Strategy Services Resources & Program för mastersstudenter Efter Graduation Energi och indiska Law and Policy Jobs (Nation)

Antagning Masters of Rättsvetenskap Ansökningstider Våren 2015: December 8, 2014 (Klasser startar 12 januari 2015)

Sommaren 2015: 1 maj 2015 (Klasser startdatum TBA)

LLM Ansökningstider Våren 2015: 31 oktober 2014

Fall 2015: April 1, 2015

Det finns tre olika LLM grader. Välj vilken grad du är intresserad av för lämplig antagningsprocessen:

Jur.kand i Energi och naturresurser Law Jur.kand i American Indian & Indigenous Law Jur.kand i amerikansk lag utrikes Advokater

Kom och se oss personligen! - Vänligen kontrollera Rekrytering Kalender

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

College of Law - The University of Tulsa

Det Jur kand i indisk lag Programmet är flexibelt. I samråd med lärare, kan eleverna skräddarsy ett fält av studien inte bara indisk lag i allmänhet, men till specifika u ... [+]

Jur kand i American Indian & Indigenous Law

Det Jur kand i indisk lag Programmet är flexibelt. I samråd med lärare, kan eleverna skräddarsy ett fält av studien inte bara indisk lag i allmänhet, men till specifika underspecialiteter som de vill utveckla. Programmet finns som antingen en akademisk spår (med betoning kurser) eller ett forskningsspår. Båda spåren kräver framgångsrikt slutföra minst 24 timmar kredit från den indiska lagen läroplanen.

Eleverna uppmuntras att göra en preliminär välja vilket spår de har för avsikt att fullfölja när de kommer in i programmet. Den preliminära val, dock inte bindande för den studerande. Fakulteten har åtagit sig att arbeta individuellt med varje elev för att tillgodose särskilda akademiska behov.... [-]

Amerikas förenta stater Tulsa
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of Law - The University of Tulsa

Det Jur kand i American Law utrikes Utexaminerade program består av en fullständig studiekurs under två terminer. För att möta behoven hos den internationella LLM student ... [+]

Det Jur kand i amerikansk lag utrikes Advokater program består av en fullständig studiekurs under två terminer från augusti till maj. För att möta behoven hos den internationella LLM student, College of Law erbjuder specialiserade kurser i USA juridisk utbildning och amerikansk juridisk skrivande, analys av och metoder för det internationella advokat.

Eleverna kommer att slutföra ytterligare sex till åtta klasser och kommer att få råd och vägledning i sitt kursutbud. Eleverna uppmanas att välja från någon av de många valbara kurser TU College of Law och de andra forskar avdelningar University of Tulsa.

Dessutom erbjuder programmet utländska advokater möjlighet att utveckla en förståelse för amerikansk rätt samt en möjlighet att specialisera sig inom ett visst område i lag, till exempel internationell affärsjuridik. Studenter i programmet njuta ökad sysselsättning flexibilitet i sina egna länder, samt möjlighet att öva lag i stater som tillåter utländska advokater att sitta för baren undersökning.... [-]

Amerikas förenta stater Tulsa
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of Law - The University of Tulsa

Det Jur kand i Energi och naturresurser Law Programmet består av en fullständig studiekurs under två terminer från augusti till maj varje år. Studenterna förväntas att sl ... [+]

Jur kand i Energi och naturresurser Law

Det Jur kand i Energi och naturresurser Law Programmet består av en fullständig studiekurs under två terminer från augusti till maj varje år. Den LLM examen kräver minst 24 poäng med en minsta kumulativ medeltalet på 2,0 på en 4-gradig skala. Studenterna förväntas att slutföra kurser på energiforskning, analys och skrivande; Olja och gas lag (grundläggande och avancerad); Miljö- och internationell miljörätt; Förvaltningsrätt och klimatförändringar.

Dessutom kommer eleverna välja från andra kurser i College of Law Hållbar energi och resurser lagen (SERL) läroplanen, till exempel Energy Regulation; Vatten lag; International Energy och naturresurser Law; och naturresurser och miljöfrågor lagen om federala Lands. Utländska utbildade LLM grad kandidater anmäla även i en en termin kurs syftar till att införa amerikansk lag.... [-]

Amerikas förenta stater Tulsa
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100