Läs den officiella beskrivningen

En stor amerikansk lagskola i en stor amerikansk stad

University of Cincinnati College of Law är en sällsynt resurs. En prisvärd juridisk utbildning i en energisk stadsmiljö. Ett litet och stödjande lagstadgskollegium har åtagit sig för din professionella framgång. Ett akademiskt företag som stolt på det:

Formativ lärande

Cincinnati Law ger en innovativ läroplan undervisad av en enastående fakultet och en stor grupp av adjungerade professorer som ger sin värdefulla erfarenhet till klassrummet. Med alumni som mentor och rådgör dig när du utvecklar din professionella identitet.

Fokusera på Erfarenhet

Cincinnati Law har ett rikt utbud av externships, praktikplatser, kliniker och andra möjligheter som maximerar studentens kontakter med den verkliga världen och praktiska förmågor.

Gemenskapspartnerskap

Vid UC Law understryker vi ett omfattande engagemang med Cincinnati-samhället - jurister, domstolar, regeringar, företag - och njut av samarbete och partnerskap med dem som gör lag, praktik, tillämpar lagen och beror på lagen.

Globala anslutningar

UC Law är verkligen en global lagskola med möjlighet för studenter att studera utomlands och få värdefull arbetslivserfarenhet i andra länder, för internationella studenter att lära sig om amerikansk lag och för att besöka juridiska forskare att forska och arbeta sida vid sida med vår fakultet . Vi har för tillfället möjligheter till LLM-sökande från Tyskland, Universitetet i Trento, Italien, och mer att ansöka om stipendier. Vänligen maila oss på uclawllm@ucmail.uc.edu för mer information.

Mission och Vision

Vårt uppdrag Missionen vid University of Cincinnati College of Law är att utbilda och inspirera ledare som driver rättvisa och främjar rollen som lag i samhället. Vår vision Vi är en grupp av elever, ledda av en fakultet som har förbundit sig till utmärkt undervisning, stipendium och service. Vi strävar efter att skapa en läromiljö som inspirerar till rättvisa, odlar olika och innovativa idéer om lagen i samhället, främjar samarbetsrelationer och ger den kunskap, värderingar och kompetenser som behövs för att utmärka sig i en föränderlig värld.

Snabba fakta

Vår skola

 • 8,4 till 1 Student- / fakultetsförhållande
 • 5 tidskrifter
 • 7 centra och institut

JD Admissions Profile (Klass av 2018)

 • Ange klassstorlek: 101
 • Median LSAT: 155
 • Median UGPA: 3,59
 • Åldersintervall: 20-47
 • Majors: 30
 • Universitet: 64

LLM-inskrivningsprofil (klass 2018)

 • Ange klassstorlek: 18
 • Från 13 olika länder
 • Studenter fokuserar på mänskliga rättigheter, affärsjuridik, straffrätt
 • 80% fick ett UC Law stipendium

Bar Exam

 • Barberedning är tillgänglig

Lagskolans historia

 • Grundades 1833 - UC Law är den 4: e äldsta lagskolan i landet och den enda lagskolan i Ohio fram till 1885.
 • En av de 32 chartermedlemmarna i Association of American Law Schools grundades 1900.
 • Vi är en högskolan i USA 40, med en av de lägsta utbildningarna, så att vi kan erkänna en mångsidig grupp studenter från flera länder.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

The University of Cincinnati College of Law LLM

LLM-programmet är utformat för att introducera internationellt utbildade advokater till det amerikanska rättssystemet samtidigt som varje student får möjlighet att utform ... [+]

University of Cincinnati College of Law är nöjd att erbjuda ett studieprogram på det amerikanska rättssystemet för att utöva advokater och lagstadgade akademiker som fått sin juridiska utbildning utanför USA.

LLM-programmet är utformat för att introducera internationellt utbildade advokater till det amerikanska rättssystemet samtidigt som varje student får möjlighet att utforma en studie på UC Law som bäst utvecklar sin professionella agenda. Studenter som slutför programmet kan bättre representera amerikanska kunder och mer förberedda för förhandlingar och tvister med amerikanska partier.

LLM-programmet kan slutföras på så lite som 9 månader, även om vissa studenter väljer att spendera upp till två akademiska år i programmet.... [-]

Amerikas förenta stater Cincinnati
September 2019
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Cincinnati
Address
Cincinnati, Ohio, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 513-556-6805