UConn School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den UConn School of Law är en av de ledande offentligrättsliga skolor i landet. Dess campus, noterat på det nationella registret över historiska platser, är förmodligen den vackraste av någon lag skola i USA. Den Juridiska biblioteket är en av de största i världen och utsågs nyligen bland de 50 mest fantastiska universitets bibliotek i världen av bästa Masters Program. Två miles från centrum av Hartford, är Law School ligger i ett område med stora viktorianska hem, där många elever, personal och lärare lever.

Founded in 1921, är Law School ackrediterade av American Bar Association och är medlem i Föreningen för amerikanjuridisk fakultet. Det erbjuder en professionell utbildning av högsta kvalitet som förbereder sina studenter för en livstid att uppfylla service i någon karriär de vill, inklusive baren, förvaltning, näringsliv och utbildning. Skolans Programmet betonar intellektuell disciplin och utvecklingen av den professionella analytiska färdigheter som krävs för att effektivt möta den utmaning som fortsatt förändring i lagen och i det samhälle den tjänar.

UConn Law juridisk utbildning reflekterar en tro att livet i sinnet är bäst stimuleras av en hög kvalitet på det civila diskurs bland studenter och lärare som genomförs i liten skala. Läroplanen är rik på kurser, Men klasserna själva är ganska små. Varje student har möjlighet att utforska lag och teori i en atmosfär som främjar en anda av samarbete och samverkan. Intellektuellt ambitiös, UConn jurister dra nytta av den personliga givande och tagande med klasskamrater och lärare som möjliggörs genom små klasser.

Skolan förbereder sina studenter att öva lag i någon jurisdiktion, utan särskild tonvikt på Connecticut lag. De olika bakgrunder, specialiteter och intellektuella tillvägagångssätt i fakultet säkerställa en bred variation av undervisning stilar och format, inklusive kliniska undervisningen, kompetensutveckling, tvärvetenskapligt arbete och kurser och workshops som utnyttjar problemet metoden. Den Law School har antagit en akademisk plan, fastställer våra strategier för de närmaste åren och att lyfta fram både våra styrkor och våra planer för att förstärka och bygga våra områden av största skillnaden.

Det finns fyra vetenskapliga tidskrifter på campus, var lyckades, redigeras och publiceras av studenterna. De är Connecticut Law Review, Connecticut Insurance Law Journal, Connecticut Journal of International Law, och Connecticut Public Interest Law Journal.

Campus ligger bara några minuter från State Capitol, domstolar och myndigheter, och kontoren för Hartford: s advokatbyråer och företag. Studenterna har tillgång till alla dessa institutioner för studier, extern, verksamhetsförlagd utbildning och praktik, och sysselsättning.

Platser

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 860-570-5172

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium