University of Florida Levin College of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Florida Levin College of Law har en lång tradition av att producera nationella ledare och är en av landets bästa värdena i juridisk utbildning.

Utbildnings Ledare

UF Lagen har en lång tradition av att förbereda sina studenter för betydande ledarroller. Vi placerade först i Florida, fjärde bland offentliga skolor, och åttonde totalt i "output", det vill säga den kaliber av en skolans studenter.

Det fjärde plats bland offentliga skolor lag i 2013 (på delad sjunde totalt) av antalet av dess kandidater som tjänar som federala domstolsdomare distrikts-och krets; mer än 250 studenter fungerar som statliga vade och försöks domare i Florida, och många tjänar i dessa roller i andra stater också.

Inget annat lag skola har producerat så många presidenter i American Bar Association sedan 1973; fem inklusive 2010-11 vd Steve Zack (bilden). Akademiker är också företräds av majoriteten av The Florida Bar presidenter, däribland nuvarande presidenten Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), och John G. White III (JD 79). Fyra Florida guvernörer och hundratals statliga senatorer, representanter och regeringsmedlemmar kommer från UF lag. Tolv akademiker blev också rektorer, och mer än ett dussin har fungerat som dekaner av juridisk fakultet.

Mångfald i ledarskap

Vi är särskilt stolta över vår erfarenhet i att producera olika ledare för jurister. Eugene K. Pettis (JD 85) blev den första afroamerikanska presidenten i The Florida Bar 2013. Stephen N. Zack (JD 71), kom till USA från Kuba 1961 och blev den första latinamerikansk president i både The Florida Bar och The American Bar Association. Martha Barnett (JD 72) blev en av de första kvinnliga ABA presidenter under 2000.

UF lag rankades år 2012 som en av de sex skolor för svarta i söder med på att vara en svart advokat magazine.

Betyg och ackreditering

US News & World Report rankar UF Lag 24: e bland skolor offentlig rätt och 49: e totalt sett; sitt skatteprogram först bland publ och andra övergripande; Miljörätt rankas 14: e totalt. UF lag fortsätter att vara högt betyg när det gäller rykte - 16 bland offentligheter och 38: e totalt i bedömningen av praktiserande jurister och domare, och 14: e bland publ och 35: e totalt i bedömningen av akademiker.

UF lag ackrediterades 1925 av American Bar Association och är en medlem av Association of American Law Schools. Den generositet sina trogna alumner och vänner, inklusive college namne Fredric G. Levin, en framstående rättegång advokat, gör högskolan en av landets mest begåvade offentliga skolor lag i USA.

En 2012 Journal of Legal Education artikel med rubriken "Var Partners ifrån?" Fann att UF lag rankas 11: e bland publ och 29: e totalt i antalet alumner examen från 1986 till idag tjänar som partner i National Law Journal 100 advokatbyråer.

En av landets bästa värdena i juridisk utbildning

UF Law är fjärde mest prisvärda bland landets 50 bästa lag skolor baserade på American Bar Association data för undervisning och avgifter plus årliga kostnader. Cirka 50 upplåtelse / tenure-track fakulteten och 80-plus andra lärare som stöttar högskolan genom klinisk, forskning, kompetensutveckling och administrativa program arbetar för att utbilda mer än 1000 studenter. Eleverna kan specialisera sig på: Miljö-och markanvändning lag, Estates och förtroenden Practice, Familjerätt, immaterialrätt, samt internationell och komparativ rätt. Den spirande inom e-discovery växer också på UF lag där eleverna utsätts för programvara, hantering och praktisk övning.

Utöver JD, högskolan erbjuder Jur.kand är i Beskattning, Internationell beskattning, miljö och markanvändning lag, och komparativ rätt samt en av landets få SJD-talet i beskattning. UF Law erbjuder JD certifikat program i Miljö-och markanvändning lag, Estates och förtroenden Practice, Familjerätt, immaterialrätt, samt internationell och komparativ rätt; ett brett sortiment av gemensamma studieprogram; specialiserade center, institut och programområden; och starka kliniska erbjudanden.

Möjligheter hemma och utomlands

Gainesville värd för en av de största på campus rekrytera program i sydöstra, med juridiska arbetsgivare intervjua under hela hösten och våren. Dessutom UF lag drar stående besökare till campus varje år för att tala med eleverna.

UF Lagen har haft åtta justitie besök under de senaste åtta åren. Många presentationer finns tillgängliga för visning när det passar på vår webcast sidan.

UF Law starka internationella program och lärare kompetens inom folkrättsliga frågor utöka skolans läroplan och internationella erbjudanden och stärka sina band med program och forskare runt om i världen.

State-of-the-art faciliteter

Nya uppdateringar av sina anläggningar gör UF lag en förstklassig inlärningsmiljö. En $ 25.000.000 utbyggnaden och renoveringen 2005 gjorde UF lag biblioteket en av de största i sydöstra och bland de 20 bästa i landet.

Den nya flera miljoner dollar advocacy center som öppnade hösten 2009 ge studenterna state-of-the-art försöksanläggningar.

Vackra omgivningar

UF lag ligger i norra centrala Florida, en av landets mest eftertraktade områden. Gainesville rankas först av 400 städer i USA och Kanada med Cities Rankad samt Märk, Second Edition och har högt betyg av sådana publikationer som Money Magazine, Forbes, och Popular Mechanics.

VISION

En juridisk fakultet tillägnad avancera mänsklig värdighet, social välfärd och rättvisa genom kunskap om lagen.

Affärsidé

Uppdraget vid University of Florida Fredric G. Levin College of Law är att uppnå excellens i att utbilda yrkesverksamma, avancera juridisk stipendium, som betjänar allmänheten, och främja rättvisa. Vi strävar efter att förbereda advokater för att tjäna sina kunder, rättsväsendet och allmänheten med en hög nivå av prestation och ett engagemang för de högsta ideal jurister. Vi strävar efter att ge studenterna en väl avrundad juridisk utbildning. Vår läroplan är utformad för att lära eleverna om lagen och att hjälpa dem att utveckla de färdigheter som krävs för att använda denna kunskap i praktiken. Vårt mål är att våra studenter att ha de färdigheter som är väsentliga för att ge sig in på öva av lag. Dessa kärnkompetenser är:

Rättslig analys (inklusive kunskap om lagar och regler, förmåga att tillämpa lagar och regler för olika faktiska inställningar, och möjligheten att bedriva juridisk argumentation); Juridisk forskning och skrivande (inklusive möjligheten att bedriva oberoende juridisk forskning och rätts skrifter av professionell kvalitet); Fundamentals of Client Services (inklusive intervjuer och rådgivning färdigheter); Fundamentals of Dispute Bearbetning och rätts problemlösning (inklusive rättstvister, avveckling, och transaktioner); och Fundamentals of Professional Ansvar och identitet (inklusive kunskap om de gemensamma värderingar jurister och etisk problemlösning färdigheter för att skapa en professionell identitet och kompetens att arbeta med människor från olika bakgrunder).

Platser

Gainesville

Address
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, florida, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium