UNH Franklin Pierce School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En gemenskap av studenter och forskare

University of New Hampshire School of Law är en intim, innovativ lagstadgad skola som har för avsikt att utveckla studenter som njuter av utmanande dialog från de första ögonblicken av orientering, omfamnar praktikbaserat lärande och står redo för att gå med i ledningen av alumner som är globala ledare i immateriella rättigheter, allmän praxis, allmänintresse och social rättvisa samt handel och teknik.

Vårt Legal Residency-program tillåter studenter att arbeta inom sina intresseområden för upp till en hel semester medan de får krediter och vårt Daniel Webster Scholar-program är det enda praktikbaserade barprovalternativet i landet. Vår plats i Concord, New Hampshires huvudstad, och vår status som statens enda lagstadium erbjuder många pro bono- , externship- och Federal Work Study-erfarenheter också. UNH Law uppdaterar ständigt sin teknik och sina program för att säkerställa att studenterna är beredda att utöva dagens lag.

Vår fakultet består av utövare som är erfarna inom sina intresseområden. Det lilla student / fakultetsförhållandet främjar samarbete och kollegialitet. Sedan dess grundades 1973 har Franklin Pierce Law Center, nu University of New Hampshire School of Law, varit en global ledare inom innovativ juridisk utbildning. Våra fokusområden hjälper dig att forma din framtida praxis: Intellectual Property har den största heltidsfakulteten inom området och vårt IP-bibliotek är det största i landet. Handel och teknik omfattar ett rakhyvelkänns fokus på e-lag; Samtidigt som allmänintresse och social rättvisa utbildar eleverna i leverans av juridiska tjänster till alla människor från alla håll i livet.

Studenter studerar i en nära och samarbetande miljö. Läroplanen betonar ett intensivt, praktikbaserat tillvägagångssätt med många möjligheter till praktisk lärande. Vårt omfattande alumni nätverk i hela USA och runt om i världen erbjuder gränslösa möjligheter för studenter som söker arbete.

Akkrediterad av American Bar Association, är UNH Law beläget i Concord, New Hampshire, hem till statens lagstiftare, statliga kontor, samt lokala, statliga och amerikanska federala domstolar. Concord ligger bara en timmes bilresa från Boston, och vi ligger mindre än en timme från berg, sjöar och Atlanten.

Platser

Harmoni

UNH College of Law

Telefon
603-513-5300