UNH Franklin Pierce School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En gemenskap av studenter och forskare

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Laws praktikbaserade strategi för juridisk utbildning, tillsammans med dess omfattande och innovativa läroplan, säkerställer att studenter tar examen redo att bli ledare inom sitt område.

Exempelvis ger International Technology Transfer Institute studenter praktiskt lärande och möjlighet att bidra till vetenskapliga genombrott runt om i världen samtidigt som de samarbetar med organisationer som Världsbanken, Världsorganisationen för immateriella rättigheter, Förenta staternas handelsdepartement och Världshälsoorganisationen. Studenter i immaterialrätt och transaktionsklinik hjälper kunder med affärsföretag, inklusive IP-strategi och genomförande, affärstransaktioner och licensiering.

Jur och masterstudenter utbildas i teknikerna för juridisk skrivning och forskning som praktiseras i USA, och har full tillgång till skolans akademiska framgångsprogram, inklusive en möjlighet att ta en preliminär Bar examen - testet som alla amerikanska advokater måste klara för att öva - och en dedikerad fakultetsmedlem som stöder förberedelserna för det juridiska klassrummet och för barexamen.

UNH Franklin Pierces små klassstorlekar säkerställer LL.M. och masterstudenter har tillgång till sina professorer, och fakulteten lär känna varje student i sina klasser. Dessa obligationer skapar en exceptionell akademisk upplevelse och garanterar LL.M. studenter kan skapa starka sociala och professionella nätverk som trivs långt bortom examen.

Efter examen ansluter sig studenter till ett globalt nätverk av alumner från mer än 80 länder som leder IP-lag och politik i länder som Argentina, Nigeria och Taiwan, liksom för globala teknikjättar, topp advokatbyråer och nationella IP-kontor.

UNH Franklin Pierce School of Law erbjuder generösa stipendier för delvis undervisning till kvalificerade studenter i både våra bostads- och distansutbildningsprogram. Sökande behandlas för stipendier baserat på granskningen av deras ansökan om antagning. Det finns ingen separat ansökningsprocess för stipendier, men studenter bör på sin ansökan ange att de vill övervägas för stipendiefinansiering.

UNH Franklin Pierce School of Law är ackrediterad av American Bar Association och ligger i Concord, New Hampshire, hem till statens lagstiftare, statliga kontor samt lokala, statliga och amerikanska federala domstolar. Concord ligger bara en timmes bilresa från Boston, och vi ligger mindre än en timme från berg, sjöar och Atlanten. US News and World Report rangordnar New Hampshire som staten # 2 att leva och USA: s # 3 säkraste stat.

Webbplatslänk: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Platser

Harmoni

UNH College of Law

Telefon
603-513-5300

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium