Läs den officiella beskrivningen

En gemenskap av studenter och forskare

University of New Hampshire School of Law är en intim, innovativ lagstadgad skola som har för avsikt att utveckla studenter som njuter av utmanande dialog från de första ögonblicken av orientering, omfamnar praktikbaserat lärande och står redo för att gå med i ledningen av alumner som är globala ledare i immateriella rättigheter, allmän praxis, allmänintresse och social rättvisa samt handel och teknik.

Vårt Legal Residency-program tillåter studenter att arbeta inom sina intresseområden för upp till en hel semester medan de får krediter och vårt Daniel Webster Scholar-program är det enda praktikbaserade barprovalternativet i landet. Vår plats i Concord, New Hampshires huvudstad, och vår status som statens enda lagstadium erbjuder många pro bono- , externship- och Federal Work Study-erfarenheter också. UNH Law uppdaterar ständigt sin teknik och sina program för att säkerställa att studenterna är beredda att utöva dagens lag.

Vår fakultet består av utövare som är erfarna inom sina intresseområden. Det lilla student / fakultetsförhållandet främjar samarbete och kollegialitet. Sedan dess grundades 1973 har Franklin Pierce Law Center, nu University of New Hampshire School of Law, varit en global ledare inom innovativ juridisk utbildning. Våra fokusområden hjälper dig att forma din framtida praxis: Intellectual Property har den största heltidsfakulteten inom området och vårt IP-bibliotek är det största i landet. Handel och teknik omfattar ett rakhyvelkänns fokus på e-lag; Samtidigt som allmänintresse och social rättvisa utbildar eleverna i leverans av juridiska tjänster till alla människor från alla håll i livet.

Studenter studerar i en nära och samarbetande miljö. Läroplanen betonar ett intensivt, praktikbaserat tillvägagångssätt med många möjligheter till praktisk lärande. Vårt omfattande alumni nätverk i hela USA och runt om i världen erbjuder gränslösa möjligheter för studenter som söker arbete.

Akkrediterad av American Bar Association, är UNH Law beläget i Concord, New Hampshire, hem till statens lagstiftare, statliga kontor, samt lokala, statliga och amerikanska federala domstolar. Concord ligger bara en timmes bilresa från Boston, och vi ligger mindre än en timme från berg, sjöar och Atlanten.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

UNH School of Law

Nya utmaningar skapas av tillväxten av elektronisk handel, nya produkter och tjänster och den växande spridningen av cyberbrottslighet varje dag. Vår starka IP-stiftelse ... [+]

Nya utmaningar skapas av tillväxten av elektronisk handel, nya produkter och tjänster och den växande spridningen av cyberbrottslighet varje dag. Vår starka IP-stiftelse har gjort det möjligt för oss att utvidga vår räckvidd till en handels- och teknologikoncentration.

Med stöd av UNH Laws starka IP-grund är handels- och teknikprogrammet uppbyggt i korsningen mellan företag och lagstiftning för att ta itu med de framväxande juridiska frågorna för nya affärer och e-handel i den globala informationsåldersekonomin.

Expertfakultet skräddarsy kurser för aktuella händelser och utveckling, och programmet erbjuder flexibilitet för att matcha karriärmålen för varje enskild student. Kursarbetet behandlar snabbt utvecklade områden av lagen, såsom cyberbrottslighet och konsumenternas privata information.... [-]

Amerikas förenta stater Concord
September 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
UNH School of Law

Som ett topp 10 IP-lagsprogram i USA i mer än 25 år (som rankas av US News ... [+]

Som ett topp 10 IP-lagsprogram i USA i mer än 25 år (som rankas av US News

Med mer än 40 års erfarenhet som IP-ledare har UNH Law och Franklin Pierce Center för immateriella rättigheter en talangfull fakultet, ett globalt nätverk av inflytelserika IP-utövare och ett brett utbud av IP-resurser och program. Dra nytta av en av de mest omfattande IP-läroplanerna i landet och fördjupa dig i ett brett spektrum av spännande IP-problem.

Vår LLM i IP är tillgänglig i bostads-, bostads- och onlineformat (online och begränsat bostadsområde med patenträtt.)

Allmänna krav

Rekommenderas för LL.M. grad alla kandidater måste framgångsrikt slutföra ett minimum antal krediter, slutföra de nödvändiga kurserna, uppfylla skollovgivning eller fortlöpande anmälningskrav, uppfylla alla finansiella skyldigheter enligt UNH Law och följa UNHs lagens uppförandekod. Om inget annat anges gäller alla regler för LL.M. kandidater oavsett vilket program de är inskrivna i.... [-]

Amerikas förenta stater Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 60 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
UNH School of Law

Du vill följa med den utvidgade ramen för den internationella straffrätten. Att utöva advokater lär sig om den senaste utvecklingen som påverkar det internationella straf ... [+]

Du vill följa med den utvidgade ramen för den internationella straffrätten. Att utöva advokater lär sig om den senaste utvecklingen som påverkar det internationella straffrättsliga landskapet.

UNH Laws LLM-grad i internationell brottsrätt och rättvisa är tillgänglig 100 procent på nätet och behandlar snabba utvecklingar i globaliseringen av handel, terrorism, mänskliga rättigheter och strafflagstiftning, särskilt under de senaste 30 åren.

Programmet är idealiskt för att utöva advokater, yrkesverksamma, studenter och forskare i diplomatiska, straffrättsliga, militära och brottsbekämpande samhällen runt om i världen. Studenterna får insikt från programmets multinationella tillvägagångssätt och kurser på internationell nivå som är inriktade på inhemska brott med internationella konsekvenser, och studerar också konsekvenserna av nationer som utökar räckvidden för sina inhemska straffrättsliga stadgar, skapandet av Internationella brottmålsdomstolen och specialdomstolar och FN-konventioner, med bi- och multilaterala fördrag.... [-]

Amerikas förenta stater Concord
Augusti 2019
Engelska
Heltid
12 - 60 månader
Internet
Läs mer på svenska
UNH School of Law

Som ett topp 10 IP-lagsprogram i USA i mer än 25 år (som rankas av US News ... [+]

Som ett topp 10 IP-lagsprogram i USA i mer än 25 år (som rankas av US News

Med mer än 40 års erfarenhet som IP-ledare har UNH Law och Franklin Pierce Center för Intellectual Property en talangfull fakultet, ett globalt nätverk av inflytelserika IP-utövare och ett brett utbud av IP-resurser och -program. Dra nytta av en av de mest omfattande IP-läroplanerna i landet och fördjupa dig i ett brett spektrum av spännande IP-problem.

Befälhavaren i IP är tillgänglig i bostads-, bostads- och onlineformat (online och begränsat bostadsområde med patenträtt.)

Allmänna krav

För att rekommenderas för kandidatexamen måste alla kandidater lyckas genomföra ett minimum av krediter, slutföra de nödvändiga kurserna, uppfylla skoluppehållet eller fortlöpande anmälningskrav, uppfylla alla ekonomiska skyldigheter enligt UNH Law och följa UNHs lagens uppförandekod. Om inget annat anges gäller alla regler för kandidatkandidater oavsett vilket program de är inskrivna i.... [-]

Amerikas förenta stater Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
UNH College of Law
Webbplats
Telefon
603-513-5300