University of Southern California Gould School of Law

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om University of Southern California

University of Southern California är en av världens ledande privata forskningsuniversitet. Ett ankare institution i Los Angeles och ett globalt centrum för konst, teknik och internationell handel, är USC en av ledarna i inskrivning av internationella studenter, och erbjuder stora möjligheter för praktik och studier utomlands. Med en stark tradition av att integrera liberala och professionell utbildning, USC främjar en levande kultur av public service och uppmuntrar studenter att korsa akademiska liksom geografiska gränser i sin strävan efter kunskap.

Om USC Gould School of Law

USC Gould School of Law erbjuder en förstklassig inter professionell utbildning till högt motiverade studenter som förbereder sig för en karriär som kommer att sträcka sig över de kommande decennierna. Som jurister fortsätter att utvecklas, är ingen skola bättre positionerade för att ge den utbildning som kommer att vara en plattform för nästa generation av advokater som kommer att öva på en global scen. Jurister är dynamisk, och USC lag har alltid varit stolta över att anpassa sina metoder för att ge en juridisk utbildning anpassad till behoven hos den aktuella miljön, samtidigt som dess starka kärn åtaganden.

Välkommen till den enda graden av sitt slag för framstående internationella jurister och jurister.

USC är den första lagen skolan att erbjuda en online Master of Laws (LL.M.) grad med möjlighet att tjäna ett examensbevis i Företagsrätt, Compliance eller Entertainment Law & Industry; Båda dessa kvalifikationer kan slutföras på nätet på bara tre terminer. Skriva in sig i USC och lära om den amerikanska rättssystemet från din hörn av världen.

hero04

Topp 5 skäl att välja USC för din LL.M. Eller certifikatprogram

Besluta om att fullfölja din jur.kand kan vara en av de viktigaste besluten i din karriär. Som jurister blir allt mer globaliserad, tjänar en amerikansk juristexamen från USC bevisar att du kan utmärka sig i en flerspråkig miljö. Utöver den fasta avkastningen på investeringar som en uppskattad USC examen har varit kända för att erbjuda rekommenderar vi att du överväga följande faktorer:

 1. Global Law School Rykte
  Med en framstående 100-åriga erfarenhet av ledarskap och kompetens, är USC Gould School of Law kända för att vara mycket selektiv och erkänd som en av de bästa lag skolor i världen.
 2. Resurser för internationella studenter
  Graduate & internationella program (G & IP) Office har ett komplett team av hängivna medarbetare som tillhandahåller internationella studenter med en-mot-en hjälp när det gäller kursregistrering, akademiskt stöd, karriärutveckling advisement och mer.
 3. Stimulerande inlärningsmiljö
  Våra kurser kommer att utmana dig att bli en bättre tänkare, även när du njuta av kamratskap och ömsesidig ambition med några av de skarpaste elev sinnen kommer tillsammans från olika länder, såsom Kuwait, Brasilien, Italien, Frankrike, El Salvador, Filippinerna, Nya Zeeland, Guatemala, Jordanien, Mexiko, Uganda, Storbritannien och Kina.
 4. Sommar Law & engelska Program
  USC erbjuder en valfri, berikande fyra veckors sommarprogram på campus som ger utmärkt förberedelse för LL.M. Detta program ger en introduktion till det amerikanska rättssystemet samtidigt förbättra din engelska flyt och leverera en minnesvärd livserfarenhet.
 5. Worldwide trojanska Familj
  USC lag alumner totalt mer än 10.000 i hela världen. USC har en stark global närvaro, och det visar det faktum att våra juridikstudenter kommer från toppuniversitet runt om i världen med imponerande meriter. Varje år deltar mer än 8000 internationella studenter delta USC från mer än 100 olika länder. Cirka 25% av våra studenter är internationella studenter.

Där Do USC Law Grads Arbete?

Våra studenter arbetar runt om i världen i privata advokatbyråer, myndigheter, företag och företag av allmänt intresse. Dom är:

 • Ledare i näringslivet, lag och regeringen
 • Partners i världens största advokatbyråer
 • VD: ar och presidenter biljondollarföretag
 • Ledare för medborgarrättsrörelser

USC Gould School of Law och våra elever har en global räckvidd.

uscmap

Betyg

Rankad # 19 Bästa Law School
USC rankas bland Top 25 "nationella universitet" i USA
USC rankas som en av de bästa universiteten for International Student Inskrivning

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Ackrediteringar

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Se Law Certifikater » Se Law LLM » Se Online Certifikater » Se Health Certificates »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Online-efterlevnad certifikat

Online Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

USCs nätkompatibilitetscertifikat är öppet för både internationella studenter och inhemska JD-kandidater med inriktning på en karriär i överensstämmelse. Den kan slutföras som ett fristående program eller i samband med LL.M. kurser för att specialisera din examen. [+]

USC online-certifikatet i överensstämmelse kan ge internationella studenter och inhemska JD-kandidater med avancerad efterlevnadskunskap som är redo för ansökan inom en rad olika områden.

Den kan slutföras som ett fristående program eller i samband med LL.M. kurser för att specialisera din examen.

Programmet är utformat för att utrusta studenter med en avancerad förståelse av lagar och överensstämmelser i överensstämmelse, särskilt inom hälso- och sjukvården, mänskliga resurser och regelverkets överensstämmelse. Att tjäna ett fokuserat certifikat från USC Gould School of Law kan göra dig till en mer marknadsförbar professionell och hjälpa dig att stiga genom led i denna växande bransch.... [-]


Online-verksamhet lag certifikat

Online Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

Ökningen av den globala handeln snabbt gör amerikansk lag det internationella språket av verksamheten. Tjänar denna exklusiva USC referens kan öka en students säljbarhet med bästa multinationella arbetsgivare som söker denna unika specialisering. Detta intyg är tillgänglig för både amerikanska och internationella jurister. [+]

USC nätet Business Law certifikat är öppen för både internationella studenter och inhemska JD studenter som kan utnyttja affärsjuridik i sin karriär.

Detta intyg program kan slutföras som ett fristående program eller som ingår i LL.M. krävs kurser för att specialisera din examen.

När du tjänar en examen certifikat i affärsjuridik på nätet från USC, signalerar den att arbetsgivare att du har de kunskaper och färdigheter-organisatoriska och ekonomiska aspekter att hantera beslutsfattande och kontraktsförhandlingar viktiga att ge förstklassig jurist i ett affärssammanhang.

Ökningen av den globala handeln snabbt gör amerikansk lag det internationella språket av verksamheten. Tjänar denna exklusiva USC referens kan öka en students säljbarhet med bästa multinationella arbetsgivare som söker denna unika specialisering. Detta intyg är tillgänglig för både amerikanska och internationella jurister.... [-]


Online underhållsrätt och industritillstånd

Online Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

USC Online Entertainment Law and Industry Certificate är öppen för både internationella studenter och inhemska JD-kandidater som vill jobba på en karriär inom den snabba underhållningsindustrin. [+]

USC online-certifikatet inom underhållsrätt och industri är utformat för inhemska JD-kandidater och internationella studenter som vill utöva en juridisk karriär inom underhållningsindustrin.

Certifikatprogrammet kan slutföras som ett fristående program eller i samband med LL.M. kurser för att specialisera din examen.

Med sina rötter i Los Angeles, världens underhållningskapital, är underhållsrättens certifikat utformad för att ge dig den höga juridiska kompetensen för att trivas i film, tv eller media.

Curriculum Entertainment Law and Industry Certificate Obligatoriska kurser (12 hp) Kurs Kredittimmar LAG 603 näringslivsorganisationer 4 LAG 710: Avtalsutkast 2 LAG 527: Immateriell äganderätt: upphovsrätt 2 LAG 551: Immateriell äganderätt: Varumärke 2 LAG 522: Underhållsrätt och industri 2 ... [-]

LLM

Online Masters of Law (LLM)

Online Heltid 3 terminer September 2019 Amerikas förenta stater Los Angeles

[+]

1

[-]

Kontakt
Besöksadress
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, California, 90089 US