University of Baltimore School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Baltimore School of Law tillhandahåller rigoröst praktisk utbildning, som kombinerar lärdomskurser, intensiv skrivinstruktion, nationellt kända kliniker och samhällsbaserat lärande för att säkerställa att dess akademiker är exceptionellt väl förberedda för att utöva juridik.

På University of Baltimore School of Law lär du dig läror, perspektiv och färdigheter genom traditionella studier samt genom kliniska och juristkurser. Din juridiska utbildning berikas av arbete med tidskrifter och medlemskap i studentorganisationer och myndigheter samt genom deltagande i centra med fokus på lokala, nationella och globala frågor.

Som examen från skolan kommer du att gå in i advokatyrket utomordentligt väl förberedd för att analysera klienters juridiska frågor, hålla muntliga och skriftliga presentationer för domstolar och administrativa organ och förespråka en positiv förändring i en rad frågor. School of Law alumner tjänar i framstående offentliga positioner, många som advokater och domare, förändrar sina egna och andras liv genom advokatyrket.

Platser

Baltimore

Address
North Charles Street,1401
21201 Baltimore, Maryland, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium