Läs den officiella beskrivningen

UC Irvine School of Law öppnade sina dörrar till studenter i augusti 2009, den första nya offentligrättsskolan i Kalifornien i mer än 40 år. UCI Law strävar efter att skapa den ideala lagskolan för det 21: a århundradet genom att göra det bästa jobbet med att utbilda advokater för att utöva juridik på högsta nivå i yrket. Rekryterad från prestigefyllda skolor, fakulteten rankad sjätte i landet i vetenskaplig inverkan i en ny studie. Studiekroppen har antagningskvalifikationer som kan jämföras med studentkårens toppdomäner på 20 högskolor. Skolans innovativa läroplan betonar praktisk lärande, tvärvetenskaplig studie och offentlig service.

Vad är speciellt om UCI Law


UTMÄRKT FAKTA/>

Dragas från högstadiet skolor, fakulteten rankades 7: e i nationen i akademisk inverkan i en ny studie, bakom Yale, Harvard, Chicago, Stanford, NYU och Columbia. Utmärkt undervisning har också hög prioritet, och många fakultetsmedlemmar har vunnit undervisningspriser på sina tidigare institutioner.

CUTTING-EDGE INNOVATION

Grundades 2009, söker UC Irvine School of Law att skapa den ideala lagskolan för 2000-talet genom att betona praktiskt lärande, tvärvetenskaplig studie och offentlig service.

REAL-LIFEUPPLEVELSE

Alla elever utövar faktiskt lag (under noggrann övervakning) vid UCI Law, som börjar i första året Lawyering Skills-kursen - där de gör intagsintervjuer vid rättshjälp eller offentliga försvarskanaler - och kulminerar med väsentlig kundrepresentation i ett inhemskt rättsligt klinik före examen.

UTESTÅENDE STUDENTER

Åttioåtta procent av UCI Law grads som satt för barprovet i juli 2012, februari 2013 eller juli 2013 har nu passerat baren i minst en jurisdiktion. (Till den här punkten har vi haft 134 akademiker med en barprov och 118 eller 88% har nu gått.) De jurisdiktioner där våra studenter har passerat baren inkluderar Alaska, Kalifornien, Hawaii, Massachusetts, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania och Texas.

Små klasser

Student-fakultetsförhållandet är 10 till 1, vilket innebär att klasserna är mindre och professorer har mer tid för enskilda studenter.

ÅTERFÖRSÄLJARE

Varje ny student tilldelas en advokatmentor från den lokala juridiska gruppen för att ge vägledning i akademiska och karriärfrågor.

AKTIV PROBONO

Mer än 90% av studenterna har varit inblandade i Pro Bono-programmet och deltog i många projekt där de tillhandahöll juridiska tjänster under advokatövervakning. Studenter uppmanas att logga 120 pro bono timmar om tre år.

Nöjda studenter

2016 Lagskolorsundersökningen om studentförlovning visar att UCI-lagen långt överstiger det nationella genomsnittet när det gäller studentnöjdhet. Omkring 95% av våra elever över alla tre klasser räknar med sin övergripande UCI Law-upplevelse som utmärkt eller bra, och cirka 95% säger att de sannolikt kommer att delta i UCI Law igen om de skulle kunna börja om.

SUCCESSFUL PLACEMENTS

Våra studenter har genom åren tillbringat sina somrar och påbörjat sin karriär inom olika juridiska miljöer, inklusive stora, medelstora och små advokatbyråer, myndigheter, allmännyttiga organisationer, allmänna råd och andra alternativa karriär.

PRESTIGIOUS CLERKSHIPS

Domare i en mängd federala distrikts- och appellationsdomstolar och statliga appellat och högsta domstolar har anställt UCI Law-studenter för att fungera som sina doktorander. Dessa clerkships spänner över både landet och det federala rättssystemet.

OOMSTÄLLIG PLATS

Lagskolan ligger i vackra kustnära södra Kalifornien, 40 miles söder om Los Angeles och 90 miles norr om San Diego.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

University of California, Irvine - School of Law

Graduate Tax Program vid University of California, Irvine School of Law erbjuder en innovativ läroplan som fördriver eleverna med både det doktrinära djupet och de prakti ... [+]

Om Graduate Tax Program

Ett enstaka, praktikorienterat skattelagsprogram.

Graduate Tax Program vid University of California, Irvine School of Law erbjuder en innovativ läroplan som fördriver eleverna med både det doktrinära djupet och de praktiska färdigheter som behövs för att utöva skattelag på högsta nivåer, i USA eller utomlands.

Graduate Tax Program syftar till att producera akademiker som är beredda för karriär som skatterådgivare, domare, skatteadministratörer och politiska förespråkare, samt markant förbättra skattekvalifikationerna hos dem som redan är medlemmar i skatteprofessionen.

Vid utformningen av sin innovativa läroplan rådde programmets grundskattefakultet skatteutövare, statliga administratörer, skattepolitiska förespråkare och andra branschexperter för att utveckla en världsomspännande utbildningserfarenhet på en av de främsta juridiska skolorna i USA. I mitten av läroplanen finns ett obligatoriskt praktiskt skattekundskrav som kompletteras genom skatteexterna skatter, skattekliniker eller specialkonstruerade skatteklasser. Vårt är det enda programmet i USA som gör praktiska skattefärdigheter en inneboende, obligatorisk del av den akademiska läroplanen.... [-]

Amerikas förenta stater Irvine
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of California, Irvine - School of Law

Lärare Master of Laws (LL.M.) på University of California, Irvine School of Law erbjuder en förstklassig juridisk utbildning till advokater, domare, tjänstemän och andra ... [+]

Lärare Master of Laws (LL.M.) på University of California, Irvine School of Law erbjuder en förstklassig juridisk utbildning till advokater, domare, tjänstemän och andra som vill bli utbildade om rättsväsendet och lagspraxis i USA. Vi erbjuder en allmän LL.M. program som kan skräddarsys för varje enskildes intressen och därigenom unika utrusta studenter med kunskap och färdigheter att utmärka sig i dagens globala juridiska gemenskap, oavsett deras personliga och professionella mål kan vara.

Programmet är en enårig, heltid, 24-studie studie i avancerade juridiska ämnen, utformad främst för advokater utbildade utanför USA. Studenterna är skyldiga att ta fyra kurser: Introduktion till amerikansk lag; Forskning, analys och skrivning i amerikansk lag; American Legal Practice in Context; och professionellt ansvar, globalisering och juridik i USA. För resten av sina kurser väljer studenterna från ett brett utbud av kurser över läroplanen på övernivå. Dedikerad personal är tillgänglig för att hjälpa studenter att planera sin utbildning och, om så önskas, se till att elevernas kurser uppfyller behörighetskraven i Kalifornien, New York eller andra statsstänger. ... [-]

Amerikas förenta stater Irvine
September 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
East Peltason Drive,401
92697 Irvine, California, Amerikas förenta stater