Läs den officiella beskrivningen

USC Gould är en elitagskola som är förpliktigad till akademisk excellens. Vår framgång består av en världsklass fakultet, en nära och bred studentkår, en välbelägen campus, en tvärvetenskaplig studieplan och ett stödjande alumni-nätverk.

Fakulteten är nationellt erkänd för sitt stipendium inom många områden, dess tvärvetenskapliga inriktning, offentlig service och ledarskap i yrket. Vårt lilla klassstorlek och låga professor-till-studentförhållanden skapar en intim och kollegial inlärningsmiljö.

Grundades 1900 var USC Gould södra Kaliforniens första lagskola. Från skolans tidigaste dagar inskrev vi kvinnor och studenter av färg. Idag upprätthåller vi en av landets mest varierande lagstudenter och registrerar de mest internationella studenterna. Detta skapar en miljö som främjar ett brett spektrum av perspektiv och erfarenheter.

Vårt läge i Los Angeles ger studenterna stora möjligheter på en av de bästa juridiska marknaderna och de mest trafikerade domstolarna i landet. Från Silicon Beach till centrala LA erbjuder USC Gould tillgång till clerkships, externships och karriärmöjligheter med lag och företag, offentliga intressebyråer och underhållning, media och teknikföretag. Lagskolans plats på USC: s universitetsparkskampus stöder många möjligheter till tvärvetenskaplig utbildning och forskning bland de många berömda skolorna.

USC utgjorde begreppen tvärvetenskaplig och klinisk juridisk utbildning. Det första moderna rättshjälpsprogrammet växte ut ur en USC Gould-klinik som grundades 1929. Och år 1965 blev vi en av de första skolorna för att ta ett tvärvetenskapligt inriktning mot studien av lagen. Idag är vår läroplan infunderad med kurser vid korsningen av en rad nyckeldiscipliner, och vi erbjuder 15 dubbelprogram. Genom våra många kliniker, praktikum och externa skolor får studenterna praktisk träning i praktiken av lag och arbetar med riktiga kunder.

Lagskolen ståtar med en stödjande och tätt knuten alumni befolkning på mer än 10 000 yrkesverksamma runt om i världen. Den trojanska familjen är ett starkt lojalt och kraftfullt nätverk som är djupt engagerad i framgången för amerikanska kandidater. Våra alumner är partner i världens största advokatbyråer, huvudkontor i stora internationella företag och tjänar ledarroller i offentliga och offentliga organisationer. Mer än 500 USC Gould alumner har tjänstgjort som en stat eller federal dommar.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

För personer med en första examen i lag utanför USA, få en grundläggande förståelse för amerikansk lag med vår 1-åriga LLM. Studenter kan slutföra en certifikatspecialise ... [+]

Master of Laws (LLM) grad

Våra Master of Laws (LLM) fokuserar på det amerikanska rättssystemet för internationellt utbildade advokater. Den heltid, ettåriga LLM ger dig grundläggande kunskaper och kunskaper som är direkt tillämpliga på verklig juridisk praxis.

LLM är idealisk för internationella:

advokaterdomareregeringstjänstemänåklagareföretags juridiska rådgivarebankirersenaste lagutexamineradeVarför välja LLM-graden på USC Gould?

Kännetecknas av LLM Guide som ett av de "Top 10 LLM-programmen i Kalifornien", stimulerar vår LLM-läroplan kritiskt tänkande och praktisk problemlösning utöver att ge dig en grundlig grundning i amerikansk lag.

När du går med i USC Gould kommer du att bli en del av ett dynamiskt och mångsidigt lagstadium för skola, vårdas av en världsklass fakultet och akademiskt stöd, anmäl dig i små och kollegiala klasser och bli medlem i det globala nätverket Trojan Family.... [-]

Amerikas förenta stater South Los Angeles
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Southern California USC Gould School of Law

Den tvååriga utvidgade juristerna vid LCM kan du tillbringa ett år att lära sig om det amerikanska rättssystemet och behärskar juridisk engelska innan du skriver in i den ... [+]

Tvåårig utökad Master of Laws (LLM) grad

Den tvååriga utvidgade juristerna (LLM) vid USC Gould kan du tillbringa ett år att lära sig grundläggande element i det amerikanska rättssystemet och behärskar juridisk engelska innan ett år av LLM-studier.

Under det första året får du akademisk träning i juridisk läsning och förståelse, fallstudie, juridisk analys och mer samtidigt som du förbättrar dina engelska färdigheter. Små, personliga klasser ger dig möjlighet att anpassa sig till att bo i USA och delta i USC.

Efter det att du lyckats slutföra det första året kommer du att få ett certifikat i US Legal Studies och kommer bli inskriven i USC Goulds LLM-program.... [-]

Amerikas förenta stater South Los Angeles
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska