Läs den officiella beskrivningen

En ung och levande skola som redan har etablerat sig som en ledare, Vermont Law School är dedikerade till att erbjuda studenter, lärare och personal med en enastående pedagogisk samhälle som värdesätter individualism, etik, personligt engagemang och offentligt medborgarskap.

Uppdraget vi upprätthålla förstärks av vår mångfald, vår dynamiska läroplan och erfarenhetsmässiga möjligheter till lärande, vår prestigefyllda lärare och bra personal, och stödjande atmosfär vi skapat och vårdas.

Vårt mål är att utbilda förändringsagenter som kommer att fortsätta att styras av vårt motto-"lag för samhället och världen"-som de iväg ner sina individuella vägar mot framgång som litigators, allmänintresset advokater, miljö-och markanvändningsexperter , förespråkar medborgerliga rättigheter, och aktivister. Nära och långt, lägg våra studenter mening åt sina karriärer genom att vara ledande inom sina samhällen och förvaltare av jorden. En och alla, arbetar vi för att ha en betydande positiv inverkan på världen som omger oss och de människor som lever i den.

Vår mission "Att utbilda studenter i ett mångfaldigt samhälle som främjar personlig utveckling och som gör det möjligt för dem att uppnå enastående yrkeskompetens och höga etiska värderingar som att fungera som advokater och miljö-och andra yrkesgrupper i en alltmer tekniskt och ömsesidigt beroende globala samhället."

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Juris Doktor

Vermont Law School

Tjänar en Juris Doctor från Vermont Law School visar entusiasm och engagemang, inte bara till advokatyrket, men att göra en inverkan genom lagen. ... [+]

Vermont Law School Juris Doctor (JD)

Tjänar en Juris Doctor från Vermont Law School visar entusiasm och engagemang, inte bara till advokatyrket, men att göra en inverkan genom lagen.

Samtidigt förbereder för allmän praxis i alla 50 stater, kommer du att utveckla de kunskaper och skaffa sig de kunskaper som behövs för ledarskap i miljörätt, straffrätt, tvistlösning, energilagstiftning, internationell och komparativ rätt, markanvändning, eller vattenresurser lag.

Grunderna för läroplanen fokuserar på doktrinen och analys, betonar vidare socialt sammanhang av lagen, och ger utbildning i de färdigheter och värden som krävs för en effektiv advokatbyrå. Under det första året, kommer du att bygga en grund för rättslig studie genom exponering för grundläggande ämnen, de metoder för rättslig analys, grundläggande juridiska kunskaper och perspektiv på ursprung, funktion och utveckling av rättssystemet. Under dina andra och tredje år, ska du använda Vermont Law School omfattande kurskatalog för att fokusera på frågan områden där du skulle vilja arbeta och leda. ... [-]

Amerikas förenta stater Royalton
September 2019
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

LLM

Vermont Law School

Designad för studenter som har tjänat en juristexamen utanför USA, den LLM i amerikanska Legal Studies förbereder eleverna för bar passage och karriärutveckling. ... [+]

Vermont Law School LLM i amerikanska Legal Studies

Designad för studenter som har tjänat en juristexamen utanför USA, den LLM i amerikanska Legal Studies förbereder eleverna för bar passage och karriärutveckling.

Den LLM i amerikanska Legal Studies läroplan bygger en solid grund i amerikansk lag och rättssystem och fokuserar på kompetens, kunskap och perspektiv är viktiga för framgång i nationell och global praxis. Du får exceptionellt stöd - ofta en-mot-ett stöd - ifall briefing, doktrin, examensförberedande, och återuppta skrivande. En specialist i Legal Writing kan hjälpa dig med engelsk grammatik, interpunktion, och ton.

Vermont Law School berömda fakultet - som har erfarenhet av att processa stora mål inför den amerikanska högsta domstolen, vittnade inför kongressen, och ledande organisationer världen - är en del av en vänlig och stödjande gemenskap som har åtagit sig att eleven lyckas. ... [-]

Amerikas förenta stater Royalton
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Vermont Law School

Post-JD studenter finner enastående möjligheter för intensiva studier i Vermont Law School s Masters of Laws (LLM) program. ... [+]

Vermont Law School LLM i miljörätt

Post-JD studenter finner enastående möjligheter för intensiva studier i Vermont Law School s Masters of Laws (LLM) program.

Rankad nummer ett miljörätt skola i landet, VLS erbjuder fler miljömässiga och energilagstiftning kurser än någon annan amerikansk lag skolan och är nationellt kända inom tvistelösning och klinisk lag Utexaminerade ytterligare definiera och avancera genom bruket av lagstiftning, forskning , undervisning, eller den allmänna ordningen.

Den LLM i miljörätt är avsedd för Juris Doctor akademiker som vill fokusera sin karriär på rätt och frågor, bland annat klimatförändringar, markanvändning, naturresurser, vattenresurser, eller miljöskatt miljöpolicy. ... [-]

Amerikas förenta stater Royalton
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Vermont Law School