Läs den officiella beskrivningen

Den formella juridiska studien har varit en del av Wake Forest University sedan 1894 . Under åren har Wake Forest utvecklats som ett litet baptistkollegium för män som ligger strax norr om Raleigh , North Carolina , till ett oberoende, mångdimensionellt, nationellt erkänt universitet beläget i Winston-Salem . Wake Forest University School of Law har vuxit ihop med och ibland ledde utvecklingen av institutionen som den är en del av. Lagskolan , som har arbetat för att möta behoven hos ett föränderligt juridiskt yrke samt studenternas förändrade behov, fortsätter att vara ledande inom juridisk utbildning genom modellering engagemang och professionalism genom akademisk excellens och ett grundligt engagemang för service.

Vårt uppdrag

Vår skola syftar till att förbereda våra elever för lagutövning i USA. Några av våra kandidater kommer att använda sina juridiska utbildningar för andra viktiga ändamål än lagspraxis, men vi inser att varje kandidat kan komma in i baren i någon av de 50 staterna. Vi har därför ett ansvar att ge våra elever en grund för juridisk kunskap och skicklighet som de kan bygga livslängd på inom juridikområdet. Vi måste försöka införa i varje elev en respekt för rättsstatsprincipen, en hängivenhet till idealen om allmännyttiga tjänster och ett engagemang för grundläggande yrkesvärderingar: ärlighet, noggrannhet, kompetens, intelligens och civilitet. Vid rekrytering av våra studenter och placeringen av våra studenter är vår skola alltmer nationell i orientering, men vi upprätthåller och kommer att fortsätta att vårda ett särskilt förhållande med vår stat och region. Vår skola är liten enligt tradition och design. Vårt mål är att skapa en akademisk gemenskap som förenar studenter, lärare, personal, alumner och vänner i en utökad, lojal familj. Vi måste ägna oss åt den enskilda studentens personliga utveckling, och vi bör uppmuntra alla elever att bry sig om varandra och för Wake Forest University. Vi strävar efter att undanröja eventuella ekonomiska eller etniska hinder som kan ha uteslutit personer från juristerna tidigare. Vi tror att fakulteten måste vara engagerad i undervisning och juridisk stipendium. Vi betraktar dessa funktioner som synergistiska aspekter av en enda kallelse. Utmärkt undervisning är centralt för utbildningsprocessen. juridisk stipendium informerar den processen och bidrar till att förbättra lagen. Vi strävar efter att locka till våra fakultet personer vars karaktär och beteende exemplifierar de professionella och personliga idéer som är grundläggande för skolans uppdrag. Studien vid Wake Forest understryker grundläggande lagkunnighet. Klasserna är små. Lärare är tillgängliga för studenter utanför klassen. I alla kurser spänner lärare juridisk analys och kritiskt tänkande och de uppmuntrar studenter att överväga de sociala och ekonomiska inställningarna i vilka lagliga principer och regler fungerar och hur advokater använder dessa principer och regler i praktiken. Att tro att advokater måste kunna kommunicera tydligt och övertygande, vi betonar utvecklingen av skicklighet i skriftlig och muntlig kommunikation. Vi erkänner också behovet av att instruera våra studenter om effektiv användning av informationsteknologi. Vi förstår att vi förbereder våra elever att leva och arbeta i en föränderlig värld som påverkas av transnationell utveckling och globalisering.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

LLM

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law LL.M. examensprogrammet är främst utformat för internationella advokater och studenter som har en första examensbevis från sina hemlä ... [+]

Vakskolan Law School of Law LL.M. examensprogrammet är främst utformat för internationella advokater och studenter som har en första examensbevis från sina hemländer och önskar förbättra sin juridiska karriär genom att studera USA: s lagar. Programfunktionerna inkluderar :

En ettårig, heltid studier från och med höstterminen. Studenter kan välja att förlänga sin utbildning i längre tid än ett år med godkännande. En studieperiod som uppmuntrar studenter att bedriva sina individuella intressen genom forskning och kurs. Ett stödjande mentorprogram som inkluderar både JDs och talangerna hos Wake's dedikerade fakultet . Wake Forest School of Law har erbjudit starka internationella program för över ett decennium och många fakultetsmedlemmar är experter på internationella juridiska frågor. ... [-]
Amerikas förenta stater Winston-Salem
Augusti 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska